Разделно хранене-част 15

• 13 189
  • 310
  •   1
Отговори
# 195
Привет!   bouquet
Миленка, фъстъците ама хич не са добра идея, особено пък пържени. Ядките са добра идея за обяд, когато си на работа. Но фъстъците съм чела, че даже не са ядки, а по-скоро бобови, които погрешно се причисляват към ядките. По калории също им приличат, но знам, че трябва да се избягват, защото са вредни, трудно смилаеми и често водят до алергии. И аз съм така-докато съм на работа все се чудя какво да ям и затова накрая прибягвам до торбата с ябълки, която ме изкарва цяла седмица  Rolling Eyes. Аз нямам обедна почивка сега и съвсем няма как да обядвам навън. Ето, Юзечето ходи на стол, Софи се храни в заведение. Това е много хубаво, стига да имаш компания. Аз затова си премахнах почивката-защото и да разполагам с 1 час някак не се виждам да седна сама в ресторант или кръчма и да се храня  Tired. Днес вече втори ден обядвам кисело мляко, по-точно го изпивам де  Laughing.
Софи, не знаех, че си пушила. От колко време си ги спряла?
Мишето, браво, скъпа 6 кг  Shocked! Само с РХ ли успя?
Мади, радвам се, че си по-добре  Peace
Вяра, сама знаеш отговора, естествено, че е по-добре да плуваш вместо да седиш и да чакаш. А и с един куршум два заека-хем се грижиш за децата, т.е доставяш им на тях забавление и спорт за здраве, хем пък помагаш на себе си  newsm10. И аз имах подобна идея, тъй като Грета ходи 2 пъти седмично на английски. Точно до сградата, където е курса, имаха намерение да правят голям фитнес център. Толкова добре щях да използвам това време ама тц-отказаха се от мястото  Sad.
Стам, и аз вече не свалям от РХ. Все пак РХ е здравословно хранене-някои, които имат нужда даже напълняват за да поддържат оптималното за организма си тегло. Проблемът е явно, че ние харесваме по-слабо от това  Wink. И аз затова все се лутам в диетите с намерението да сваля 2-3 кг и после да поддържам новото тегло с РХ, ама не става. Мина ли на диета стигам 50-то за броени дни. Обаче освирепявам в един момент от глад и лакомия и се наяждам неразделно с въглехидрати и на следващия ден пак съм в изходно положение  Sick. Така че какво да ти пожелая освен търпение, нали съвети се дават по-лесно, отколкото се прилагат  bowuu. Ти с коя диета отслабна?
Юзерче, давай смело със зеления фасул-чист зеленчук си, като узрее става проблемен  Peace.
Алексче, целувки на теб и приятна тренировка. Радвам се, че си живнала вече.
Аз и днес съм си в настроение. Вчера си поговорихме с гъркинята по skype и цяла сутрин правих отчети  ooooh!. Е, не ми беше неприятно. Като имам работа се чувствам по-значима  bowuu. Обаче, се наработих за днес. Стига толкова  Stop. Нека остане и за утре  Party. А как се избарах днес за работа  newsm03. Шефът пак ръси комплименти  Blush. Позакръглих се малко напоследък, но с подходящите дрехи не си личи особено  Wink а и вече имам някакакъв бюст.  Joy
До скоро, момичета! Аз отивам да разгледам темата за 90-дневната диета, че ми стана интересно и й се каня от няколко дни.   love001

# 196
  • София
....     StaM,мисля,че сама си си отговорила на въпроса Wink-достигнала си оптималното за теб тегло,и се е стопирало отслабването,напълно разбираемо.А как се храниш? Да не би да ти е твърде малко храната за деня,и оттам да идва застоя Thinking....

Храня се . Blush Например днес така - Закуска айрян. Обяд задушени картофи +салата домати. Довечера ще видя.
Вчера - закуска банан. Обяд - пилешка пържола +салата домати/много ги обичам тези домати Laughing/ , вечеря пиле с прясно зеле на фурна.
Горе - долу това спазвам. Понякога си позволявам ядки след 3 часова почивка от обяда. Като следобедна закуска. Wink

....Стам, и аз вече не свалям от РХ. Все пак РХ е здравословно хранене-някои, които имат нужда даже напълняват за да поддържат оптималното за организма си тегло. .... Ти с коя диета отслабна?... Аз отивам да разгледам темата за 90-дневната диета, че ми стана интересно и й се каня от няколко дни.  

Отлабнах със "Страхотна диета". Така се казва . Има тема за нея. Диетата е на доц.Байкова и е супер ефикасна. Но...на мен не ми се повтаря.
Отивам и аз да погледна за 90-дневната...

Момичета ,благодаря ви за отговорите!Явно мислите ми са в правилната посока. Wink Безценни сте! Hug

ПП - погледнах я тази 90-дневна , ама с тези торти и шоколади...ммм...А пък и цели 90 дни  Shocked Мне. Не е за мен.  Wink  Може да пробвам Японското чудо само за 7 дни.Не е много трудно. После ще докладвам. bowuu

Последна редакция: ср, 10 окт 2007, 17:02 от StaM

# 197
Регенце, нямаш умора с тези диети, а Hug

Софи, все по-хубава става София, пу пу  bouquet

Аз пък днес обядвах ...кафе. Докато се разхождахме с Неса, срещнах една дружка и пихме кафе. Добре че сутринта хапнах 2 ябълки, иначе горката аз гладна. Сега си пия водичка и, ако огладнея, пак ябълки, а довечера скумрия на скара.

Hug Hug Hug

# 198
Здравейте милички Hug,

виждам,че сте добре, за което се радвам. Аз продължавам с моя си застой, но май свикнах и вече не се надявам и на друго.

Отдавна имам една чуденка newsm78 newsm78 newsm78, а тя е:
Колко време след ядене на салата - зеле с моркови може да се ядат плодове? Питането ми е породено от факта,че когато съм 2-ра смяна това ми е яденето - салата зеле към 19часа и след това ми се хапват плодове. (На работа съм до 24часа и огладнявам съответно #Crazy). И принципно след друга зеленчукова салата колко време трябва да мине след нея, за да мога да хапвам плодове по правилата на РХ ooooh!Тия пусти плодове много ги обичам, и не мога без тях, то май и затова не свалям де.
А четох някъде ,че в 1кг. грозде има 700Кал., представяте ли си ???

Реге, Алекс,Ками ,Мади, Сладуне, Лени, Софи, Мише ,Стам,Миленка,Вяра, Юзерче много голямо гуш от мен Hug Hug Hug И на всички които съм пропуснала!!!

Хубава вечер! newsm51

# 199
Стам, и на мен ми се видя съмнителна тая диета-то много храна, бе  Shocked и то каква  #Crazy. Единствената логика да се отслабне, спазвайки този режим е, ако преди това всеки ден ти е бил като въглехидратния  eat. Освен това видях някои неточности по мое мнение: за въглехидрати се броят само торти, пици и десертчета, хляб има в протеиновия ден, картофите и ориза ги пишат при бобовите, т.е варива  ooooh!. Страхотната диета я спазвах края на зимата но издържах само една седмица, защото ми писна да си вървя с кофичката мляко и ябълката в чантата  Crazy. А и още нещо, което забелязах в менюто ти-картофи с домат  Naughty.
Мади, права си, мила, луд умора няма. Това съм си аз  Embarassed. Иначе съвети давам здравословни  bowuu.
Вичи, къде се загуби? Аз след салатите изчаквам 3 часа, защото имам някакъв спомен, че след зеленчуци се чака 2 часа, но салатата според мен вече не е чист зеленчук, понеже има и подправки. Това си е моя логика. Може и да греша. Но на мен ми е лесно, защото аз плодовете ги ям само през деня, когато не съм яла нищо друго, т.е в работно време, но твоето работно време ...  Whistling. Когато много огладнея, а не е минало достатъчно време от предишноот хранене, просто ям същата храна или таква, която добре се комбинира с нея.

# 200
Регенце тук съм ,мила! По-рядко пиша, но ви чета! Чудя се да сменя ли диетата, но с тия мои плодове, май нямам голям избор от диети, може би Плодовата, но и там трябва да се ограничават количествата.
Иначе и аз си мислех,че трябва да чакам 3часа след салатките, но не ми се искаше да е така, затова и питах Embarassed
Ти как си със тренировките? Мен започна лекинко да ме примързява и усещам как скоро ще зазимя и ще почна само на сауна да ходя.

# 201
И мен взе много да ме мързи да тренирам, нещо загубих мотивация тези дни пак. Миналата седмица уж заради ремонта, че нямах добри условия, ама за тази седмица нямам никакви оправдания  Embarassed. Децата ги няма да ми пречат, а сега и втора вечер и мъжът ми го няма, ама като не ми се тренира за какво да се насилвам  Crossing Arms. За диетата аз всеки ден решавам нещо различно.: Японската мислех да почвам, че е почти като разделното, но така и от сметки кога да я почна, за да може рибния обед да се пада в почивен ден, че така и не се наканих  Rolling Eyes. Май пак ще си направя моното, тъй и тъй два дни се случи да карам на мляко... Както казах по-горе някъде, като съм на диета веднага свалям, ама после ме прихваща лакомията и си ги качвам обратно за ден-два. Така че резултат никакъв  smile3538. А само преди 2 години почнах РХ по същото време и каква слабинка бях  Sad. Ама не се отказвам от режима, де. Просто незнам защо напоследък толкова ми се яде тестяно 33uu и това разваля всичко. Трябва да се стегна. Мисля, че премногото емоции тази година, повечето от които отрицателни така ме измориха, че сега се отпуснах. Но поне не ми пука толкова вече smile3534 и съм по-добро настроение. Излиза, че когато човек престане да очаква много и е по-лесно да бъде задоволен  Wink.

Последна редакция: чт, 11 окт 2007, 12:55 от ReGe

# 202
леле няма никой. Къде сте Hug

Времето пак е гадно и аз пак съм усмихната. Сготвих набързо едно зеле и сега ще си разгледам форума.

Следобяд ще ни дойдат на гости приятелката ми със сина си, така че ми се очертава един шумен и весел ден...

Менюто днес е закуска ябълка, обяд постно зеле и вечеря риба на скара/остана от вчера/

Hug Hug Hugвсички ви

# 203
Здрасти
днес съм на 2 ябълки до сега и съм в чуденка какво да ям - нещо по-сериозно newsm78 Хич не мърдам в килограмите, а това е много зле.....искам да ги махна пустите му 5 кг #Crazy Tired

# 204
Здравейте милички Kissing Heart!
Мади, и аз се усмихвам вече Grinning.
Приятно прекарване с гостите Hug.
Регенце ,отдавна съм стигнала до този извод  за големите очаквания, големите разочарования и последиците от тях .
Имам една съседка, която много обича да се оплаква от всичко и от всички.
Един ден ме попита:
-А ти нямаш ли си проблеми ,че винаги се усмихваш и не се оплакваш?
Аз я погледнах, усмихнах се широко и и казаx- НЕ, всичко ми е наред Rolling Eyes.
Какво да и обяснявам повече....  33uu
Вичито, сауната е страхотнен начин да се изчистиш от токсините и да разпуснеш, но тренировките са си тренировки.
Не се отказвайте толкова лесно ,ще ви дойде пак музата Hug.
Стам ,разгледах" Страхотната диета"
Добра е ,но тези часове за хранене са трудно изпълними .
Мишенце ,Миленче ,как върви начинанието ви?
Софи ,вчера пак разглеждах албумчето със снимки на дъщеричката ти .
Е тя ми е фаворитка Heart Eyes.
Вчера приготвих Златните картофки на Лео.
Не са съвсем разселни с това масло, но пък са толкова вкусни ,че преядох  Embarassed.
Че като ми стана едно некомфортноооо....
Днес до обяд нищо не съм яла, само на чайчета.
За обяд си хапнах риба тон в собствен сос и без сол, и малко салата.
Вечерята не съм я мислила ,но може би нещо на пара Thinking.
Желая ви страхотен октмврийски ден lovekiss!

# 205
aleks, относно цигарите ли newsm78 Ами вече трети ден не съм палила Peace Отличничка съм Flutter То може и заради това, че ги спрях да не мога да сваля килограми #Crazy Но ....не искам пак да пуша, много ми пречат

# 206
Миленче ,не се отказвай ,продължавай, дори да не мърдаш с килограмите.
Сигурно е временно.
Опитай с някоя диета ,доближаваща се до разделното хранене ,или намали количеството на храната за сметка на движение и спорт.
Няма начин организмът ти да не реагира на отказването от цигарите.
Моят мъж отдавна не пуши.
Напълня с 10 килограма, после със Зелевата супа почти ги свали.
Само, че не мога да го накарам да се храни разделно, за да ги задържи и пак ги качва. Close

# 207
Спорт не мога Embarassed Мързи си ме, по-скоро ще се уморя от глад, ама спорт не Sick
Гледам да ям повече месо и зеленчуци, от това доста се отслабва, а и е разделно Peace Разбира се писва и понякога ям и други неща Crazy Явно трябва повече търпение Peace

# 208
Здравейте! Heart Eyes

Пак много работа днес-що цифри ми минаха през погледа-направо се замаях. Но мисля, че ако така имах работа непрекъснато щеше да е доста по-добре. Сега ще си почина малко и после пак я мятам. Така утрешния ден май ще чета вестник, но пък като измам работа не мога да чакам и рядко я отлагам. Такава съм си припряна  Blush и работна.
Мади, и аз съм усмихната. Тази седмица ще си призная отделям страшно много време в мислене какво да облека и като се наконтя ми става едно такова приповдигнато  newsm44. Досега винаги съм имала лошия навик като ми е криво, или съм понапълняла да се обличам без всякакво желание, просто приемам, че изглеждам зле. Но сега си мисля, че точно в такива дни трябва просто да вложа повече старание в облеклото, грима, косата и веднага започвам да се чувствам по-добре.
Алекс, права си затова, че човек трябва да се усмихва напрекъснато. Нали имаше една приказка, че усмивката е най-евтиния начин да подобриш външния си вид. А и усмихнатите хора се приемат по-добре. Аз самата съм казвала за някои познати жени, че са вечно криви, сърдити на живота. И винаги, когато съм го казвала ме е хващало срам, че сигурно в очите на близките си и аз съм такава. Спомням си като ученичка познавах едно момиче, тя беше невероятно чаровна. Не беше красавица, а минаваше за такава  Shocked и то точно защото винаги беше широко усмихната и позитивна. Имаше страшно много приятели и ухажори, защото просто ги заразяваше с доброто си настроение (нямам предвид, че е разказвала смешки или се е правила на клоун-просто поглед, излъчване, усмивка, жестове), омагьосваше направо хората около себе си и нещо непрекъснато сякаш те караше да я гледаш. Thinking Затова съм решила да гледам по-бодро на нещата, да спра да очаквам. Веднъж Мина ми беше казала: "Не очаквай, а изисквай!" Право да си кажа аз и не изисквам, просто напоследък гледам да се справям сама и да не занимавам хората със себе си. Колегите ме смятат за жизнена, остроумна, забавна и контактна. Спомням си и на старата си работа винаги успявах да разсмея колежките в стаята. Е, има и хора, които успяват да изкарат най-лошото от мен, но вече и на тях не се давам.  Naughty
Миленка, не мисля, че тридневното непушене сега ти спира слабеенето. За да окаже влияние спирането на цигарите върху теглото според мен е нужно повече време. Мъжът ми също качи 10-на кг със спирането им, но съвсем постепенно и то започна след няколко месеца. Сестра ми също напълня, но при нея това напълняване дойде толкова късно след отказа от цигарите, че даже не го отдаде на тях. При всички случаи-браво за решението! На мен също ми предстои такава крачка  Sick.

# 209
  Здравейте и от мен,в този мрачен,по пък усмихнат/както виждам/ ден Grinning Grinning Grinning
  Реге,за отказването от цигарите-аз никога не съм била страстна пушачка,и силно зависима от цигарите-пушех когато съм с компания,не гълтах дима Crazy,не изпитвах потребност от цигара,можех да не пуша седмици наред....просто да ме питаш защо изобщо съм пушила LaughingСега,от време на време/на 1-2 месеца веднъж/ запалвам по 1-2 цигари с приятелка на кафе,но не винаги-та и аз не знам дали да се числя към активните или пасивните пушачи Confused
  Мади,само като чета постовете ти и се усмихвам Grinning  bouquetАма ти много малко се храниш ooooh!Пробвала ли си да изчислиш колко калории поемаш дневно-обзалагам се,че не надхвърлят и 800-900 максимално;това също може да стопира отслабването.Аз напр.закусвам с 1-2 ябълки/днес ядох разкошна диня Wink/,до 10.30-11.00 вече ми се е остъргал стомаха и пак хапвам плод;на обяд си ям нормално/напр.днес-пълнени тиквички със сирене и кашкавал/;следобяд хапвам плод,или ядки,или кисело мляко,вечер-салата с нещо Wink
  Понеже и аз съм в застой с килограмите,разглеждах диетите във форума,но нито една не можа да ми хареса CrazyТази,90-дневната newsm78-с плодовете,и с протеините добре,ама,както каза Реге,тая мешаница на въглехидрати и бобови....сигурно защото сме "разделно обременени" обръщаме внимание на този факт JoyИ тоя ден-на спагети,пици,торти и шоколад-задължително Crazy,ами то ще ми писне всяка седмица само това,да не говорим,че и се съмнявам,честно казано,в отслабването-според мен,свалянето на кг-ми при тези момичета се дължи на ниския калориен ежедневен прием,доколкото четох какво ядат Thinking-до обяд-1-2 ябълки,на обяд напр.една пица със зеленчуци,и до вечерта -нищо,а за вечеря-едно парче торта-калкулирано калорийно,едва ли надхвърля 1200ккл.,а всички знаем,че при по-голям разход на енергия и по-нисък прием на калории се слабее.
  А "страхотната диета" не мога да я спазвам,затормозяват ме тези часове...И от много чудене,пак намирам РХ за най-удачния вариант за отслабване Peace
   Леле,много се разлях Embarassed
   Чао  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт