Разделно хранене-част 15

• 13 158
  • 310
  •   1
Отговори
# 300
Е днес съм само наблюдател в темата ни. Колкото пъти писах, толкова пъти постовете ми изчезваха в небитието...
Всичко при нас е ок, днес сме на зеленчукова супичка, а за вечеря ще спретна телешко с гъби.
Алекс, престани да слагаш разни неразделни вкусотийки пред погледа ми, че ще взема да те отвлека за няколко дни да ми ги направиш всичките Hug
Лени, няма да се даваш на някакъв си грип нали Hug
Ками, благодаря ти, че се грижиш за рецептурника ни. Да ти кажа честно без него нямаше да се оправя Hug

много  Hug на всички

# 301
Кисело мляко с обикновени бисквити може ли newsm78

# 302
  • Пловдив
Здравейте,момичета!Искам и аз да се присъединя към вас,бременна съм в седмия месец и си мисля,че трябваше да започна по-рано с РХ,но по-добре късно отколкото никога,нали така?Надявам се,че по този начин ще помогна на себе си,а и на бебето.Ще ви бъда благодарна за всякакви препоръки и полезни съвети.

# 303
Петя,и аз ям много мед,няма как иначе...виж ако имаш фурми или стафиди също помага при върлия глад за сладко..
Миленна,бисквитки с кисело мляко-абсурд Stop,почети пак таблицата,това е основно положение.
Жижи,добре дошла!Поздрави за решението ти!
А относно комбинацията картоф с хляб:тя е по РХ,но понеже завишава нивото на въглехидратите,всеки сам ще прецени дали за него е проблемна,за мен не е Peace
Поздрави на всички разделни момичета  bouquet  bouquet
Юзърче,привет!!!

# 304
  • Варна
момичета здравейте  bouquetаз все още се лутам със тези режими.но открих че най сигурният начин е РХ.Вижте каква рецептичка открих.ПЪЛНОДЪРНЕСТ ХЛЯБ СЪС СТАФИДИ-450гр пълнозърнесто брашно,2ч.л. сода,2ч.л. смес от канела индийско орехче,смлян карамфили днинджифил,2с.л масло ,100гр стафиди,300мл. обезмаслено мляко.Смесете сухите продукти във купа със маслото и стафидите и разбъркаейте,налейте млякото и хубаво разбъркайте.Оформете топка върху дъска,леко поръсена със брашно.Прехвърлете тестото във тава.Сплескайте леко и прережете  на четери със нож само по повърхносста.Изпечете хляба във предварително загрята фурна за около 25мин,докато се надуе и стане златист.Оставете да истине върху метална решетка.Разделете хляба на четери,нарежете на дебели филии и сервираите със бучка масло Peaceтова е от книжката на  д-рХей за разделното хранене  bouquet

# 305
Е точно затова не харесвам Хей-какво му е разделното на пълнозърнесто брашно с мляко?че и стафиди?Ако това е някъв модерен вариант на РХ,аз съм пас Naughty Naughty

# 306
  • София
Жижи,добре дошла HugНаистина е страхотно,че искаш да спазваш РХ докато си бременна WinkИма няколко момичета тук/Софииии,къде си Laughing/,които си бяха на РХ по време на бременността Wink
Пожелавам ти успех и се надявам да се чувстваш добре сред нас Heart Eyes

Мистика,и аз не възприемам идеите на Хей.Така и не можа да ми допадне неговата система.Но пък тук има привърженички на различни тероии за РХ-в това няма нищо лошо.Така се обогатяваме взаимно Laughing

Ние утре отлитаме за Варна за няколко дни Grinning

# 307
  • София
Бягайте в новата тема,мацки Laughing

# 308
А,забравих да кажа на ЖИЖИ,че и през двете ми бременнсотти съм си била на РХ,без никакакъв пролем...и кг,които качих,бяха 10-12кг....дори след 2-рото раждане свалих повече,отколкото бях,преди да забременея Peace
Ками,много се чудя на тези,аз им викам ''КОМПРОМИСНИ" варианти   Rolling Eyes

# 309
Здравейте на всички, вече 3-та седмица съм на РХ и вече съм свалила 2кг, немога да повярвам на бързия резултат но е факт, имам един въпрос към по-опитните на обяд в офиса хапвам по 2-3 препечени филии ръжен хляб с масло, но като чета форума оставам с впечатление, че трябва максимално да се намалят въглехидратите това което правя аз погрешно ли е?

# 310
Карелия ,отиди в новата тема, линка е в поста на Ками Peace.
За препечените филийки с масло няма проблем, напълно разделни са.

Общи условия

Активация на акаунт