Разделно хранене-част 15

• 13 159
  • 310
  •   1
Отговори
# 285
Момичета ,наядох се като прасе с масленица  Embarassed.
Много ми беше вкусно ,но после....
Няма да се оплаквам  Naughty.
И снимка няма да слагам ,че току виж някой наистина ме линчувал.
Само да кажа, че я направих с масло, а не с мас.
Стана супеееееер

# 286
Четох, четоххххх и така си и останах ... в ступор от таз рецепта.
Как ни тъ беши срам бе aleks да пуснеш такова вкусно нещо, ма то аз съм си виновна дето викат хората жертва на собственото си любопитство  hahaha hahaha bowuu bowuu
Ей ме на ся седя си тука и слюноотделям на бюрото и само ръчкам колегите да ходим на обяд  Joy Joy, а те ме гледат слисани  hahaha hahaha
и малките ти буквички ги чета скицоооооо
Хубав ден от мен момичета  Hug Hug Hug мойта работа край скоро няма да види, но това само ме радва. С грипа продължаваме да се борим взаимно. Да видим кой кого.
Давайте повечко рецепти, само да не са като тези вкусотии на aleks че изгоряхме  Laughing

# 287
Ще ви напиша една рецепта ,която е разделна .
Няма повече да ви съблазнявам с неразделни всуснотии Blush.
 Задушени котлети
 Телешко месо - 100гр
зехтин -1 сл
сметана -1сл
3 -4 гъбки /манатарки или печурки/
чесън 1 -2 скилидки
лимонов сок -1 сл
сол на вкус
черен пипер- по желание
Почистеното филе се начуква, овкусява се и се изпича на добре загрята скара.
В тефлонова тенджерка се поставят останалите продукти /без сметаната и лим .сок/
Когато гъбите са полуготови ,се прибавя месото и сметаната.
Къкри на тих огън около 5- 6 минути /тенджерата да се захлупи/.
Сервира се с няколко капки лимон и зелена салата.
Това е за едина порция.

# 288
  • София ж.к. Надежда 1
Здравейте момичета  bouquet  bouquet
Искам аз пак да питам Blush Crazy
Дано не досаждам вече Embarassed
Направих си днес крем супа от зеленчуци и питам може ли да препека хлебни залчета за нея newsm78 Има карфиол,чушка,морков,лук,магданоз и.......картоф-заради него се чудя newsm78 Нали не трябва картофи и хляб и за това питам Thinking

# 289
Картоф и хляб не може да се комбинира.

# 290
е как да не може newsm78 В таблицата пише, че може

# 291
  • София
е как да не може newsm78 В таблицата пише, че може

Ето малко за хляба:

Хляб и тестени изделия:
Употребяват се самостоятелно или с мазнини.
Добра комбинация е:
-хляб с намазано краве масло (забележете,че маргаринът никъде не се споменава; той е нещо изкуствено и се смила трудно)
-хляб с гъби, маслини, жълтък;
-хляб със сурови или варени безскорбялни зеленчуци
-хляб с ГОТВЕНО ястие от скорбялни зеленчуци
Добре е да се избягва хляб с боб; хляб с картофена салата, защото много се завишава нивото на въглехидратите.

Мацки,ще ви копна рецептите в Готварския,защото иначе ще ги изгубим из темите.Нещо против-Алексче,Лени Wink

То скоро и нова тема тряба да започваме.Браво,този път вървим добре Laughing

# 292
  • София
Аз комбинирам картофи и хляб. Също хляб с ориз, ориз с картофи. Според моята книга въглехидратите могат да се комбинират помежду си, а белтъчините не могат.
Това е въпрос на лично мнение, защото се оказва, че версиите на РХ са много.
Така че, petq, ако мислиш, че с крутончета ще ти е по-вкусно, добави си в супичката.

# 293
Ками ,чудесна идея, копвай рецептите Hug.
Петя ,според мен спокойно може да ядеш зеленчукова супа с хляб.
Картофите са в малко количество, не мисля че е фатално Peace.

# 294
  Здравейте  bouquet
  Бързам да ви драсна някой друг ред,за да не ме забравите Wink,иначе имам много работа ooooh!
  Алексче,знам я,знам,тази масленица WinkМайка ми я прави от време на време,и съответно аз я ям от време на време Wink-не е фатално,когато прегрешението е рядко Peace
  Аз лично не смесвам въглехидрат с въглехидрат ConfusedПетя,единственото изключение,което правя е зеленчукова супа с крутони WinkИначе предходното ти меню е супер Peace
  Лени,не отсъствай дълго от темичката,мила HugЯ сбори грипа #2gunfire
  Целувки на всички Heart Eyes
  П.П.Все пак,по темата Laughing-днес съм за пример-до обяд-1 ябълка/за повече нямах време,иначе апетит имах Grinning/;на обяд-спаначена супа,и ризото със зеленчуци;за вечеря ще приготвя риба на скара+салата от домати и краставици Peace

# 295
Момичета, ами какво ще кажете за киселото мляко? Тези активии, дето ги рекламират, разделни ли са? Имам чувството, че слагат доста нишесте, ма то вече къде ли не слагат?  newsm78
И още, пили ли сте рибено масло?

# 296
  Сладунче,по принцип Активиите не са разделни,заради съдържанието на захар,мюсли и т.н.Аз от време на време/ама много рядко/ си позволявам по някоя,натурална.Като цяло,не съм фен на Данон Confused
  А за рибеното масло-не съм пила,ти защо го пиеш?

# 297
  • София ж.к. Надежда 1
Благодаря ви момичета Hug
За активията,аз я ям сутрин за закуска с 1 л. мед но само натурална-мисля че може,но ако не веднага я спирам newsm78 Казвайте ако знаете newsm78

# 298
  • София
Петя,няма проблем да си хапваш Активия с мед.Но все пак е по-добре да обяд да ядеш само плодове Wink
За Активията съм писала и преди-мъжът ми е със много чувствителен стомах и проблеми с черния дроб/май не съм ви споделяла за това Cry/Единстветото мляко,което му понася добре,е натуралната Активия.Не знам какво има в нея,различно от етикетите,но е факт.Препоръча му го гастроентеролог Wink.Но пък всеки организъм е различен,все пак Wink

# 299
  • София ж.к. Надежда 1
Добре значи ще оставя активията с мед за следобедна закуска CrazyАз много ям мед т.е. като ми се прияде нещо сладко, а това е поне 3 пъти на ден и вадя меда хапвам 1 л. и съм готова,вече не ми е гладно за шоколад CrazyТова вредно ли е според РХ newsm78Аз мисля че е по добрия вариант от парче шоколад Thinking

Общи условия

Активация на акаунт