Разделно хранене-част 15

• 13 185
  • 310
  •   1
Отговори
# 210
Здарвейте, разделнички wavey
Реге, не само с РХ ги свалих. За съжеление имах много неприятности и това допринесе за свалянето на кг.
Алекс, аз започвам да се превръщам в работохолик smile3511. Как е твоята очарователна и талантлива дъщеря?
Аз да попитам какво ви е отношението към царевичните пръчици? Много ги обичам. Понякога това ми е вечерята Embarassed
Желая ви усмихнат ден  bouquet

Последна редакция: чт, 11 окт 2007, 16:13 от mi6eto_f

# 211
  • София
...А и още нещо, което забелязах в менюто ти-картофи с домат  Naughty.
...

ReGe, благодаря за поправката.  Hug Явно от многото диети, които изчетох и тази, която правих съм се объркала... Crazy

....Стам ,разгледах" Страхотната диета"
Добра е ,но тези часове за хранене са трудно изпълними .
...

aleks, лично на мен, не ми бяха трудни часовете, а самата мисъл за диета. А иначе за човек, седящ по цял ден на бюро / като мен / е удобна. Само храненето в 8,00 пропусках, защото точно тогава излизам за работа. А и съм вечеряла след 19,30. Въпреки това - минус 7 кг.

# 212
Стам, а тези 7 кг за двете седмици или направи цялата диета, която се състои от 3 части, т.е 6 седмици?

# 213
И аз съм я пробвала тази страхотна диета, но издържах до 2-ри ден Sick Не съм фен на киселото мляко, а и тези часове Tired При мен имаше доста голям ефект диетата на Рене Зелуегър - само месо и зеленчуци за 24 дни Peace Може и слънчоглед и от този диабетичния шоколад, дето е без захару, а с някакъв заместител Peace
Та като стана дума за шоколад, какво правите като ви се дояде сладко newsm78 Няма нищо сладко, което да е разделно Tired

# 214
  • София
ReGe, 5 кг за 1 месец .
Останалите 2 кг  за около 1 и 1/2 седмица.
После РХ. Така от 9-ти Юли до днес /от 71 кг на 64кг/.

...Та като стана дума за шоколад, какво правите като ви се дояде сладко newsm78 Няма нищо сладко, което да е разделно Tired

Аз много-много не си падам по сладкото, но понякога ми се яде. Позволявала съм си шоколад Embarassed, но когато съм посвалила излишни кг. В началото на диета - никога.

# 215
... Мади,само като чета постовете ти и се усмихвам Grinning  bouquetАма ти много малко се храниш ooooh!Пробвала ли си да изчислиш колко калории поемаш дневно-обзалагам се,че не надхвърлят и 800-900 максимално...
HugСофи, ами да си кажа честно никога не съм се замисляла за калории и т.н. И диети не съм правила. И рх го почнах на майтап, увлече ме страхотната компания тук. Мисля, че си хапвам достатъчно, щом не се чувствам гладна... А за отслабване отдавна спрях да мисля, заковала съм на 60 кг и съм доволна /когато започнах рх бях 70/ Не че нямам забележки към тялото си, но като забогатея ще си направя една абдоминопластика и готово. Simple Smile

Аз всъщност влезнах малко да се разсея, че два терминатора се опитват да ми сринат къщата и са започнали от детската стая, а дружката ми ме заряза сама с тях...

Целувки на всички и  Hug

# 216
Здравейте , момичета!Два дни имах много работа и затова не писах,но днес ще си открадна десетина минутки за вас.Тази седмица съм напълно разделна ,но за почивните дни мисля да наградя постоянството си с една неразделна закуска от гофри с течен шоколад  Whistling.
Милена - когато ми се дояде сладко си хапвам стафиди.Взела съм си едно пакетче от магазина за здравословни храни и постоянно ми е в чантата.Жената в магазина ми обясни , че са напълно натурални и не са обработени със захар и подобни.От 20-30 гр. ми се задоволява глада за сладко.И с времето даже и за тях не се сещам.
Лек разделен ден на всички!

# 217
Здравейте момичета Grinning.
Миленче ,аз съм голям фен на спорта.
Не знаеш какво губиш  Wink.
Започнеш ли веднъж, няма спиране, толкова е хубаво Grinning.
Реге, ние изваждаме само хубавото от теб Hug.
С това чувство за хумор съм сигурна ,че успяваш да игнорираш негативизма.
Софи ,а малката сладурана с какво я гощаваш?
И тя ли е на разделно?
Спомням си как Калида говореше за нейната дъщеричка ,че не знае вкуса на захарните изделия.
Мишенце ,Аля е добре ,отдала се е на мързел, не ходят на училище и това я демобилизира.
Май ще трябва да влизам в роля smile3513
Стам ,когато реша да правя някаква изчистваща диета ,ако не мога да се настроя психически, не я започвам.
Мади, какво е това абдоминопластика/ боже каква дума #Crazy/?
Юзерче ,права си за стафидити ,неутрална храна са и са доста засищащи.
В момента зобам грозде Laughing.
Днес ми е въглехидратен ден, месо няма да ям Naughty.
Желая ви спорен и успешен ден Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug!

# 218
Здравейте Hug

Влизам за мъничко, че пак очаквам посещение
Алексче, говоря за пластична операция на коремчето, но не го казвам сериозно, разбира се Simple Smile
И аз харесвам спорта, но от години нищо. Сега си имам оправдание дископатията, но освен че отвреме на време, се качвам на степера, нищо не спортувам Embarassed Абе голям мързел съм явно
Да си кажа и за сладкото. Понеже съм му голям фен, гледам да не го докосвам, че ако се събуди лакомията ми, край. Но ако чак толкова много ми се дояде, си хапвам малко шоколад и прескачам хранене, наказвам се...

Много Hug и усмихнат ден ви пожелавам, после ще мина пак

# 219
Мади, ще ти изпапкам домашния любимец  love001.
Много е сладък.
 spam2 Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
А това дъщеричката ли е ?

# 220
  Добро утро и от мен  bouquet
  Мади,това е най-важното-щом се засищаш и не чувстваш глад до следващото ядене PeaceАз май най-голямата лакомница ще дойда EmbarassedМного добър резултат си постигнала с теглото PeaceДъщеричката ти е много хубава Heart Eyes
  Алекс,София е на неразделно хранене...все още... LaughingПросто трудно мога да съчетая РХ за 10-месечно бебе Confused-когато яде на обяд зеленчуково пюре е ОК,но когато й слагам месо,го добавям към картоф,или ориз;или ако й правя попара,слагам сирене....През останалото време е разделна Wink-яде си плодовете между храненията WinkКато поотрасне и започне да яде всичко,ще я привикна към РХ;иначе,за сладкото-не съм подслаждала никаква храна,не съм й давала сладки неща,но зная,че рано или късно ще научи вкуса им-въпросът е да не присъстват ежедневно в менюто й Peace
  На мен като ми се дояде сладко,ям Wink-обаче,поне 3-4 часа след последното хранене, и още толкова преди следващото;това става обикновено следобяда.Имам лош спомен до какво води дългото въздържане от определени храни CryЗатова сега,ако много ми се дояде нещо,било сладко,било тестяно,си хапвам,но в малки количества,не ежедневно и спазвайки часовете според РХ.

# 221
aleks, за какво удоволствие от спорт ми говориш, при мен не може да го има това Sick Сутрин ставам в 6.30, излизам в 7 и ходя 20 мин пеша, за да стигна до транспорт, после като сляза пода пак пеш, после на работа. Като си тръгна от работа по обратния ред, само дето вечерното ходене пеша е по едно нагорно #Crazy все едно планина изкачвам и се прибирам в 20.00 пребита......и ще мисля за спорт Crossing Arms Толкова развити прасци имам, че чак ми се виждат грозни Tired едни мускулести.....и целулит нямам....от това ходене Flutter Проблеми ми е в корема Sick имам паласки Sick тях явно само с коремни преси трябва да ги махна, ама пусти мързел Tired 5-те килограма дето трябва да ги сваля са ми на корема и малко на кръста, ама главно на корема Tired
Относно сладкото, на мен като ми се яде сладко определено не ми се ядът стафиди Sick /не обичам Sick/ ами ми се яде вафла или шоколад, едва успявам да се преборя с това....снощи изядох 2 шоколадови бисквити Embarassed #Cussing out Абе снощи направо нямаше нищо разделно в менюто, заради един лют миш-маш се наядох с хляб и сирене Blush Embarassed Срам Embarassed
Доста се улях май в писането Embarassed

# 222
 newsm44 smile3558 newsm44
Привет!

Днес пак съм в супер настроение. Така обичам петъците!!! Въпреки че тази седмица беше доста приятна за мен, хем след отпуск  Shocked. Имах много работа, свърших си я цялата  bowuu. Току що приключих с последното си задължение, макар че винаги може да изникне нещо ново в петък следобед, де. И сега ще се мотая из форума, в jobs-а, а съм си купила и клюкарски вестник за следобедното кафенце  newsm53.
Изкарах 2 дни на кисело и 1 на прясно мляко. Днес си хапнах вече 2 малки ябълки. Свалих излишното от последните ми лакоми дни в края на миналата седмица, обаче незнам колко кг съм. Нещо му става на моя кантар   33uu, та показанията му днес варираха така : 51,7, 52,6 53,1 и  #Crazy 54,1. #Silly. Лошото е, че след разместванията огледалото ми е на такова място, че няма как да се видя от разстояние и да се преценя. Но по това как се чувствам мисля, че съм под 53. Довечера ще се претегля в нашите, за да се уверя, но като цяло мисля да се тегля вече само веднъж седмично. А се чувствам доста добре в тялото си днес, харесвам се, а това е най-важното Peace.
Мади, чудесен резултат, мила! Но не си спомням, ти РХ кога го започна-когато се включи тук в темата ли  newsm78. А котенцето е голямо сладурче, наистина   love001 Аз да ви призная много не си падам по домашните любимци, макар че като дете все не разбирах защо нашите ми отказват да си вземем-сега съм станала същата  Embarassed, не ми се чисти след тях, не ми се ще да надраскат новите мебели  Rolling Eyes, но...напоследък нещо ми е станало. Сигурно под влияние на Денис, който ми е голяма слабост, а и той така сладко си иска хитреца  Wink. Иска кученце, даже вече му е измислил име - Ръф, като кучето на Денис от филмчето "Денис белята контролира положението". А преди малко с Грета си говорехме по телефона (тя е при майка ми заради стачката) и ми каза, че си е измислила подарък от Дядо Коледа-кученце. После каза, че ми дава време да реша  smile3513 или куче или коте  Joy. Тя усилено се е заела да майстори коледни картички, няма търпение да дойде празника, е по-скоро подаръците  Laughing.
Алекс, какво значи, че стафидите са неутрални, не трябва ли да се чакат часове преди и след консумирането им?
Юзерче, ти кога излизаш в отпуск? При вас стачкува ли детската градина?
Мише, съжалявам за проблемите ти. Дано сега нещата са по-добре при теб  Praynig. Няма ли да пуснеш някоя актуална снимка да те видим сега?
СофиHug, да нагушкаш малката буболина!
Миленка, диетата на Ренето дава резултати, но по едно време тук във форума бях чела, че после бързо се напълнява от 1-2 портокала и малко сирене  Sad. Аз на страхотната издържах само 6 дни по същите причини. Но напоследък чета добри отзиви за Японската-така като я гледам добре се вписва в РХ и пак почти няма въглехидрати.
Ами това е от мен засега. Усмихнат ден на всички!  lovekiss

# 223
Реге ,неутралната храна е добра комбинация с другите групи храни, като например маслините.
По моята книжка и мазнините са неутрални храни и аз намирам известни противоречия, но не се задълбочавам много ,не ми е нужно.
В разделните рецепти също се срещат неподходящи комбинации ,но може би количествата като са малко, не е фатално.
Много ми се иска и ти да покажеш актуална снимка Wink.
Мади , а ти нямаш ли снимчица с твоята сладурка?
Ей, любопитна жена съм и това е Laughing.
Миленна, щом вървиш пеш ,това до някъде замества спорта Peace.
Софи ,наистина е много мъничка дъщеря ти .
Добре си решила да се съобразяваш с подходящата за възрастта и храна.
Тя сама по себе си е здравословна Peace.

# 224
Ето ме пак Hug дано не ви писне от мен днес, че планирам още едно влизане по-късно.
Алекс, Софи, Реге, благодаря за комплиментите към Ванеса и Джони /най-накрая се нучих да слагам снимки, сега остава да се снимам и да ви покажа каква съм хубава Simple Smile/
Реге, рх го почнах на 10.02 тази година и малко по-късно се намърдах тук.

Днес нещо съм много неорганизирана. Изпратих си сутрешните гости преди малко, а къщата е нагоре с краката и се чудя от къде и как да я почвам... Истината е, че след обяд ще ходя на интервю за работа и нещо много съм се развълнувала май...Все още не съм яла, явно поне до интервюто ще изкарам на кафе и вода, защото изобщо не съм гладна - шантава работа.

Сега ви оставям Hug Стискайте ми палци, не съм ходила на интервю от 12 год

Общи условия

Активация на акаунт