Разделно хранене-част 15

• 13 180
  • 310
  •   1
Отговори
# 225
Много ми се иска и ти да покажеш актуална снимка Wink.
Слушам и изпълнявам  Wink
http://images19.snimka.bg/003787758.jpg
http://images20.snimka.bg/004020758.jpg

# 226
Регенце, спри да се катериш по кантара, много си хубава  bouquet

# 227
# 228
Ей ,сладурано, и теб ли те кръщаваха на "стари  години" Laughing
Моето кръщене беше на Бачковския манастир.
Голяма атракция, заедно с едно бебче на два месеца /станахме духовни брат и сестра/.
Тогава имах дълга грива и си я подпалих със свещта  hahaha.
Добре ,че милото реагира светкавично .
И добре, че имам много растителност ,иначе ....  Rolling Eyes
А как се метнах на врата на попа ,не е истина просто ,голям майтап Joy Joy Joy Joy
Регенце, снимки ,снимки... newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 229
Ами на 22.09 ми беше кръщенето, на 22 годишна възраст Flutter Като е нямало кой де ме кръсти като бебе Crazy Аз си бях сама в църквата, само с попа, кръстницата, мъжа и и моя приятел, по чието настояване се кръстих Thinking Може да му се иска църковен брак Crazy въпреки че се дърпа от всякакъв Whistling

# 230
Регенце, спри да се катериш по кантара, много си хубава  bouquet
Мда, в нашата темичка сме си все хубавици  Blush. Мади, страшен резултат си постигнала според мен за толкова кратко време  smile3501. А кога ще видим и теб?
Миленка, ми ти много младичка си била. Харесваш ми много на третата снимка, то всъщност на другите не се виждаш кой знае колко. А това до теб ли е гаджето?
Алекс, нямам други нови снимки. То понеже в нашата къща все аз снимам и мен няма кой  Rolling Eyes. Ако имах една самоснимачка  цяла фотосесия щях да си направя. newsm53. Даже искам една хубава снимка да си направя за CV-то, но на портретни снимки хич ама хич не излизам хубава. То не се ли усмихна  no не става  Mr. Green.

# 231
Миленка, ми ти много младичка си била. Харесваш ми много на третата снимка, то всъщност на другите не се виждаш кой знае колко. А това до теб ли е гаджето?

Ми младичка съм още Embarassed ама ще порастна Crazy
Да, гаджето е, малко е намръщен, но ни снимаха срещу слънцето

# 232
  • София
Много сте хубави всички, наистина! Peace
Снимките ви са  реклама за РХ/за темата.    bouquet
Аз от вчера съм на Японската и умирам от глад Confused, но ще устоя.

# 233
  • София
Реге,Милена,много сте хубави и двете Heart Eyes

Мади,успех на интервюто Hug

Аз снощи правих разделна пица.Стана много вкусна.Замесих тесто от брашно,вода и малко сол и зехтин.Отгоре намазах със сметана,разбъркана с риган.Наредих краставички,зелени и червени чушки,гъби и маслини.Поръсих с босилек.Другият път мисля да пробвам вместо сметана да сложа пюре от печени червени чушки по идея на Диди.Мисля,че ще стане много вкусно Wink

Опс,забравих,към пицата прибавих и 3 сварени жълтъка,натрошени на ситно.Тях ги сложих върху краставичките,след това чушките и останалите продукти.

Целувки Heart Eyes

Последна редакция: пт, 12 окт 2007, 18:37 от ками

# 234
Много ми се иска и ти да покажеш актуална снимка Wink.
Слушам и изпълнявам  Wink
http://images19.snimka.bg/003787758.jpg
http://images20.snimka.bg/004020758.jpg
Е, аз къде съм бляла, та сега ги виждам тези снимки newsm78?
Размахала съм помпоните като луда #Crazy.
Е, Реге, ама мноооого си дебела, как може Joy Heart Eyes
Ами ти ще се счупиш бе, жена....
Ками ,още утре ще направя твоята пица, така ми се прияде.
Сметаната заквасена ли е или течна?
Мади, успех Hug.

# 235
  • София
Мади, дано да е минало успешно интервюто! Peace

ками ,другата седмица ще направя твоята пица ...мммм... Blush

Приятни почивни дни, мили момичета! Hug

# 236
  • София
Алекс,заквасена е сметаната.Аз течна не ползвам Wink

Сега врътнах едно пиле с прясно зеле и една пилешка супа със зеленчуци.Много обичам супички,но рядко правя за нас.Основно за Калоян,а те все имат някоя съставка,която не се връзва с нашето основно и все не успявам да хапна Crazy

Приятни почивни дни и от мен Hug

# 237
Ето ме  Hug

Благодаря на всички ви  bouquet Интервюто мина добре, почти сигурна съм, че ме одобриха, но аз тях Naughty Не е това моята работа, така че ще продължа търсенето...

Миленна, много си хубава Hug

Ками Hug утре ще я направя тази пица, че много вкусна ми се вижда, а мойте обожават пици и макарони.

Hug Hug Hug

# 238
Здравейте,момичета!Ама колко сте изписали,не мога да ви прочета направо...Искам да ви питам следното-опитвате ли се да налагате в някакъв вариант РХ вкъщи,на дечицата?Дори само за плодовете на гладно?

# 239
Добро утро  Grinning.
Мистика, опитвала съм и само при дъщеря ми има ефект, и то не винаги.
Ками, днес ще правя пица newsm53.
Мади ,все ще си намериш такива работодатели, за които ще кажеш newsm10 Hug.
Днес бързам.
За това -приятни почивни дни и до скоро  love001

Общи условия

Активация на акаунт