Юлче мило расте щастливо

• 13 202
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
  • софия
Оххххххх, момичета, аз прибързано се зарадвах, че малката се е оправила. Днес е някакъв ужас - от обяд до 8 часа съм сменила 6 памперса, като ака вода с кожички от елда (сутринта това яде). Не иска да яде и има и малко температура - 37.4 Sad Sad В 8 изведнъж спря акането като пресечено с нож. Вече не знам от какво е - зъби ли са, вирус ли е? Братовчедка ми е пед-ка и ме успокои, че може би е вирус, но аз от много четене съм се психясала да не е нещо по-сериозно. Знам, че е нормално да боледуват и това не ме питеснява, а ме притеснява това, че не знам от какво е болна, а ни предстои имунизация и искам да съм сигурна, че е абсолютно здрава.
Утре ще я заведа да я погледне и въпреки, че не вярвам на личната, може би, ще отида в понеделник да й пусне някакви иследвания.
Извинявайте, че ви занимавам, но от преди морето все има нещо (тогава за 1ви път се разболя) и вече не знам какво да правя.

Последна редакция: сб, 29 сеп 2007, 23:27 от zvanche

# 91
Ох, isi_kam пак неволи с децата. Дано да е от зъбките наистина и да спреш да се притесняваш така. Много ти се насъбра  Hug На Венци , като му никнат зъбите всичко се променя. Получавал е и Т 40 градуса и разстройство и зачервено дупе и какво ли не, а съм сигурна, че ако му бяхме пуснали изследвания тогава нещо щеше да е извън показателите. Така, че стискам палци всичко да е наред при вас.  fingerscrossed
Ренка-дано твоето момченце тази вечер те остави да се наспиш. Случвало ми се е Венци да се буди, но не му светвам лампата и той ще не ще заспива.
Narina-така е домакинската работа- неблагодарна е много, а на следващият ден все едно не си я вършил.
Аз вече ще си наложа ВЕТО да не влизам в готварския. Тъкмо си възвърнах формата отпреди раждането и сега то било рецепти и чудесии. Ха това да направя за децата, ха това за мъжлето....аааааааааа ще стана 100 кила  Crossing Arms Днес ми беше рекорда 2 рецепти. Но има и добра страна. Всички са на мнение, че форума храни добре и вкусно  hahaha

# 92
zvanche-37,4 не е висока температура. Не се тревожи. Аз току-що написах, че при никнене на зъби сме имали и Т и разстройство, а сега ни никнат 2 зъбета и не иска да яде нищо. Само на сокове кара. Hug

# 93
  • ES
Звънче, и ние сме така. Като си помисля колко съм се молила да ака, до с коро имаше дни прескачаше, а сега по 3-4 пъти на ден и от време на време мърси пампата, пръцнал е в нея. Писах на  лични на Джорджи, да не е лактозна непоносимост. Направо психясваш! Нямаме слуз, но е редичко и което е хапнал на закуска до обяд или следобяд вече го е изакал. Няма и много апетит, насила ядем. Много обича да яде сам. Изяжда по едно корнишонче или домат, но явно не ги сдъвква хубаво и после в пампата краставичката на цели парченца. Днес следобед вече не издържах и го закарах на педиатър. Каза, че е от зъбите. Ако е диария или нещо вирусно акането трябва да е 8-10 пъти на ден и изпражненията да са течни. Няма Т, не повръща. А какъв рев е всяка вечер става 2-3 вечери подред. Нищо не го укротява. Давам му парацетамол, нямам свещички еферелган, и уж се поуспокоява от него. Сучим по 2-3 пъти на вечер и даже и не си помисляме за креватчето. Единият кътник е избил, сигурно други го тормозят.

# 94
  • софия
gery_to абсолютно същата история. Само дето ние си бяхме нормално редовни. Дано са зъби, въпреки, че днес специално гледах (до колкото ми даде зверчето) и нищо не видях. Нито подуто, нито нищо.
Не е ли късно за лактозна непоносимост newsm78 Ние се кърмим, аз АМ не давам и не помня от кога и на малката не съм давала прясно/кисело мляко (и аз не съм яла/пила).

# 95
  • Варна
Добро утро на всички Hug

Ети31,и моят мъж е на същото мнение Joy

Звънче,това акане и на мен ми е мнооооооооого болна тема.
Ето сега Гастрот....... ни каза,че Дим може да яде броколи,а да не ми казвам за какво дрискане иде реч Tired.
Млечните алергии не можело да се проявят след годинка......дрън-дрън че Пляс Close
Наблюдавай я добре Мина,ако трябва и спри Млечните замалко,давай по-твърда храва,ако искаш и вземи лечебната Хумана,тя добре запича,солети,сухари,вода от ориз.......и наблюдавай.
Няма значение какво ти казват лекарите,ти ще разбереш най-добре от какво е повярвай ми. PeaceНа мен Педито ми казваше,да не се притеснявам че е невъзможно да е Лактозна......а аз бях сигурна че е такова Tired
Не искам да ви плаша с Герито Hug Hug Hug,просто си наблюдавайте децата,може и от храна да е.сега като вадят зъбета,имунитета им отслабва.
Много ви прегръщам е стискам палци,всичко да е наред :pray Hug Hug Hug
А и Звънче,пак да кажа че не е хубаво да се прави ваксина ,когато детето е с разстройство Peace

Снощи прочетох нещо в Клюкарника и така се растроих,чак мъжо не можа да ме успокои Tired..сега пак натам ме тегли,пустата ми проста тиква.знам че ще рева,ама ooooh!

Иси,много  Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 30 сеп 2007, 07:58 от jorjito

# 96
Какво прочете Жоржи?

Аз снощи пък не спх защото научих лоша новина за нашите съседи близначетата!Едното е в болница със диабет!
Направо сърцето ми се къса,с толкова мъки ги отгледа до сега а сега и предстоят още много,с тази диагноза ooooh! незнам какво ще е но знам само за диабета че се бие всеки божи ден инсулин и да забрави за захар сладко....милото детенце!
  А тя не ги и пазеше много но това беше вече от отчаяние даваше им вафли само да мълчат,онзи ден ги водиха на лекар с оплакване,тя самата се оплакваше че пие много вода че памперс пропуска на 1 час,а тъпата им педка вместо да направи изследвания ги успокои че е нормално Shocked и в петък май е получило криза детето,нищо не знам друго!Ужас!

Сега ще търся инфо и незнам как да и помогна,милата! Praynig

# 97
  • софия
 food010  food010 Добро утро, момичета kaffeetrmker_2

Млечните алергии не можело да се проявят след годинка......дрън-дрън че Пляс Close
Наблюдавай я добре Мина,ако трябва и спри Млечните замалко,давай по-твърда храва,ако искаш и вземи лечебната Хумана,тя добре запича,солети,сухари,вода от ориз.......и наблюдавай.
Няма значение какво ти казват лекарите,ти ще разбереш най-добре от какво е повярвай ми. PeaceНа мен Педито ми казваше,да не се притеснявам че е невъзможно да е Лактозна......а аз бях сигурна че е такова Tired
Не искам да ви плаша с Герито Hug Hug Hug,просто си наблюдавайте децата,може и от храна да е.сега като вадят зъбета,имунитета им отслабва.
Много ви прегръщам е стискам палци,всичко да е наред :pray Hug Hug Hug
А и Звънче,пак да кажа че не е хубаво да се прави ваксина ,когато детето е с разстройство Peace
Благодаря ти Hug за съветите. Със сигурност днес и следващите няколко дни ще сме на диета. След малко ще отда до пазара да купя моркови да й правя супата на Моро и ще печем ябълки. Току-що установих, че й е избило едно зъбче отгоре (след кучешкия). Дано е било от това. Отделно от снощи давам едни прахчета - Hidrasec.
Естествено, че никаква имунизация няма да правим докато всичко не отзвучи. Дори ще изчакам и седмица след това. Ние и без това сме закъсняли с тази против морбилите, та седмица повече или по-малко не е от значение.

Дано времето днес е хубаво Hug Желая ви весели разходки  Hug Hug

Последна редакция: нд, 30 сеп 2007, 09:36 от zvanche

# 98
  • Варна
Звънче,тъкмо влизах да ти пиша за Хидрасека Wink
Дано е било от зъбчето Hug

Ели83,четох  за една много храбра и всеотдайна майка и нейното момченце,от вчера ангелче Cry Cry Cry

Не искам да поствам линка,че като знам какъв рев ревах..........
За Искрица Надежда става въпрос и синчето и Калоян

# 99
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Radostina33!!!

# 100
# 101
  • Казанлък(Бургас)
Здраси и от мен!  smile3503

# 102
Цитат
Попова аз също му бутам цицата,само да замрънка и ставам,милвам го по главичката и му казвам че мама е тук.Но той продължава да плаче и го кърмя и той заспива(в повечето случаи де) Но има сличаи дето се насуква и става да играе.Тогава нали си е изпил млекото и неще вече цицата и съответно не мога да го приспя.Но твоят метод с реването ще го приложа
Рени:същата работа бяхме и ние,ама така ми писна с тва приспиване и кърмене посред нощите,че и аз приложих това с реването.Е,резулат наистина има.За седмица спря да реве,за 3-4 дни също спря да реве вечер като не давам цици.Сега от 2 дни е при майка ми,казва че много слуша и много спи.Не се буди даже вечер да яде. ShockedВсичко е ок,а толкова се притеснявах.Не съм я кърмила от онзи ден,не съм се и цедила,гърдите са ми леко  напрегнати.Като я взема довечера ще и дам,ама дано да иска.Страх ме е да не  реши да се отбие. SadИ както няма да ни има др. седмица 4 дни.... ConfusedЩе видим.

Момичета,ние изнесохме багажа,има още някой дребни неща за сваляне,сега съм в празна стая само с 1 ПС на пода и пиша,а мъжо се качи на покрива да сваля сателита.Няколко дни докато се устроим ще сме без нет,може би ще ползвам на приятели нета до тогава.Мъчно ми е за Варна,дано да свикна там.Айде до после.

# 103
  • ES
Честит рожден ден на Радост, да е много здрава и щастлива, обичана и уважавана от цялото си семейство!

Един поздрав за теб и за всички

Звънче,от зъбите ще да е.  Peace Моят вчера пи оризова водичка и сутринта не е акал. Но както казва Джорджи трявба да ги наблюдаваме. Ние много млечни не ядем, сирене в попарата и по 1-2 лъжици кисело мляко със зор. Засилехме кърменето. Ама 'ко да правим!  Tired

Джорджи, и аз я четох темата за Калоянчо, че не можах до 3 ч. наше време да заспя. Гледах снимки на детето, до сега не знаех историята на Искрица Надежда. Много силна жена и голяма трагедия за семейството!.

Ели, мъчно ми стана и за близначето-съседче. От много страни чувам обвинения, че съм гледала детето си "по рецепта", че съм чела от интернет и тогава съм го гледала, как можелодетет на 14 месеца да не е опитвало шоколад....ама май има резон.

До скоро

Последна редакция: нд, 30 сеп 2007, 13:53 от gery_to

# 104
Звънче,недей да си играеш с тази супа на Моро,изобщо,ама изобщо не помага NaughtyПечените ябълки също ги пробвах,когато Алекс беше с разстройсто,но само слабо затягат.Без да се повтарям,но ако имаш възможност савир му дренки с малко захар и детето ще се оправи.Ако нямаш,давай адрес и ти изпращам,че съм се запасила за екстремни ситуации с цяла торба.Моя дружка ми каз,че много помага и чай от кора на нар.Тук вече го има на пазара,така че може и това да опиташ

Общи условия

Активация на акаунт