Сървайвър 2

• 47 321
  • 917
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Той е в играта, само че е на "Островът на мъртвеца". По-горе има инфо.
Гледам и знам къде е,но нали щяло да има изпитания и ако ги издържи да се върне, та се надявам да се издъни, не е само той там,всички играят,но само той командва.

# 856
Леле, не се чеши, прочети малко темата, бе, Солената! Всичко ще ти се изясни!

# 857
  • София
Леле, не се чеши, прочети малко темата, бе, Солената! Всичко ще ти се изясни!

Joy Joy Joy Това ми хареса

# 858
  • София
Време е някой да спре да пише, преди да е преброил до 10  Mr. Green  hahaha

Иначе трябва да търсим и тълковен речник  Joy

Стана ми кисело  hahaha

Последна редакция: нд, 28 окт 2007, 15:43 от Дудинка

# 859
  • София
И аз това казвам  ( за броенето де ) ама децата неслушат  Mr. Green

# 860
  • София
И аз това казвам  ( за броенето де ) ама децата неслушат  Mr. Green

Сега видях, киселото било на 17.
Това обяснява всичко  Mr. Green

# 861
  • Варна
И на мен Агонцев не ми е приятен, но пък внасяше колорит и интрига. Искаше ми се да видя сблъсък между него и Лъчо  newsm36.
Постъпи глупаво на се накълве така   Drunk , ама като му се пийваше на човека  newsm24. И на мен ми се е случвало да знам, че трябва да ставам утре рано или нещо др. ама да се поотпусна  Embarassed ( е не като него чак)
Не мислите ли обаче, че неговото самочувствие се дигна най-вече след онзи съвет, където му казаха, че племето смята че не може за него и е най-работлив и тн. И той се помисли за незаменим милия  Laughing

# 862
За тези, които като мене още не знаеха... да Ви кажа нещо интересно. Жорето Костадинов (стрийптизьорчето) учавства в клип на Преслава (шофьорчето)

http://www.youtube.com/watch?v=uy3VVPYlcqM

# 863
Толкова съм свикнала да го гледам с брада и коса, че хич не ми прилича на него, но щом казваш, явно е той!  Grinning

# 864
той е
още в началото казаха, че се е снимал в доста чалга клипове

# 865
Толкова съм свикнала да го гледам с брада и коса, че хич не ми прилича на него, но щом казваш, явно е той!  Grinning
Всякак ми е антипатичен  Sick

Хип-че, благодаря за хубавите пожелания вчера!  Heart Eyes Hug

# 866
Тъй като се разписвам за сефте тук, коментарили ли сте това, че Джина печелила играта #Crazy newsm78 Било платено... и пак уговорките...

# 867
  • ПАЗАРДЖИК
Тъй като се разписвам за сефте тук, коментарили ли сте това, че Джина печелила играта #Crazy newsm78 Било платено... и пак уговорките...

Аз на тези слухове не вярвам  Naughty. Все пак урната с гласовете за победителя би трябвало да не се отваря до лайфа за края на шоуто. И тъй като съм лековерна, се надявам това наистина да е така. Джина не ми е фаворитка.

# 868

Аз на тези слухове не вярвам  Naughty. Все пак урната с гласовете за победителя би трябвало да не се отваря до лайфа за края на шоуто. И тъй като съм лековерна, се надявам това наистина да е така. Джина не ми е фаворитка.

Каква урна? Нали накрая остават двама и пак има битка. Който я спечели е победител или се лъжа??

Иначе - хайде пред тв-то. Започна.....

# 869
Колко са 3500 песос? Blush

Общи условия

Активация на акаунт