Отговори
# 75
Добре, мерси... Умно!!!  Joy А къде се продават? В книжарници или ?  newsm78

# 76
  • sofia

не мааааааа,в месарницата Joy hahaha hahaha

незнам то4но къде,Линда е в 4ас ,Кари и тя....Из4акай и ще те осветлят Mr. Green

# 77
  • Sofia - TelAviv

Умно я , щом, Роси казва, смея ли да противореча  Mr. Green
Ако идваш към  София има, а май това правиш в момента  newsm78 ако не се лъжа, има доста магазини за художници. Има комплекти, а има и само по цвят. Ако си около Софийския университет, има и на Галерията на Шипка 6 и на ул. Кракра- 2 магазина. Иначе има и   на ул. Шишман, някъде си и се казва Слънчоглед., а се сещам  и за един срещу ЦУМ в един базар, да продължавам ли  #Crazy   

bouquet

# 78
Не е на Шишман бе пилее, Слънчогледа е на Ив.Вазов...Има стъклени бои, и страхотни други неща, мъниста,даже миналия път имаше много видове чай, Shockedнасипен,плодов,зелен....За Базара може да се пазарува от там  с количества

# 79
  • Sofia - TelAviv
Не е на Шишман бе пилее, Слънчогледа е на Ив.Вазов...Има стъклени бои, и страхотни други неща, мъниста,даже миналия път имаше много видове чай, Shockedнасипен,плодов,зелен....За Базара може да се пазарува от там  с количества

Права е Миленка  Blush на ул.Иван Вазов 13 ( ама то сигорно е на ъгъла с Шишман -чакай да не падна по гръб  Joy )  . Абе за количествата незнам, щото и количества финикииски трябва да носиш по случая   bouquet

# 80
Теди не се връзвай на Росица, това все пак е човек, който твърди, че ПРОЛЕТ ПТИЧКА НЕ ПРАВИ rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo smile3533 smile3533
И ИСКА ДА ВИКА ПЪТНА ПОМОЩ ЗА СПУКАНА ГУМА ДА Я ЗАБЕЛЕЖИ - ДЪРПАТ newsm01  car003  superuu  superuu

# 81
  • sofia
Теди не се връзвай на Росица, това все пак е човек, който твърди, че ПРОЛЕТ ПТИЧКА НЕ ПРАВИ rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo smile3533 smile3533
И ИСКА ДА ВИКА ПЪТНА ПОМОЩ ЗА СПУКАНА ГУМА ДА Я ЗАБЕЛЕЖИ - ДЪРПАТ newsm01  car003  superuu  superuu

ма искам да ми помагат ма,нали съм женка неоправна Twisted EvilОстава да се нагъзим на Цариградско и гума да сменям Mr. GreenДа е жив и здрав мъжа ти,4е ме оправи JoyЕ,не беше сам де Joy
Пти4ке,на пролет ще ми станеш Twisted Evil

# 82
 Hug Hug Hug
Криси, не съм й се вързала, забавлявам се с нея  Laughing
Роска, в София съм вече. Казвай в кой стъкларски магазин ще се видим. На Иван Вазов, Шишман, Цариградско?  newsm78  Grinning Ама не сега, че трябва да ходя на лекции. Май за туй се върнах в София  Thinking

# 83
е кой е каро Росица, двама полцаи да я оправят насред Цариградско Laughing Mr. Green

# 84

Права е Миленка  Blush на ул.Иван Вазов 13 ( ама то сигорно е на ъгъла с Шишман -чакай да не падна по гръб  Joy )  . Абе за количествата незнам, щото и количества финикииски трябва да носиш по случая   bouquet
Аааа, не е на ъгъл,баш си е на самата улица hahaha като си дойдеш ша та вода да си избираме стока за базара, ама си приготви торбата с парите Crazy

# 85
честит рожден ден на нашата Криси

bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug
Успех във всичко с което се захванеш.
Късмет във всичко, което не зависи от теб.
И сбъдване на всичко, за което мечтаеш.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 86
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
И тука да честитя
 Grinning
Криси,честит рожден ден  bouquet  bouquet Пожелавам ти луната да ти дава вярната посока, и всичко онова,което те прави щастлива  bouquet  bouquet  bouquet

# 87
  • на правилното място, в точното време
Чут Чут, Честит Рожден Ден! Много здраве и любов!   bouquet Доброто не остава незабелязано! Heart Eyes

# 88
 newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023  cook newsm38
Криси,Честит Рожден Ден!!!Бъди жива и здрава и нека всичките ти мечти станат реалност...
 smile3525 smile3525 smile3525

# 89
Честит Рожден Ден,Чут Чут!!!
Желая ти много здраве и успех,
щастие , късмет!!!
.....и любов!

bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт