олче, спокойно, все пак оставяш вели в следващите най-сигурни ръце след твоите!
(аз бих считала така поне на твое място).недче, любовчийския лаф ме превзе веднага
, да не повярва човек, това кротко и невинно на снимките човеченце.... брей!миа няма 9 кила, 79 см, така че пак да си говорим за фини човечета, ако искате , но друг път
, за сметка на това приказва много, кара се, като не й изнася нещо или когато искаме да я държим за ръката на улицата. дърпа се, и не не не! като натъртва на е-то 
преди малко се возеше върху една от нейните колички, всъщност само някаква част от дупето й се помества вътре, но....
и такива ми ти работи.вчера не иска да яде кус кус сутринта , налетя на бърканите яйца и наденичките, които не дадох (наденичките), а кус куса пробутах в супата вечерта, една част. характерче се заформя здраво, е, има и на кого да прилича, де
смайли, завиждам ви за хубавите паркове и бг компанията. дай снимки, ако можеш . аз имам близки роднини в далас, и как ми се ходи, на екскурзийка разбира се. ако кракът ми стъпи там, ще се счупя да обикалям парковете и да правя снимки.

а, сиска, ще подпиша петицията, но филма няма да гледам, че не гледам ужаси (честно).

приятен ви ден!
. Това че са се родили слепи, не им дава право да ги захвърлят в такъв дом. Има много родители които отглеждат увредените си деца и им осигуряват приличен живот.
А когато се скарам се навира зад саксиите в ъгъла и не мога да го измъкна
Благодаря е голям хит обаче пред чужди хора я е срам..

примирам.