През НОЕМВРИ с бебе на ръце,тати вкъщи ще ме заведе

• 16 364
  • 274
  •   1
Отговори
# 165
пък аз искам вече да минава времето и да раждааааам smile3514,тва гадно сърцебиене пак ми се появи,а и въздуха нещо не ми стига,чак ми се замаява главата от липса на кислород,хич,ама хич не ми е комфортно Cry

# 166
пък аз искам вече да минава времето и да раждааааам smile3514,тва гадно сърцебиене пак ми се появи,а и въздуха нещо не ми стига,чак ми се замаява главата от липса на кислород,хич,ама хич не ми е комфортно Cry
Сладурка, недей така с такива мисли, късно вечер. Излез малко навън/на тераската/, подишай чист въздух и може би ще те отпусне. А за раждане още не ни е време. Нека си стоят бебоците на топло и да дебелеят. Преди малко четох при октомврийките, всеки ден нови бебчета  - и са толкова радостни, ама как няма.И нашето време ще дойде, но мисля, че ни е рано още.
Лека нощ от мен.

# 167
оф ... и аз искам вече да раждам. Искам да видя бебя и да се уверя,че е добре!  Понякога ми иде да се застрелям,едвам изтрайвам.А колко ми е тежко вече - думи нямам.
Трудно ми е и да уча - нит мога да лжа,нито да седя...изгърбих се жестоко!

# 168
оф ... и аз искам вече да раждам. Искам да видя бебя и да се уверя,че е добре!  Понякога ми иде да се застрелям,едвам изтрайвам.А колко ми е тежко вече - думи нямам.
Трудно ми е и да уча - нит мога да лжа,нито да седя...изгърбих се жестоко!

ти пак хубу имаш кураж да пътуваш,аз затова и няма да уча-изтървах вече всички изпити,ох,много ми е змаено,дали е нрмално така да ме пртеснява сърцето бе момичета?

# 169
  • София
и аз искам да раждам  Wink, ама нали щяхме да стискаме, Сладурка  Naughty

talyyy ,това за 800-те лева вярно ли е Shocked
не знам-четох го някъде тук из другите теми-да не взема сега да пусна някой неверен слух  Rolling Eyes
но в неделя като говоря с док-ще пиша.

# 170
ще стискаме talyyy ама аз ли съм по-чувствителна,кво ли,известно време съм без проблеми,пъкпосле наведнъж ми се струпват всички екстри на бременноста,сигурно правя впечатление на лигла,ама не е така-ако няма причина не бих се оплакала

# 171
  • София
sladurka и аз не се чувствам добре /със сърцето  Embarassed, нали съм една чувствителна станала.../. но моят доктор като го питам нещо такова, той все казва "еми...бременна си, нормално е"   Thinking
а твоето мило пак ли спи-нека, ще види като му се вдлъбне и на него спалнята  Wink

# 172
какви са точно твоите сърдечни оплаквания?а моето мило почти е заспал,досега игра на копютъра,изобщо семейна идилия,а и се е настанил на моето място и азва,че му било по-меко и дълбоко Rolling Eyes

# 173
  • София
всъщност и аз от това най-много се дразня-като ме мислят за лигла /мрънкам от време на време, ама то си тежи вече... Embarassed/.ходя на работа, чистя, готвя, изслушвам оплакванията и болежките на всички и като реша аз да кажа нещо, казват "еее, всички са били бременни, сега специално отношение ли искаш"  Rolling Eyes еми...-искам понякога  Rolling Eyes
въпреки, че тази вечер не съм много добре и милото два пъти ми прави чай и ми го носи на дивана  Embarassed /стана ми миличко, ама да видим колко пъти ще ми го спомене тия дни  Wink/

# 174
  • София
sladurka, не знам как да го обясня /като пенсионерка направо обяснявам за болести  Embarassed/.понякога не ми стига въздух и не мога да направя пълно вдишване, чак ме заболява остро, ако се опитам.ама пак се изказах...дано си разбрала  Wink

# 175
talyyy разбрах те,ами моето е подобно,ама леко ми прескача май,чувстваям уморено сърце един вид,а това дето ми се замайва главата е от липса на достатъчно кислород навярно,ама беба кой знае къде се качила...а пък на мен никой нищо не ми носи,нито ме глези,исках да с ечувствам специално,но не би,по-скоро аз се грижа за друите около мен и те така и свикнаха-"е,бременна си,малко остана стига се оплаква"...същата работа,ма аз съм си крива,ако се бях показала лигла  началото още...а сега гоня мъжо да му обуя чорапите щото май взе да го втриса..егати

# 176
Сладурке спокойно .... и аз съм така - нормално е! Имаме около литър и половина повече кръв в себе си! Сърцето не е свикнало да изпомпва такова количество и затова все едно сме тичали допреди малко.А и затова...не е хубаво да се тренира - нито силово нито кардио! Та спокойно скоро всичко ще съврши  Laughing 

И мен не са ме глезили ,а аз не се и оплаквам! Дразня се от това - гледам никой дане товаря с проблемите (само вас  Grinning ) а те вместо да го оценяват решават,че това е нормално и точка. Но пък аз не прощавам така лесно и соля много сол! Даже преди малко щях да сборичкам милото. 
       В   18.30  "Ало,миши тръгвам от Свищов"    (Плевен=Свищов = 45мин)
              аз-    " Добре,вземи нещо за ядене и те чакам вкъщи"
      В   19.10   "Айде като стигнеш на паркинга ми се обади да си закарам и аз колата"
             той      "добре"
            19.30....
            20.00....
            20.10   " Какво става? да не се блъсна"         
      той  "ами не тука,такова,да видя брат ми"             
  аз   " И кво,да видиш брат си,а аз те чакам БРЕМЕННА И ГЛАДНА у нас,така ли"       
  той с тон  "Е защо не яде,аз само да се съобразявам"               
  аз    "Така ли?Ок"    прас телефона

Слазох долу,взех си колата и айде в майка да ям салатка. Звъни след около 10 мин (тъкмо бях изяла цял резан домат)
               той - без тон "Миши къде си"
                аз - с тон       "В мама съм ям!!!"
                той                "Е кви са тия цигански истории?"
              аз -  "Абе кво ми задавш въпроси няма само с теб да се съобразявам,просто си ЯМ,защото не искам да съм БРЕМЕННА И ГЛАДНА"

.... последствията:  извинения,купи ядене,прибрахме се вкъщи,сложи масата... вдигна масата...Заспа на дивана,защото ме чакаше да стана готова и да си легна..но аз така и не станах и сега спи САМ и НАКАЗАН     Laughing  Laughing  Laughing

# 177
Ох,ProstoAz,не ми се сърди,ама много се забавлявах докато го четох това Laughing,нпарво ми приличате на две сърдити деца Laughing,милото ти кой набор е

# 178
Милото е .... 76 набор! Само с едни 10 години по-голям от мене,ама да си призная честно му лиат единствено когато работи. Стане ли въпрос за лични отношения и забавления... е 2 пъти по-голямо дете от мене,а аз съм доста голямо  Laughing 

# 179
Милото е .... 76 набор! Само с едни 10 години по-голям от мене,ама да си призная честно му лиат единствено когато работи. Стане ли въпрос за лични отношения и забавления... е 2 пъти по-голямо дете от мене,а аз съм доста голямо  Laughing 
ау ма те всички били еднакви,ми то и моя е 75,а си е чисто дете(когато не става дума за работа),нали писах одеве как се гонихме да си сложи чорапи ooooh! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт