През НОЕМВРИ с бебе на ръце,тати вкъщи ще ме заведе

• 16 364
  • 274
  •   1
Отговори
# 150
абе мамета гледам аз от няколо дни,гледам и си викам,че си внушавам,ама много осезаемо се вижда бе-точно 3-4 санта над пъпа ми е хлътнало Shocked и по-наоре пак си е изпъкнало ooooh!

# 151
абе мамета гледам аз от няколо дни,гледам и си викам,че си внушавам,ама много осезаемо се вижда бе-точно 3-4 санта над пъпа ми е хлътнало Shocked и по-наоре пак си е изпъкнало ooooh!
Аз го наблюдавам това от доста време, в смисъл 4е имам като кратер4е в корем4ето, не  епостоянно явление, но се полу4ава:)))То4но в областта около пъпа.Моето бебе мн ме рита ве4е,а аз си мислех,4е като му стане тясно и ще се спре,а то сега пове4е рита,сигурно знае,4е татито му си идва тази ве4ер.ЩЕ ИМА ГУШШШШ Simple Smile
А вие да ми стискате палци,4е утре съм на преглед,ама 4ак следобед в 17,30.....4ак неделя -понеделник ще ви информирам какво ще правим....кога и как ще се раждаме.

# 152
е Галакси,сега кво няма да те има два дни ли? пък аз това хлътване си го обяснявам по друг начин-може би беба е около пъпа,а другото нагоре е стомаха ми..затова така
збаравих да питам някой ползва ли Полижинакс?

# 153
е Галакси,сега кво няма да те има два дни ли?
збаравих да питам някой ползва ли Полижинакс?
Nqma da me ima 2 dni, po4i- DA!
A za Polijinaks samo 1 mi bqha predpisali, te sa 6 globuli i tolkova,a posledno kato hodih i imah te4enie mai edno lekarstvo mi izpisaha "Ginalgon", kato sprincovka se vpruskva edna te4nost i tova e ,okolo 18 lv struva6e.Ama kursa e samo ednokraten.Za sega sum OK,nqmam te4enie.

# 154
Абе Моме Катерино,като гледам снимчицата ти си толквоа фина и къде къде по слабичка от мен пък за ноктите проблем казваш.Аз и с предишнат бремнност и сега, с размерите на хипопотам, успявам да си ги режа,ама мъжо кат го знам колко е сръчен и да неможех пак щях да си ги режа самичка Joy
Бях Дес,бях фина и слабичка.Сега съм като каца за зеле.До момента съм качила 20 кг. и все пак имам още 1 месец,че и повечко ако рече.
На единия крак мога да си изрежа ноктите и сама,но другия някак си не мога да го свия.Същото е и с обуването на чорапи.

# 155
Моме Катерино   Laughing  и на мен ми е зор,но все още успявам някак си сама или ходя на маникюрист. И явно,че решението,да нее се поверявам в на милото ръцете е рпавилно  Laughing 

Сладурке аз съм ползвала и хич не съм доволна от Полижинакс! Нищо не направи. А след това праих курс от нещо,което беше само 3 таблети и след това една такава спринцовка - Гиназол за която казва Галакси... слагашя и действа 3дни.На мен ми се наложи след 10 дни да сложа още една. Сега съм идеална!  Grinning

А за хлътването...и аз по едно време мисля,,че имах,сега не съм се гледала.Занам само,че точно под гърдите ми е супер...безучвствено  Shocked като тръгна да се почеша например - все едно чеша нещо изтръпнало - много странно  Rolling Eyes

# 156
От няколко дни се каня да пиша,4е ползвам на Avent  крем4ето за зърната, но не виждам да се променя нещо.Всъщност какво трябва да се слу4и с тях, аз мисля,4е трябва да загрубеят малко, или.......?Някоя мама ползва ли ве4е крем4е за своите гърди, да сподели какво се слу4ва с тях.Единственото,което забе;язах, е 4е не са много раздразнителни.....,което също не е зле де.АМи това е от мене.....

# 157
Има ли сред вас някой добръ математик ... и що-годе разбиращ английски да ми помогне в изчислението тука не една формула. Като знам BPD (84.5)  да си изчисля НС   http://www.asum.com.au/open/P&S/policie_d7.htm (ей тука е фомулата,след таблиците)

# 158
За кремчето за зърна на Авен наскоро братовчедка ми го похвали и ми обеща да ми подари едното дето и останало.Каза че не е имала никакви проблеми с гърдите благодарение на него,а и също 5 кремчета е изхабила Crazy Така,че Галакси,мажи смело сигурно едва ли видимо ще ти загрубеят,но и тя ми каза че преди да роди се е мазала.

# 159
  • София
ProstoAz - английският ми е добър, но с математиката не сме на Вие, а направо не се познаваме и не сме се виждали Embarassed Досега ги гледах тия формули, но...направо се озверих - нищо не разбирам. Но пък имам приятелка математик и ще и дам бойна задача Naughty

# 160
Ще съм ти много благодарна  Hug  Стига да има време де... като се замисля   newsm78 - не е въпрос на живот и смърт 

# 161
Galaxy, нашето "първо" стана от първия път-когато се роди  , ние се познавахме от 9 месеца, а бяхме сключили брак от 4 /може и да се повтарям/. Второто го правихме близо две години-този път исках да е абсолютно планувано, а то -пак изненада, стана тогава, когато вече изобщо не вярвах вече...И понеже напоследък често ме питат-да, бащата е един същ, а разликата е голяма, защото , първо , бебето се забави, и второ, сега сме "по-готови " от колкото тогава за дете...Е, готови-неготови, пак се справихме Joy
Тиха вода, и аз почти като теб и за първото и за второто забременяване.
С моя мъж се запознахме преди 10 години в края на август, септември, вече живеехме заедно и спрятахме разни големи общи покупки за вкъщи - пералня, хладилник и т.н., а октомври разбрах, че съм бременна с Тони, ноември - годеж, януари - сватби и юни - бебе. Изобщо по бързата процедура мина всичко. Но докато с второто си беше една ода на забременяването, близо от около две години. Накрая реших, че трябва да го направим, когато явно ми е овулацията и така изчислих: 14 дни след цикъл, два дена, както се казва - яко секс и то взе, че стана. Сега сме изключително щастливи и доволни. Нищо, че ще е голяма разликата между децата, важното е да са си двама и да имат на кого да разчитат в този живот, след време, когато нас вече няма да ни има.
Е много се улях, този път, но ще ме извинявате, нещо са ме налегнали едни философски мисли.

# 162
Ето ме,завърнах се след дълги покупки,но не на бебешки нещица,а на намалени пил.бутчета и пилета в Кауфланд.Напълнихме две чекмеджета на фризера и съм много доволна. newsm44

А сега да ви разкажа за теста за бременност,и аз като вас усещах няколко дена преди това,но ме беше страх да повярвам,защото 3 месеца по-рано преживях спонтанен аборт.Доктора беше казъл да се пазим 6 месеца и ние се пазим естествено,ама като се обичаме luvbed
Месец преди да си направя теста,свеки ми дава един и вика-"Ето на теб ще ти потрябва,купих го ама на мен не ми трябва вече".Аз го взех и викам дано да ми потрябва по-скоро.Та ...закъснява ми 7 дена,ама аз сигурна,че няма нищо,нали се пазим.Сетих се обаче за подаръка от свеки и на 25.03 неделя,докато мъжленцето още спеше го направих,останах с отворена уста от резултата EFP и нататък можете да си представите за какво щастие става въпрос newsm44

talyyy ,това за 800-те лева вярно ли е Shocked
Galaxy,аз се мажа с гармастан,няма разлика,но не съм се и мазала много.Мисля че видимо едва ли ще има разлика,но ще видим.

Лелеееее,много писах ,извинете   love001

# 163
Galaxy,аз се мажа с Лансинох.и аз не намирам разлика,но дано има ефект,4е не ми се ще пак да ми се разранят гардите,както бяха с каката Stop
sladurka,на коя фирма е твоя комплект,ка4и го да го видя?моя е на''ларж''
в нашия квартален магазин са заредили много сладки гащеризон4ета пухени на фирма ''Сали",преди време бях говорила за тях.мисля утре да отида да си купя и пак си харесах жалти4ко.много приятна материя,пробвах теста не се скубе. smile3522 smile3524

# 164
  • Плевен
Леле един път да не ми се спи пък то никой да няма във форума,ами и аз ще се хоризонтирам,но ще хапна нещо първо заради гадния магнезий(нали неможело на гладно).Ама как не ми се спи интересна работа за първи път и на мен да ми се случи,ще си обикалям из нас като сомнамбул и това е.

Общи условия

Активация на акаунт