През НОЕМВРИ с бебе на ръце,тати вкъщи ще ме заведе

• 16 364
  • 274
  •   1
Отговори
# 105
Цеци,аз се пошегувах.от както съм с вас/в форума/ве4е нямам комплекси за вазраста.Преди признавам имах.но вие ме подмладихте,4уствам се страхотна вав вашата компания. ooooh!
от глупости за вазраста забравих да ви се похваля ,4е в4ера ми донесаха комплекта за изписване.и понеже нямам фото да го снимам ако искате разгледаите им сайта./www.largeltd.com/ имат страхотни неща.моя позната е технолог там и ми го беше пора4ала-комплекта за изписване-састои се от порт бебе,гащеризон4е,шапка и тарли4ки от бледо жалт плуш с бродирано патенце.има и камизолка и памперс гащи,ма те не ми трябват.ще си купя жалто бодинце.
искам савет-трябвали да слагам ританки под гащеризона за изписването или бодито,гащеризона и тарличките и отгоре одялцето стигат/сепак е ноември/? newsm78

# 106
  • София
Здравейте и от мен!
mimi22, ама вие след месец ще се първолаци както е тръгнало Simple Smile Пък аз си мислех, че ние сме най-големите Simple Smile Нищо мила, не се притеснявай - мое ехографа да е сбъркал, а може и просто да сте едни хубави дебели дзудзурнанчета Simple Smile
prosto az, това с главичката и на мен нещо ми е странно...На моя юнак вчера му я измериха 8.4 см,  а това отговаряло на 35 седмица.. Това малко ме стресна, ама какво да ти кажа - сигурно е нормално... Моята Доки още преди два месеца ми каза, че с моите 177 см и 185 см височина на таткото няма как да родя бебе 45 см и 2.5 кила, така че според нея тези размери зависят от гена и от коя мама колко може да носи... Щото аз примерно ако не се погледна в огледалото или не се наведа да си вържа обувките няма да се сетя че имам корем ... Нито ми тежи, нито ми пречи...
Galaxy 25, браво за майчиството Simple Smile Другия път го търси направо в четвъртък Wink
Дес, направо не мога да повярвам ЧЕ В ПРАВ ТЕКСТ СА ВИ ПОИСКАЛИ ПАРИ! Направо съм изумена - тия са за  #2gunfire
bilba1,  мерси за комплиментите, ама вчера доки толкова много ме зарадва, че по - добре не може да сме, че цял ден си се смях самичка...Днес обаче ме е треснал хормона и развалям настроението на всички - в това число и на милото... Ама дано ме пусне скоро Simple Smile

Иначе и аз вчера бях да си взема инфакола от една приятелка, която ми го купи от Англия. Вече имам 6 опаковки и искено се надявам да ми стигнат...Е най-много се надявам да не ги използвам, ама като го гледам как моя си смуче по цял ден пръста изглежда гладник и май ще има колики. Та с тази моя приятелка си говорихме - тя фармацефт - че до 3 месеца на бебето Инфакола се дава практически за всички неразположения на бебето, защото повечето лекарства (Панадол бебе и т.н.) са за след 3 месеца...

Ама че пост лепнах пак, ама като не влизам с дни...

Хубав ден на всички ви!

# 107
Момичета, бързайте да си купите нещо ново, нещо, коетоще ве достави удоволствие, когато се погледнете в огледалото, действа невероятно свежо Heart Eyes

# 108
MALKO SMQH ZA NASTROENIETO NI!!!!!!
Иванчо се прибира вкъщи след училище. Баща му го пита:
- Абе, идиот с идиот, кажи как върви училището?
- Ами тате, то …
- Кажи бе!
- Мииии … Имам седем двойки за годината …
- КОЛКО ?!?!
- Седем …
Бащата адски сърдит :
- И по какво ти е първата двойка?
- Ами по френски …
- Абе, тъпанар с тъпанар - защо имаш двойка по френски?
- Ми, тате, учителката каза да напишем четири изречения и да си направим
извод.
И аз пиша : “1. Госпожата по френски ходи с господина по български.
2. Г-жата по френски ходи с господина по математика.
3. Г-жата по френски ходи с господина по информатика.
4. Г-жата по френски ходи и с господина по физическо.”
Бащата казал :
- Сине, тя е курва !
- Ами и аз такъв извод си направих и тя ми написа двойка.
- Айде, прощавам ти за тази двойка. По какво е следващата ?
- Амиии по математика …
- Що имаш двойка по математика, бе ?
- Тате, оная вика: “Колко е 5 по 6?” и аз викам : “30″. “Ами колко е 6
по 5?”
Бащата казал:
- Сине, тя си прави ташаци с тебе!
- И аз така й казах и тя ми написа двойка.
- И тук си бил прав, прощавам ти. По какво е следващата?
- По география.
- Как така бе?
- Тате, ти знаеш ли къде се намира Африка, бе?
- Еба ли я?
- Ами и аз така й казах и тя ми написа двойка.
- Добре - прощавам ти. По какво е следващата?
- По биология.
- Идиот!!! Как успя бе?
- Тате, даскалицата ни наредила в две редици - едната момичета, а
другата момчета.
Момичетата трябва да кажат женски екземпляр, а момчетата - мъжки. И една
тъпанарка срещу мене вика: “Муха” и аз викам: “Мухоебец” и даскалката ми
написа двойка …
- Добре, сине, добре. Запазвам хладнокръвие. Казвай за следващата.
- По ЗИП-а по география. Оная вика :”Благоевград, град ли е?” и аз викам
:”Не е - село е!” “Е как ще е село, като завършва на - град?” “Ами
госпожо, Козлодуй завършва на -уй, ама не е уй, нали?” и тя ми написа
двойка.
- Както и да е сине . Нататък?
- По физическо. Тати оня вика: “Дигнете си единия крак, дигнете си
другия крак …” “Еее, господине, аз на какво да се крепя?” и той ми
написа двойка.
- А последната?
- По музика.
Бащата :
- И по музика ли бе дебил!!!!
Иванчо сърдит :
- Тате след шест двойки как се пее, бе … 

# 109
  • София
TIHA VODA , честито  Peace-качвай снимки да те видим.
май трябва да те послушам и аз да се "освежа"  Embarassed, че днес съм...сама не се трая. Embarassed

# 110
  • София
Привет момичета!
Връщам се от консултация. Беба е вече цели 1700 гр. Не е ли много, бре! #Crazy Не че сестра й беше дребна - роди се 3700, ама 12 дни преди термина, та явно е фамилна черта. Иначе всичко с мен и нея е добре.  Simple Smile

# 111
Малееееее, как преядох  ooooh! Ще се мре!!! Какво да направя като има толкова вкусни готвени неща наоколо... То само заради това си струва да идвам на работа  Joy

# 112
  • Варна
Добър ден вече - най -вакрая и аз за стигна до компа  Tired
И мен ме пишете към будуващите нощем - от 3 часа като съм се ококорила и няма заспиване. А като дойдох на работа от първата минута като ме емнаха та чак до преди 20 мин не можах да си седна на д...то. Ама сега си хапвам и успях да ви изчета.

Айде Дес ще стискам и аз палци по-бързо да се реши въпроса със сестра ти, щото и аз чакам да стана леля всеки момент. по термин другата сряда ама последните дни е все напрегнато.

На майчета с добрите резултати от изследванията - браво  Hug Все така да я карате до края.

А за размерите на бебчетата хич не си го и слагам на сърце. Единия месец напред - другия назад. А като исках да погледна видеозона при моята ЖК ми казаха - ми то не се вижда много ясно, какво искаш да видиш и аз  Shocked. А от 3Д искам само да чуя че органите на бебето са добре и се развива добре и че аз нямам усложнения и това е достатъчно.

madchen абсолютно те разбирам.  Mr. Green и аз тука една б....... ометох супер сиропирана  Blush. А вкъщи кото има в хладилника - основно люти чушлета - бъкам от витамин С Joy

# 113
Нещо ме е обзело едно апатично настроение,чето,четох...пак сте се оляли (с "О" ли се пише.... Embarassed) в писане.Първо хилади благодарности за подкрепата Hug Hug Hug Ние чакаме няккво развитие днес,но едва ли раждането ще стане тия дниде,по-скоро др седмица.
Цеце,много си права за секциото и нормалното и това което казваш,че насила здраво и право момиче да иска по желание без никакви индикации секцио си е направо.....абе всеки си знае както казваш Peace
Тук комшийката ми роди преди месец със секцио второ бебе.Първото го е раждала преди 12г,бебе 5 кила,била е шита и кроена да не ви разправям как,но е било нормално раждане.Сега казва,че ако трябва да избира НИКОГА не би избрала секцио,въпреки че се възстанови нормално бързо и нямаше никакви усложнения.Аз нзнам какво е нормалното раждане,но против природата не бива насилствено да се върви Thinking А пък толкова мило ми става когато чета разни момичетакак се борят срещу лекарите да раждат нормално и след това по-щастливи от тях няма.Абе въпрос на лично мнение и оринтаци,знам ли....
За Дупегит-а,моята докторка ми го беше казала когато се съмняваше ,че съм "смъртно болна" Mr. Green заради разните ми оплаквания плюс леко завишено кръвно,той бил подходящ при бременност

Ох незнам какво друго да кажа,по обсъжданите теми...Аааа за стари и млади,кви са тия глупости бре,я си налягайте парцалите - всички сме млади тука Grinning

Айде чао,дано ми дойде музата да пише после пак Tired

# 114
  • София
Момичета, хайде поне ние да не превръщаме хубавите си темички на бойно поле "за" и "против" секциото. Не съм раждала нормално, но секциото ми беше най-приятното изживяване, което човек може да има в болница. Нито ме е боляло, нито нищо. Така че лично за мен това е най-приемливия вариант. От там нататък - коя как ще ражда си е нейна работа! Моля ви! Peace

# 115
Мами, дали ще стане много "Искрено и лично", ако подхвана темата за това, трудно ли се стигна до появата на  EFP един слън4ев ден!?? При вас как са се стекли нещата и дали сте 4акали много малките същества да мърдат сега упорито в нас  newsm51? Темата май до сега не е подхващана, а ако Е, моля да ме извините, аз малко по-късно се вкл.във форума.
Аз ина4е имам доста дълга връзка с моето мило, от де4ица сме си заедно (11г) и все сме мислили да направим нещо по-сериозно, но няма смисъл да обяснявам,4е мъжете са друг сорт хора(една майка ги е раждала, все едно).......Имало време, сега ли бебе,сигурна ли съм била????? и т.н.На в-са за брак- се дърпаше леко, добре сме си били за сгеа и до там.Аз си кротувам,ама в края на 2006г аз май нещо се разнежих и запо4нах да говоря на темата БЕБЕТА, то и от бани4ката с късмети на НГ се паднаха все хубави неща (годежи,нов дом, бебе в къщата) и........аз бях в свои води, smile3532Уж на шега явно и той подходи, че е време да направим няколко опита,4е нищо не се знае... и то взе,4е от 2-я път и ....резултата е  EFP!
Интересното,е 4е теста го правихме заедно в колата като пътувахме рано съм София за работа.Бях набавила урината в шишенце,теста купен и тръгваме и хайде 4еститоооо:), 4е така до сега. Към днешна дата съм ве4е "г-жа" и по4ти влизаме в 9 мес. Ех...... върнах з малко времето назад, бързи4ко ми мина де......не съм усетила.

Последна редакция: пт, 28 сеп 2007, 13:50 от Galaxy_25

# 116
  • София
Клер, не съм искала да придизиквам дискусия, защото аз самата ужасно се дразня от подобни спорове и затова писах, че това си е изключително лично решение. Ами в края на краищата и аз както вървят нещата, ще родя със секцио, въпреки прогнозите за по-трудно възстановяване след това. Така че, не съм искала да агитирам никой за нищо, защото не е моя работа. Но пак ще кажа, че ако и в двата случая рискът беше еднакъв, щях да си родя нормално - това обаче не значи, че цял живот съм взимала само правилни решения и сега давам акъл на някого. Това, което казвам тук, го казвам като в разговор с приятели, нали си споделяме....Пък ако искате да превърнем тази тема в табу, аз съм "за"  Peace
Между другото, лекарят, при когото ходех на частни консултации, ми беше казал, че в Турция в държавните болници се ражда ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и САМО СЪС СЕКЦИО. По естествен път раждали само в бедните райони, които си раждат в къщи. 

# 117
Aааа, без теми табу, моля, поне тук, при нас,  bouquetаз възприемам различията в мирогледа ни просто като спор, хубаво е да се чуват различни гледни точки. Толкова дълго вече пишем-мъже , семейства, възпитание на децата, доходи- всичко ни е различно, че дори и желанието ни за начина на раждане. И какво от това, най-важното е да сме щастливи със семействата си,, такива, каквито сме си ги направили, и да имаме живи издрави деца.
 Galaxy, нашето "първо" стана от първия път-когато се роди  , ние се познавахме от 9 месеца, а бяхме сключили брак от 4 /може и да се повтарям/. Второто го правихме близо две години-този път исках да е абсолютно планувано, а то -пак изненада, стана тогава, когато вече изобщо не вярвах вече...И понеже напоследък често ме питат-да, бащата е един същ, а разликата е голяма, защото , първо , бебето се забави, и второ, сега сме "по-готови " от колкото тогава за дете...Е, готови-неготови, пак се справихме Joy

# 118
Galaxy_25 аз моят тест за бременност още си го пазя , това ми е най скъпия подарък от съдбата  
За секциото моят лекар ми го препоръча заради възраста , и аз мисля да го послушам
Има ли от вас някой мами който са използвали памучни пелени и гащички за многокпатна употреба на мен много ме заинтригуваха тука прочетох за тях http://www.bg-mamma.com/site/content/view/977/

# 119
Galaxy_25 аз моят тест за бременност още си го пазя , това ми е най скъпия подарък от съдбата 
За секциото моят лекар ми го препоръча заради възраста , и аз мисля да го послушам
Има ли от вас някой мами който са използвали памучни пелени и гащички за многокпатна употреба на мен много ме заинтригуваха тука прочетох за тях http://www.bg-mamma.com/site/content/view/977/
хихиих, аз също пазя моят тест за бременност!

Общи условия

Активация на акаунт