През НОЕМВРИ с бебе на ръце,тати вкъщи ще ме заведе

• 16 364
  • 274
  •   1
Отговори
# 135
За забременяването -
Ивки-бъбривки стана от първия път, два месеца след сватбата (първия не правихме опити, защото бях със сенна хрема и пиех антихистамини). Взех си тест на датата, когато трябваше да ми дойде, после звънях на Младен да му кажа, че Жоро може и да е невинен, ама Младен е виновен и то доста. Вечерта заминахме на море  Laughing
Даниел го бяхме планирали 4 месеца по-късно - да може  Иво да е на две години, като дойде бебето. Да ама нали не сме по пазенето, март ми закъсня (след раждането бях точна като часовник) и аз една вечер на майтап подхвърлих, че може да съм бременна. Младен се притесни и няколко сутрини подред ме дебнеше пред банята дали вече не ми е дошло  Mr. Green докато не си купих тест и не установих, че може и да ми дойде, но не и тази календарна година  Mr. Green  Обадих се му се пак, добре че имало свободни седалки в автобуса. Но и за момент не сме се колебали дали да го задържим или не - решихме, че щом е станало, значи му е на късмет, а и на нас също.

За секциото - на мен ми предстои второ и го приемам като нещо рутинно в смисъл, че винаги съм знаела, че така ще раждам. Очите ми са прекалено зле, за да експериментирам с тях. Иначе и двете ми бременности са добри, ако бях и със здрави очи, въобще нямаше да се замислям и щях да раждам нормално. Според мен начинът на раждане (както и начинът на отглеждане, хранене и възпитание на бебетата и децата) са нещо лично и мога само да кажа какво мисля аз по въпроса, не и да обсъждам нечие чуждо решение.

# 136
Ееее, най-после  моят ник да се свърти и в една миролюбива тема, че напоследък нещо няма угодия по форумите... Joy
Ами аз одеве щях да пиша,че много харесах едно от по предните ти изказвания и ето на с малкото ми останали мозъчни клетки....забравих ooooh! Моите поздравления,Тиха Вода,наистина ми прави впечатление че пишеш много отмерено и точно нещата Peace
Не искам да кажа обаче абсолютно нищо лошо за никого от пишещите тук.Не напразно казах това за темата ни Laughing

Цеце,да си кажа честничко това за практиката в Турция обаче никак не ми допадна като сравнение Wink

# 137
m face,като 4етях какво си писала сеедно слушах себеси преди години.и аз мислех като теб и е на лице каката,още и пазя теста.,но на малкия сега сам го изгубила и сам много разо4арована ,защото оби4ам такива сантименталности. Thinking
Цеци,напално те подкрепям в това което каза за секциото .всеки има право на избор.аз слад 8 години,след 1 раждане секцио сега искам нормално и сам щастлива ,че и моята докторка е на сащото мнение. Rolling Eyes

# 138
Юл4е,ти ми припомни.моята колежка се базикаше с мен''Жоро е невинен,ама Лили е бременна.''по повод ,че бившия ми мъж е Жоро,а ние тогава не бяхме още разведени. preggo
това малко сащество ,което рита сега в мен ми даде сили да го напусна савсем и да се разведа.ако небеше то сигорно щяь още да се ма4а.

# 139
Браво за интересната темичка  Галакси... то в начлото сигурно сме си разказвали,ама от тук - от там! Сега е хуабво,че всичко е събрано на едно  Party  

Дита...и аз съм с големи колебания Sad  Сега,понеже съм си напълнила главата с хилади глупосто относно бебка и се страхувам да не и стане нещо Sad зачетох се за ... микроцефалия и разни други проблеми,които са възниквали при нормално раждане...
В същото време искам да имам много деца...Оф нали ви казвам - съвсем съм се объркала,и двете имат + и - ама сега пък ми се ще да има нов вариант само с + Laughing   Но наистина всеки избира сам за себе си! И определено по-мирно дикутиране на секци vs нормално не е имало май  Laughing
Дита,а ти на 20-ти ноември си на преглед тук,така ли?

# 140
Ей, мацки, да ви кажа чао-бабка ми от Русе ми идва на гости и отивам да я нацелувам на гарата-голяма ми е тръпка...Чао до утре и умната!

# 141
Егати жегата навън smile3521
Аз си купих хавлия за бебата  newsm47.
Също една приятелка мина с 1 огромен чувал с бебешки дрешки и неща.Малееее,вече нямам къде да ги слагам.
Все пак го изпразних наполовина.
Сдобих се с бейбифон,кенгуру,термо-чанта,термос,1 шише,малко дрънкалки,чорапки,шапчици,бодита цяла дозина,блузки и още гащеризони.
Толкова са сладки тия нещица  newsm51

# 142

Дита,а ти на 20-ти ноември си на преглед тук,така ли?

Освен, ако док не каже друго на 20 ноември идвам и ставам Плевенчанка докато родя  Wink Ти сигурно вече ще си имаш беба, така че може да ме разхождате из Плевенските градинки  preggo 1stroller

Тиха Вода, чао!Весело изкарване с бабка ти. Wink Аз мойто баби ще си го видя чаак след като родя, че нямало на кого сега да си остави кокошките да й ги гледат.. Crazy Mr. Green

Катеринке, браво за новите попълнения! Аз съм първата бременна от моите дружки и няма кой да ми даде нищо (кумата ми, ама нейното и то още е бебе ).Сигурно аз така ще раздавам после  Wink Party

# 143
Хи хи - Да ще си имам беба - жива и здравичка  Praynig
А за огромен твой късмет няма да сме се преместили в новата къща,което означава,че като се покажа на терасата и виждам АГ-то  Laughing  Ще те водим по градинките,какво да те правим  Wink

# 144
 Здравейте и от мен момичета Hug
  Аз от сутринта се опитвам да ви изчета , но все възниква нещо и ..... чак сега ви прочетах. Много нещо сте изписали.

Харесват ми всички теми , които обсъждате Simple Smile , и съм съгласна  , че за разлика от други места в този и други форуми , ние много цивилизовано обсъждаме темата за начина нараждане!!

Но по- ми хареса другата тема - за теста с двете чертички. 

Аз също разбрах , че съм бременна още преди да направя тест.
  Просто защото се повтори абсолютно същото нещо  като първия път , когато забременях.
  Точно на датата , когато трябваше да ми дойде , имах съвсем леко зацапване с кръв. Така , почти 2 дни , но не ми  идва! И аз разбрах , че съм бременна.
 Казах на моя , той не вярваше много много , след 1 семица направих тест  и беше положителен и ето така.

И аз се чудя термочанта/термобокс / дали да купувам. Все се пазя от излишни неща , че с Митко бях се затрупала с такива . Тогава нямах термочанта , но той беше лятно бебе  newsm78
  Вие как мислите?

# 145
Момичета,забравих да ви разкажа за един смешно-трагичен козметичен проблем,който имам.
От едно известно и на вас самите време не мога вече да си изрязвам ноктите на краката сама и с това се зае Василчо.Убаво-старае се.Ама явно му е нестандартно да реже на чужди крака ноктите и винаги оставя крайчетата на ноктите недобре изрязани от страх да не резне живеца или там както се казва,пък аз не съм забелязали.И израстнат малко пусти нокти и почнат да се забиват в месото на съседните пръсти.Стигнах до кръв и рани.Последно свекито се зае с педикюра ми и се справи къде-къде по-добре.Обаче сега в краката съм като Майкъл Джексън-на всеки пръст-лепенка. smile3516

# 146
  • Плевен
За бебеправенето с милото се познаваме от 4 години,работили сме заедно,винаги са прехвърчали искри,но той беше зает,аз също и така докато в един ден след една дискотека се събудихме заедно и се чудехме защо по дяволите сме чакали толкова време за да сме заедно,след няколко дни получих признанието че иска точно аз да съм майката на неговото бебе,а пък аз му изтрелях предложението защо не си го направим сега и то взе че стана от раз.За жалост го изгубихме,преживяхме го трудно,но след като минаха 6-те месеца точно на рождения ми ден ни зарадва един  EFP ,а термина ми е на милото на рождения ден.Та съм сигурна че никой не се е решил да си прави бебе за по-кратко от нас,големи сме авантюристи Laughing,но аз си знаех че той е моя човек и все още съм убедена че е така.
А за камизолките и аз съм на мнение че са супер неудобни и си взех само 3 броя колкото да не е без хич и ританки толкова,след като ни изпишат не бих ги ползвала,то с тях горкото бебе нон стоп трябва да е с голичко кръстче,евала на човека измислил бодитата,особено тези с предно закопчаване  bouquet

# 147
  И аз се чудя термочанта/термобокс / дали да купувам. Все се пазя от излишни неща , че с Митко бях се затрупала с такива . Тогава нямах термочанта , но той беше лятно бебе  newsm78
  Вие как мислите?
Вяра е зимно бебе и не почувствах нужда от термобокс.А както казваш трябва да се пазим от излишните вещи,че в един момент положението става страшно Grinning

Абе Моме Катерино,като гледам снимчицата ти си толквоа фина и къде къде по слабичка от мен пък за ноктите проблем казваш.Аз и с предишнат бремнност и сега, с размерите на хипопотам, успявам да си ги режа,ама мъжо кат го знам колко е сръчен и да неможех пак щях да си ги режа самичка Joy

# 148
А сега се връщам,пообикалях си доста,заплюх си доста неща, и май моя к-т за изписване ще е като на Лили,абсолютно същия май Crazyв жълтичко е,от плюш с шалтенце(или порт бебе също му викатІ,шапчица,ръкавички,буйки,гащеризонче,блузка,памперс-гащи и камизолка Crazy
За раждането-всички знаете вече,че аз искам и трябва да съм секо,ама май ще си раждам нормално,а ко можех да избирам бих избрала секцио по ред причини,въпреки,че и оттм си имам страхове,но ще се креча и тва е..ама то момента ще си покаже как е,аз се доверявам на съдбата един вид,макар мойта беба мисля,че още е напречно.
За забременяването-и аз си знаех вътрешно и усещах ое дни преди датата за менструация,че съм бременна,ама някак си не го допусках в главата,опити правехме от около 6 мес.,но някак си малко несериозно,в смисъл,че ..абе не го мислехме,докато януари и февруари вече с ясна мисъл и желание си правехме бебе,аз даже мисля,че знам и точно кога е станало,ама все пак може да си е внушение,факт е,че 2-3 дни преди датата си направих тест и той беше положителен,шокирах се даже много,въпреки,че знаех предварително резултата,даже като видях двете черти се паникьосах впреки,че точно това исках,си виках "абе то стана,мога ли да се справя,то живота ми вче ще е друг",та гърдите ми бяха наедрели като преди цикъл и едни уж предменструални болки и а да дойде,ама не,и понеже и друг съм го усещала това(имам един аборт:(  .....),та бях сигурна.
Иначе с милото(което днеска ма хич не меи е мило Close Twisted Evil) сме заедно почти 7 год и отлагахме по разни причини,но то се усеща кога е подходящо. М/у др организма като,че ли някак си се настройва за евентуална бременност,моето тяло не мога с точност да обясня,ама като,че ли се попромени малко,взех да заоблям ханша,гърдите малко-бе структурата ми се промен,вече не беше момичешка.
Сори за дългия както винаги пост.

# 149
Привет,мамета!Цял ден тичам по задачи и тъкмо ви изчетох ипак трябва да излизам.Но като се прибера ще ви пиша и аз как разбрах,че съм бременна,а до тогава ще кажа само,че и аз си пазя теста и мисля да го залепя в дневника на беба.Хайде до после.

Някоя да иска нещо от магазина newsm53

Общи условия

Активация на акаунт