Страхотна диета за страхотни тела 6

• 17 261
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Момичета аз вече 27 ден ама през уикенда само вместо плод едната вечер пържола със салата и за първи път си позволих шоко бонбона.иначе сутрин винаги си закусвам с плод.от скоро разбрах че вместо кисело може и прясно мляко и сега си попийвам по добре ми е с него.всичките ми дънкита са широки ама продължавам-исках още ама да видим хем искам по нормално да се храня като например в белтъчен ден(страхотно е ) хем искам и да сваля.Реших вече на разделно хранене никога повече няма да смеся картофи с месо и салата  Naughty Успехчета ан вас

# 181
За 7 дни не свалих дори и половин килограм и се откаzвам от таzи диета. Сега се чудя между zелевата супа и Пиер Дюкян...

На продължаващите желая успехМ  Hug

# 182
СтаМ, Росси Браво   bouquet

Наталия,добре си го решила  Peace Не мога да те посъветвам нищо за другите диети....но ти пожелавам скоро да откриеш ТВОЯТА   bouquet

Наоколо съм  Crazy

# 183
  • Варна/София
За 7 дни не свалих дори и половин килограм и се откаzвам от таzи диета. Сега се чудя между zелевата супа и Пиер Дюкян...

На продължаващите желая успехМ  Hug
И аз съм така,нито грам не мръднах.След като се отчаях и се отдадох на двудневно свинстване,сега съм няколко дни на плодове и зеленчуци,докато си избера нова диета.Може би ще се спра на зелевата супа или диета номер 2 или 3.Успех на продължаващите   bouquet

# 184
Нова седмица , ново начало!
Присъединявам се към сериозните,и и отчитам още един минус! Hug
Мисля, че стомаха ми се е свил достатъчно и си чувствам като перце ( ама щраусово) Joy

# 185
Татяна, Браво  newsm44 smile3501  newsm08

Тифон, Успех и на теб  smile3525

И аз днес отчитам минус - 1кг;)Но така е в началото ...дано продължи по-дълго  newsm17

Кестените според вас към кои храни попадат?Аз бих ги сложила към въглехидрати,но не съм сигурна  newsm78

Наоколо съм  Crazy

# 186
  • близо до София
Мисля, че кестените са въглехидрати.

# 187
Определено са  към въглехидратни и до колкото знам са калорични колкото фъстъците- тоест доста!
Наистина ли ги харесваш? Аз нещо не мога да им усетя тръпката.

# 188
Добро утро  Crazy

Аз вчера се оплетох с храните и естествено днес имам малък плюс  Rolling Eyes ,но ще внимавам повечеко в бъдеще  Peace

Аз с храните съм на периоди....има неща,които много ми харесват и след 3-4-5дни трудно ги понасям,но щом казвате,че кестените са доста калорични ще ги избягвам  Peace

Наоколо съм  Crazy

# 189
  • София
Здравейте, момичета!  Grinning

Съжалявам ,че при някои от вас  диетката не е подействала. Искрено ви желая успех с онази, която изберете. Peace

Аз днес, вместо на обичайното кисело мляко с краставица, реших да разнообразя с кисело мляко и стафиди / малко пакетче/ . Прибавям съвсем по малко, колкото за вкус. Не знам дали е правилно, но ми писна този таратор. ooooh!

Не се предавам,обаче! С нарушения или не - продължавам напред!  Установих, че за да имам желаната фигура и да се чувствам добре, трябва да имам постоянен режим на хранене /не определена диета /. При мен безразборното хапване оттук - оттам води до качване на кг. Какво да се прави като ми е такава "породата".  Tired
Чувствам се добре сега, не съм качила кг, но искам още малко. Flutter
  Тези дни няма да се качвам на кантара , по разбираеми причини  Wink

# 190
може ли някой да ми каже,след като се направи първата диета колко дни се почива и да ли изобщо се почива за започване на вторта диета?? Blush

# 191
  • близо до София
Не се почива, направо се преминава към втората.

# 192
10Х за инфото!!

# 193
За кестените да се изкажа...днес по тв-то имаше специално за тях...165 калории в 100грама   Rolling Eyes не са хич малко,но пък не са и 500,което ме обнадеждава  Crazy

# 194
Аз по принцип не обичам кисело млеко и млечните дни ми идваха в повечко.
Обаче вчера попаднах на к. млеко Култура 0.1% на Бор Чвор и много ми хареса. Няма страничен дъх и пр...
Някой има ли впечатление от този производител? Този вариант много ме устройва, но да не се окаже, че се тъпча с нишесте.
Питам защото ми стои подозрително гъсто за този процент. Дават му 32 кал. за 100 гр

Общи условия

Активация на акаунт