Човещина за децата ни!!! Моля, подкрепете ни!

• 26 147
  • 654
  •   1
Отговори
# 180
  • София, "Младост 3"
Много хора просто не са го гледали. Аз гледах филма на английски. Ако няма субтитри и хората не знаят езика, няма и да го гледат.

това пък защо? аз дори гледах от тук от там без говор - не ми и трябваше....за какво ми е да слушам? важно е какво виждах!!!!!
просто няма интерес...друго е да се клюкари ква дата е 29.09 например и въобще за квото ти падне......

# 181
  • sofia
Много хора просто не са го гледали. Аз гледах филма на английски. Ако няма субтитри и хората не знаят езика, няма и да го гледат.

това пък защо? аз дори гледах от тук от там без говор - не ми и трябваше....за какво ми е да слушам? важно е какво виждах!!!!!
просто няма интерес...друго е да се клюкари ква дата е 29.09 например и въобще за квото ти падне......

Наде,недей Praynig

# 182
Ами пвечето хора няма да го гледат дори и да е на български,поради простата причина,че ги обременява т.е. кара ги да вземат отношение към проблем,който са игнорирали в съзнанието си.Има една поговорка "сития на гладния не вярва",проблем като този трябва да си го усетил със сърцето си,иначе не става,не се получава,само мирише.

# 183
  • Bapнa
Дълго време и аз отбягвах филма - не ми понасят такива неща на психиката, но тази вечер се почувствах длъжна да го направя, защото с умишленото си отлагане и аз допринасям за съдбата на тези деца ! Мъжът ми 5 пъти ставаше и ме предупреждаваше да не гледам такива неща, защото ме чу, че плача на няколко пъти ... най-накрая седна да гледа и той ...

# 184
  • София, "Младост 3"
Дълго време и аз отбягвах филма - не ми понасят такива неща на психиката, но тази вечер се почувствах длъжна да го направя, защото с умишленото си отлагане и аз допринасям за съдбата на тези деца ! Мъжът ми 5 пъти ставаше и ме предупреждаваше да не гледам такива неща, защото ме чу, че плача на няколко пъти ... най-накрая седна да гледа и той ...
това има мв предвид и аз
ние сме тези дето допринасяме и позволяваме това да се случи....щот иначе не ни понася.....

# 185
Стискам палци петицията  да доведе наистина до някаква промяна, най-вече в общественото съзнание!!!

# 186
  • под шипковия храст

не мога да повярвам, че някой дори си мислят, че техните чисто битови проблеми са аналогични на това, което се случва на тези деца и постоянно се натъквам на коментари от рода, че те еди кои си /сега нали има други герои на деня/ нищо не могат да постигнат и да се оправят, че на тези деца ли някой ще обърне внимание!!! все едно са второ качество хора...и къде по - важни неща не са решени за да се стигне и до тях.

а пък Масларова  #2gunfire само като я видя и почвам да се изприщвам, е тази жена ми образува нерви  Sick
и вярно ли го е казала това, че обяснения не била длъжна да дава!? и за какво според нея е кацнала там, поне да беше приятна за окото. като се е навряла в политиката и се е изкиприла там, не обяснения ще дава, ами в бели стихове  ще ги пише... Crossing Arms дали можем да и намерим длъжностната характеристика, там трябва да пише какви са задълженията и. Thinking

# 187
  • Boston, MA
Няма нужда да й намирате длъжностната характеристика - тя е министър, съответно автоматично отговаря на избирателите си.

Не мога да разбера като изцепи такава глупост, няма ли ЕДИН свестен журналист да й напомни каква е всъщност работата й?

# 188
Нищо свестно няма в държавата ни .И в голяма част от нас .Не мога да проумея персонала там - гадните пръскащи се по шевовете идиотки - живеят на село ,толкова ли е сложно малко мляко да занесат на тези деца ,неща от градината - не им ли присяда ,това не е въпрос на акъл , а на една проста човещина .Директорката толкова гнусно създание не можа ли да организира акция за дарение ,да даде гласност .Тези хора са подсъдими ,би трябвало прокарутарата да се самосезира .

# 189
Няма смисъл да правя коменар...и аз сигурно ще сънувам тези дечица.Ще следя темата за да науча деня за протеста.Съпричастна съм към това особено за закона за осиновяването най вече....

# 190
не знам какво се е решило на срещата, но се чудя какво точно ще искаме на протеста
значи явно децата ще ги местят, но мисля че трябва да се настоява всяко дете да мине пълен лекарски преглед от комисия и да се дадат ясни насоки за хранене и рехабилитация, и да се каже кой отговаря за това, за да можем да го следим
също е важно и в кой дом ще ги местят, или в кои домове

# 191
  • България
Otdavna sam registrirana v tozi forum,no tova e parvata mu publikazia.Tja e provokirana ot fakta,che nedoumjavam kak moje v tozi forum da ima okolo 60 000 potrebiteli,a podpisite  varhu petiziata da sa edva nad 1000.Kakvo govori tova za masata hora i kak moje prez tova vreme da se pishat gluposti v drugite temi,a dori da ne se sloji edin podpis varhu petiziata?! Kakvo se uchudvame ,che v darjavata ni stavat takiva prestaplenia -prichinata e ne tazi, che  nikoi ne znae ili ne e chuval ,a tova che na nikoi ne mu puka!Dokoga balgarina shte chaka njakoi drug da mu opravi darjavata,a izkupitelnite jertvi da sa nevinni deza!?Njamam dumi i ne moga da se uspokoja, dokato  neshtata ne zapochnat da se promenjat,sajaljavam che sam dalech ot Bulgaria i ne moga   da podkrepja protestite lichno,no Bravo na vsichki ,koito se angajirat!Za men tova ne e izgubena kauza,nashiat zaspal narod ima nujda ot huiljadi iniziativi i protesti ,za da e opomni.,a za arogantnite,bezchuvstveni  i nekompetentni ministri i drugi upravljavashti da ne govorim,v druga darjava shtjaha da gi izgonjat momentalno.

# 192

В друга държава щяха да си подадат оставката моментално.
Но не сме в друга държава. В нашата сме си. Каквото си направим, това ще е.

# 193
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=227030.0 тук има отговора на министерството до кейт, видяхте ли го  Shocked
извинявам се, чко е публикувано тук, но много ссе впечатлих как казват колко са добре децата в домовете и как отговорността на е на кметовете

# 194
  • България

В друга държава щяха да си подадат оставката моментално.
Да,именно,дори няма да има нужда някои да ги маха,сами сте го направят.

Общи условия

Активация на акаунт