Човещина за децата ни!!! Моля, подкрепете ни!

• 26 241
  • 654
  •   1
Отговори
# 405
Norah, Didi3,
skype ми е magla_ta, говорих с Ива от Русе, в понеделник ще се свържем за по-дълъг разговор чрез skype - ако искате да направим разговора конферентен, така можем да получим повече информация и да добием по-обективна картина за ситуацията. Ако разберете нещо ново - пишете ми, заедно можем повече! Hug

# 406
Ох аз пак с една малка идея да питам  Embarassed
Видя се че немога да събера майките да подкрепим протеста а дали неможе да се събира поне подписка и да се допълни към петицията  newsm78.
Надявам се да е възможно а искам да помогна ,от няколко дена само това ми е в главата и съм адски бясна че съм безпомощна и немога д променя нещата  #Cussing out

# 407
  • sofia
Ох аз пак с една малка идея да питам  Embarassed
Видя се че немога да събера майките да подкрепим протеста а дали неможе да се събира поне подписка и да се допълни към петицията  newsm78.
Надявам се да е възможно а искам да помогна ,от няколко дена само това ми е в главата и съм адски бясна че съм безпомощна и немога д променя нещата  #Cussing out

на място ще е подписва пак Hug

# 408
Макар нищо да не съм писала тук,аз отдавна си изказах мнението.
 чета  Ви и тук и в работната.
sisa g идеята ти за протести по градове е добра,но трудно постижима.Аз за себе си реших, да отида до София и да подкрепя момичетата там! Peace

# 409
Аз за себе си реших, да отида до София и да подкрепя момичетата там! Peace

БРАВО!

Моля ви, елате във вторник... защото би било жалко да не се съберем достатъчно хора...

# 410
Аз за себе си реших, да отида до София и да подкрепя момичетата там! Peace

БРАВО!

Моля ви, елате във вторник... защото би било жалко да не се съберем достатъчно хора...
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 411
Lavender  аз мислех тук за отделните градове ако има по 2-3 майки желаещи да събират по улицата подписка newsm78 ,само незнам трябва ли да се иска разрешение от общината  Rolling Eyes newsm78

Mona_ браво   bouquet Hug

# 412
Резултати от петиции няма да има докато на власт е това корумпирано правителство. От тия 240 малоумника в парламента един свестен няма. Защо от всъпването им  на власт не е публикуван нито един отчет на социалното министерство какви пари са били отпуснати за специализираните домове и по какъв начин са били изразходвани. Най-вероятно медийната звезда Бойкко в най- скоро време ще се включи на страната на сираците,ама това ще бъде само защото ще има прожектори.Писна ми да ме управляват хора чиято единствена цел във властта а ка се награбят.Искам отчетност!!!

# 413
sisa g, мисля че трябва разрешение.
Има и друго- в провинцията повечето хора няма да са запознати със същността на протеста. Предполагам, че може и изобщо да не са чували за Могилино.
Затова трябва да се обмислят начините, по които да се даде широка гласност.

bouquet

# 414
Ми добре тогава се захващам първо медиите да уведомя /ооо и  Атака може би / Wink и да видим кво ще стане и за подписката

Относно гласноста си мисля ,че само да сложа снимка на тези деца и много хора ще се стреснат /поне малко/ , аз лично не съм гледала филмчето защото ми стига да гледам и тези кошмарни гледки по снимки за да разбера че те страдат Sad  както и да си дам сметка и за останалите деца в България

Последна редакция: сб, 06 окт 2007, 11:55 от sisa g

# 415
протеста го направете пред социалната министерство.Искайте доклад от Масларова колко пари са били отпуснати за домовете за сираци въобще, а не само в Могилино. Бъде ли изнесен един отчет за това колко пари са били отпуснати от бюджета и как и за какво са били похарчени потреса ще е пълен.Жалко е че от тия управляващи доклад не сма виждали и няма и да видим. Такава ни е социалната политика просто. Живеем в мъгла. Защо Бойко например да не се занимава с раздаване на безплатни жилища за ромите- явно това е приоритет за него.

# 416
  • под шипковия храст
за провинцията,  Thinking мисля като начало да пусна линк към филма по местните медии - регионални телевизии и преса. от там нататък остава в техни ръце, аз мога само да им отворя очите, че по лични впечатления са мноооого заспали  Crossing Arms давайте и други идеи!
те и дУпетатите /това го видях тук някъде във форума и вече имам нова дума Wink/  сигурно не са чували, че къде ти баба ми на село... Sick трябва и на тях да им пуснем мейлче, лично да се запознаят, ако въобще могат да работят с компютри,  #2gunfire за някой се съмнявам че могат и да четат, ама нали е с картинки newsm78

# 417
протеста го направете пред социалната министерство.Искайте доклад от Масларова колко пари са били отпуснати за домовете за сираци въобще, а не само в Могилино. Бъде ли изнесен един отчет за това колко пари са били отпуснати от бюджета и как и за какво са били похарчени потреса ще е пълен.Жалко е че от тия управляващи доклад не сма виждали и няма и да видим. Такава ни е социалната политика просто. Живеем в мъгла. Защо Бойко например да не се занимава с раздаване на безплатни жилища за ромите- явно това е приоритет за него.
Sad Sad Sad
Да, така е. И аз питах и дадох идея да свалим тази некомпетентна министърка, но никой не ми отговори. Това трябва да се иска на протеста. Стига вече сме спазвали добрия тон! Кому е нужен! За децат се видя, че не помага добрия тон. Трябва яка кампания с/у виновниците и разните му директори на ДАЗД и министри. И така народа, като види че има ВОЛЯ да се свалят и да им се търси отговорност на управляващите, ще подкрепи такава инициатива. Но народа знае, че кучетата си лаят, а кервана си върви...и затова гледа да не се обременява допълнително с негативни емоции, защото и без това файда нЕма да има.

# 418
  • sofia
Sad Sad Sad
Да, така е. И аз питах и дадох идея да свалим тази некомпетентна министърка, но никой не ми отговори. Това трябва да се иска на протеста. Стига вече сме спазвали добрия тон! Кому е нужен! За децат се видя, че не помага добрия тон. Трябва яка кампания с/у виновниците и разните му директори на ДАЗД и министри. И така народа, като види че има ВОЛЯ да се свалят и да им се търси отговорност на управляващите, ще подкрепи такава инициатива. Но народа знае, че кучетата си лаят, а кервана си върви...и затова гледа да не се обременява допълнително с негативни емоции, защото и без това файда нЕма да има.

това е обмислено и ще се иска!!!!!!!ПО-късно ще видите и цялата декларация с вси4ки искания Peace
А който има желание да помогне да дойде утре на събирането на мамма и ще му дам за разнася флайери за протеста CrazyИмаме в изобилие и 4акат да бъдат разнесени Peace

# 419
  • България
Sad Sad Sad

Подкрепям изцяло,министрите са там за да служат на нас ,не ние на тях.На които не му се работи,да си ходи Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт