Споделете 23

• 28 385
  • 1 343
  •   1
Отговори
# 1 125
Аз отивам за нещо за ядене  Laughing

# 1 126
  • Варна
Споделям: от 5 минути се хиля на Ния, лежи на дивана и гледа Baby TV, и подвиква "bye-bye, bear", после включва български и вика " bye-bye слон!"  Laughing

# 1 127
Споделям това:
- Докторе, страдам от полово безсилие!
- В какво се изразява, госпожице?
- Не мога да откажа на нито един мъж!

Ако някой се разпознае във вица да знае, че приликата с действителни и лица и събития е случайна  Mr. Green

# 1 128
Абе бухай ги тия картофи в една тава с олио  и се настройвай за Рахманинов.

# 1 129
  • Варна
Днес най-накрая направих салатата, за която се плюнча отдавна. С червено цвекло, орехи, чесън и майонеза. Ям направо от тенджерата....  Laughing

# 1 130
какво е това Бейби тв?

Яна от понеделник е на градина и аз сериозно почвам да търся работа, а днес ме втрещиха - сутрин приема е между 8 без 15 и осем...  ooooh!  Който спал спал. В Сф яслата беше до 9, закусваха в осем и полвина...

Изписаха ми за врата прахчета за пиене и мазило за 15 лв, без особено подробен преглед, само с едно леко потупване по врата...реши жената, че може да съм разтегнала сухожилие, ма как го видя не знам. Аз се надявах да ме прати на физиотерапия една-две, да ме размачкат нещо малко, така предписвала личната на една позната...Ама не... Ще мина с руския спирт само.

# 1 131
  • Варна

анимации разни, ама за бебешори, песни-месни...

# 1 132
Дай линк де, на работа сме все пак.

Това бъзик за мен ли беше Grinning
Не бе, за ДеЩо за прическата, ама тя дала снимки на предната страница - мургавелка с хубава пазва е.

# 1 133
  • Русе
ДеЩо ръгай в иенската и готово.

Споделям: Ей тая тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=223223.0 ме остави без думи. Аха-аха да напиша нещо. Ма се въздържам, щото мисля, че тръгна ли да пиша, няма да се въздържа  Mr. Green Рядко ме избива на ирония във форума. Гледам да не се заяждам. Ама понякога тъй ме напушва да се зачекна  Crazy

# 1 134
  • Варна
Случайно се зачетох в една тема, и то на последната й страница само, цитат на една от писалите:  Mr. Green

Цитат
имам фобия към плюшените играчки, искам да имам от всяко едно животинче- плюшка по един екземпляр, може и по повече стига да ми харесат- имам страшно много играчки

# 1 135
Деб, заяждай се, бре! Освежаващо е.
Киса, ако глупостта имаше криле, форумът щеше да е гълъбарник.

# 1 136
  • Варна

Киса, ако глупостта имаше криле, форумът щеше да е гълъбарник.

Или кокошарник.  Laughing

# 1 137
Бърка леееекинко фобия с мания...ама карай де, то се там  Laughing

# 1 138
  • Русе
Де да имах фобия от шоколад... ама не би... мания е  Tired

# 1 139
  • Варна
Бърка леееекинко фобия с мания...ама карай де, то се там  Laughing

По принцип няма потребители, които да ме дразнят, но тази успява.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт