Магазини за дървени играчки

• 141 376
  • 764
  •   1
Отговори
# 510
Къде се продаваха Eichorn? Харесала съм тази ферма и помня, че съм я виждала някъде, но къде...

П.С. Забравих да ви кажа - колелата на Early Rider вече ги има в София!!!!! В магазина на SLS. Ние вече подкарахме това:

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 23:19 от Grace'

# 511
  • София
В Хиполенд Simple Smile Нашата е оттам.

# 512
А цената на колелото може ли, моля?

# 513
тези в littel owl ми се струват много скъпи, виждала съм ги на други места доста по-евтини

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 15:27 от ninii

# 514
Снощи гледах по БНТ Сат едно документално филмче за български производител на дървени играчки. Бях много впечатлена от производствената база, принципите на разработване на играчките и изобщо философията на фирмата. Цитираха директивите за безопасност, които спазват, по отношение на боите и покритията. Засега играчките са за деца от 2 до 5 г., но дизайнерът показа скици на играчки за на деца от 6 м. нагоре.
http://krokitoys.com/room_bg.html
Имат част от играчките и в Пъзъл, цените са много добри според мен...

# 515
Те Пъзел май се зареждат през Кроки.Поне аз останах с такова впечатление,защото наскоро си купихме кукли от Пъзел,на които отзад на кутията пишеше КрокиТойс.Марката на играчките е PureToys.

# 516
  • София
[quote author=Grace' link=topic=227092.msg13175159#msg13175159 date=125857874

П.С. Забравих да ви кажа - колелата на Early Rider вече ги има в София!!!!! В магазина на SLS. Ние вече подкарахме това:

[/quote]

Това е невероятно изделие! Честито!
Ще ни разкажеш ли повече?

# 517
Интересно колело. Откъде сте го купили и колко струва?

# 518
Къде се продаваха Eichorn? Харесала съм тази ферма и помня, че съм я виждала някъде, но къде...

това май е фермата или подобна :
http://katinatoys.com/catalog/product_info.php?cPath=40&products_id=137

# 519
  • София
Да не изгубя темата,фен съм на дървените играчки Peace

# 520
OП, как да споделя, че не му станахме голям фен. Явно защото досегашното колело е с педали и това й се струва неистинско сигурно, щом е без педали.
Ще видим, засега съседските деца му налетяха, пък току виж се събудил интересът.

Иначе, колелата са 2 вида - малкото е 2-4 г. и е 270 лв, голямото 2-5 г. (което е на снимката) и е 360 лв. Както казах - от SLS, това е спортният център на Rossignol.

tony25, много благодаря. Фермата е почти същата, липсва й малката постройка, но е също много хубава. Ако не намеря другата, на тази ще се спра.

# 521
дъвена ферма за 22 лв в хиполенд
а ето и брошурата
http://hippoland.net/ck2009_hippoland.pdf

# 522
Интересно е защо дървените дъски са по скъпи в Хиполенд отколкото в магазин Катина?

# 523
Интересно е защо дървените дъски са по скъпи в Хиполенд отколкото в магазин Катина?
Е как защо ?Ами Катина са фирмен магазин на произодителя,а Хиполенд са най обикновен търговец прекупвач,нормално е да има надценка...друг е въпроса каква надценка си слагат .
За магазин Пъзел –те зареждат не само от Кроки ,но и от други доставчици на дървени играчки ,опитват се да предлагат разнообразие и успяват.
За фермата която търсите –има я в магазина на Катина,има и двата модела и малката и голямата ,има я и в Пъзелстори ,а я има и в Симба ,тя е тяхно производство.
Колелото е много хубаво,но е малко скъпо според мен....

# 524
Интересно, защо след като „Катина” са фирмен магазин на производителя дървената ферма е 25, а в „Хиполенд” е 22. Същото се отнася за дървеното дидактическо влакче, което струва 20 лв. В някой от сайтовете е 12 лв, а една мама (съжалявам,че не помня точно коя) беше писала, че го е закупила от производителя за 8лв.

Общи условия

Активация на акаунт