Магазини за дървени играчки

• 141 394
  • 764
  •   1
Отговори
# 255
Мила-мама,можеш ли да ми кажеш цената на столчетата и масата?

# 256
  • София
В търговската мрежа столчето е 30 лв. (34 в Пъзел), масата е 60лв. От производител едно столче и маса ще са 70лв. Simple Smile Ще ми направят столчето в избран от мен десен, като ще е и по-омекотено. Дано са хубави, че наживо само столчето видях. Масичката може да е и кръгла.
Имат щанд в НДК сега. Ето координати.

# 257
Здравейте,
Видяхте ли новото магазинче за дървени играчки във Варна ? Точно до Бебита на ул. Македоня.
Страхотно е Heart Eyes Пълно е с невероятни чудесии само от дърво.Фалирах  Laughing Докато не похарчих всичко не спрях  Laughing

# 258
Дай по-точни ориентири-къде по-точно на ул.Македония,улицата започва от Морската градина и свършва до ул.Отец Паисий.Какво си купи?

# 259
# 260
Дай по-точни ориентири-къде по-точно на ул.Македония,улицата започва от Морската градина и свършва до ул.Отец Паисий.Какво си купи?

Ами точно срещу сладкарница Неделя на Княз Борис . По Македония има две магазинчета Шрек и Бебита. До Бебита е това малко магазинче само с дървени играчки. Аз завлачих една дървена къща на два етажа, невероятна, с вътрешна стълба и с прозорци, и едно влакче  за малкото мишоче Simple Smile Имаше и други къщи, едни охлюви за дърпане, мечета за преобличане абе много работи Simple Smile Обзавеждането на къщата обаче го отложих за утре или събота и неделя.

# 261

страхотен е, ние имаме такъв с Фердо мравката. Peace

# 262

Ами точно срещу сладкарница Неделя на Княз Борис . По Македония има две магазинчета Шрек и Бебита. До Бебита е това малко магазинче само с дървени играчки. Аз завлачих една дървена къща на два етажа, невероятна, с вътрешна стълба и с прозорци, и едно влакче  за малкото мишоче Simple Smile Имаше и други къщи, едни охлюви за дърпане, мечета за преобличане абе много работи Simple Smile Обзавеждането на къщата обаче го отложих за утре или събота и неделя.
И би ли ни казала на коя фирма са тези игра4ки , производител и т.н....какви са цените ....
Благодаря

# 263
Играчките с топченцата, които се прокарват по усуканите жици, подходящи ли са за дете на 1,5 години?

# 264
  • София

Играчките с топченцата, които се прокарват по усуканите жици, подходящи ли са за дете на 1,5 години?
Smart frames се казват, срещала съм ги и като "лабиринт с топче". Според мен са подходящи. Има различни варианти и са съобразени с възрастта на детето. Нашето е такова и се води за над 18м. На племеницата за първия РД и подарих един мини вариант и детето си го харесваше и играеше с него.

# 265
Майчето-Варна,мерси за отговора !Сега се сетих за двата дет.магазина,които описваш,ще отида да видя и това за дървените играчки,дано цените са приемливи,защото по принцип вече всички планувани детски подаръци съм купила,но съм почти сигурна,че ще се изкуша от видяното.

# 266
Определено са подходящи - поне дъщеря ми много се забавлява с тях  Peace

# 267
  • София
Не знам дали писах newsm78, но в Genesis /тези, дето по Моловете имат чаши и други стъклариия кухненски неща, и подобни цвъчки/, са вкарали и дървени неща на Djeco. За първи път я чувам тази фирма, но нещата са им страхотни. Ние се сдобихме с нещо подобно. Малко по-различно и с повече блокчета и се редят по по-разли4ен на4ин. Имаше малък и голям вариант-взехме големия за 51 лв

Имаха невероятни неща.
Подобни абажури от хартияhttp://www.littleowl.bg/bg/product/%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B … %BA%D0%B0%22.html

Дървени пъзели в кутия-подобниhttp://www.wheredidyougetthat.com.au/p/516495/fairy-unicorn-silhouette.html

Дървени бутачки от типа на Крокито
Дървени играчки, подобни http://www.sendatoy.com.au/product_detail.php?pid=Bunny&toy= … oden%20Pull%20Toy
Някакви зеленчуци
Някакви много нежни украси за стая като тази-нейни и ефирни http://www.wheredidyougetthat.com.au/p/726313/colourful-flight-o … fancy-mobile.html
И някакви коли. И животинки.
И още много други джунджурии на тази фирма, която за първи път чувам. Не се задържах много дълго, защото щях да свърша парите Embarassed

# 268
Smart frames се казват, срещала съм ги и като "лабиринт с топче". Според мен са подходящи. Има различни варианти и са съобразени с възрастта на детето. Нашето е такова и се води за над 18м. На племеницата за първия РД и подарих един мини вариант и детето си го харесваше и играеше с него.

Благодаря много! Благодаря и на Там-там! Ще купя да пробваме.  Simple Smile

# 269
Аз също се вълнувам това с топчетата за какви възрасти е подходящо?
Спешно ми трябва подарък за 3 год. дете. Дали ще го заинтригува?

Иначе за нашите моми купихме дъска(от дървения магазин в града ни) коята представлява две рамки свързани с панти. Като се разтвори и стои като буква А. Има и табличка отдолу за поставяне на разни работи. Всъщност това са 2 дъски- от едната страна за тебешир, а от другата- магнитна бяла дъска на която може да се пише с маркери.
До колкото подочух е пазарджишко производство.

Общи условия

Активация на акаунт