Октомврийска празнична темичка

• 15 561
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
Честит Рожден Ден, Михаела!
Да разкажа малко и за нашия празник - в общи линии три дена яли, пили и се веселили Laughing, защото веднъж на датата празнувахме със семейството, а после в събота с мами и дечица. Много беше хубаво и весело! Ето и малко снимчици, дано са ви интересни! http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=27706&AlbumId=1044 … rol_CurrentPage=2
За нощното спане и аз вече съм останала без надежда, че този омагьосан кръг от будене и кърмене ще свърши  Sad И аз го вземам при нас да спи, защото с кака си спят в детската стая и не мога цяла нощ да снова като идиот по коридорите  Mr. Green Кой каквото ще да казва - това е положението.
Барабана, ама много ти е хубава тортата - аз само тези свинчовци и туитита не мога от прост пластилин да направя, а камо ли и всичко останало - догодина май ти ще правиш празничните торти на октомврийчетата, тъкмо и ще си се усъвършенствала.
Евелина, дай малко снимки на коремче да пооплакнем очички! Извини ме, че не помня, но би ли казала кога ти беше терминът?
Ами това е от нас за днес - приятен и щастлив ден на всички!
 Heart Eyes

Последна редакция: сб, 13 окт 2007, 11:46 от Анонимен

# 271
  • София
Честит Рожден Ден на всички малки рожденици днес! Да растат здрави и весели деца!  Hug  Hug  Hug
Мише, честит празник и на теб! Много здраве, късмет и семейно щастие!

Ммммм, мерси за вкусната почерпка...

# 272
Честит рожден ден на всички дечица,които празнyват днес! newsm59 newsm38 happy bdМного здраве,късмет и палави игри!
Честит рожден ден и на теб Мишка  bouquetБъди здрава и все така лъчезарна!Много да те слyшат твоите двама мъже!
Аз ви оставям,за да ви чета и да разгледам всички снимки,по късно или yтре пак ще се включа(и без това днес не става за разходки)

# 273
  • Някъде в Европа...
Добро утро Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА Мише!Желая да си здрава и много обичана!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕНЦИ И ДНЕС И ПРЕДНИТЕ ДНИ!ДА РАСТЪТ МНОГО ГОЛЕМИ И МНОГО БЕЛИЧКИ ДА ПРАВЯТ! Hug

И аз се присъединявам към пожеланията Peace

Весе, дано Ники свикне бързо с очилцата и му ожелавам да не ги носи дълго  Praynig
Лови, наистина е така  хубаво е да има.. (извинявай ако съм те натъжила  Embarassed). Ей, ти си майка геройня - малейййй 12 деца  Mr. Green
Зелче, тортата на Ради бее със същите животинки и оградка, имае и пласмасови къщички  Simple Smile
Това пък чудо за прохождането не знаех, че се казвало уокър... newsm78 И ние имаме такова, на някаква измислена марка, но много бързо се движи, Ради пада и  даже го оставихме в Плд.
М<а4о и вие сте много сладички!  Peace

# 274
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  МАЛКАТА ПРИНЦЕСА СИЛВИЯ!!!ЖЕЛАЕМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!!!БЪДИ ВЕСЕЛО И СЛЪНЧЕВО ДЕТЕ ЗА РАДОСТ НА ВСИЧКИ! newsm59 nbirthday  Gift  party041  ura newsm59   /бебе ралица на мама ваня/шейново//.

# 275
здравейте!!!на всички дечица и техните мами искам да се извиня ,че не пиша във вашите темички/времето ми минава в подфорума недоносени дечица/ЧЕСТИТ РОЖДЕН  ДЕН НА ВСИЧКИ ОКТОМВРИЙЧЕТА!!!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ,ЩАСТЛИВИ,УСМИХНАТИ И СЛЪНЧЕВИ ДЕЧИЦА!!!НЕКА ДНИТЕ ВИ МИНАВАТ В ПЕСНИ,ТАНЦИ,ИГРИ И  МНОГО СМЯХ!!! newsm59 newsm38 Gift newsm59

# 276
KaliMa,ако пропуснат първия рожден ден на детето ти и ти ще крещиш!?Но дано не ти се случва!
barabana,плача,защото ми стана тъжно,че хората,с които споделям радостите и тревогите си всеки ден пропуснаха първия рожден ден на дъщеричката ми.Тъжно ми стана и защото преди около месец пропуснахте и именния и ден и кръщенето и ,но нека не задълбаваме повече!?Исках само да ти поясня........
Благодаря на всички,които ни поздравиха!Бъдете здрави-това е най-важното!

Аз писах два пъти, 4е ни е по4инала прабабата и абсолиутно никой не изрази съболезнования, но това не е повод да крещя или да се дразня с хората тук.В други моменти са ми помагали много.Така, 4е  оценявам за хубавото и не търся пропуски Peace
Все пак сме много мами и понякога е невъзможно.
Миринда, торти4ката аз я сглобявах с форма на влак, но се полу4и камион Mr. GreenНаправих само крема, другото вси4ко е купено готово.Благодаря Hug

Последна редакция: сб, 13 окт 2007, 19:00 от friki

# 277
 AIR - че мен  са ме прецакали значи аз къща нямам  Crazy За уокъра аз го поръчах щото ми писна да ме разхождат нагоре надолу из апартамента, дано се научи, че сега пак си търси ръчичката  ooooh!днес цял ден я разхождам  Rolling Eyes

# 278
  • Откъм Варната
Фрики мойте съболезнования Hug, аз сега чак разбирам, щот нали чета по диагоналите и пропускам доста май, а май и други са така  Wink

# 279
Фрики мойте съболезнования Hug, аз сега чак разбирам, щот нали чета по диагоналите и пропускам доста май, а май и други са така  Wink

И аз се извинявам  Hugпросунала съм го  ooooh! пък уж чета  Embarassed

# 280
Хи,хи Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Много ти благодаря, въпреки 4е минаха 10 месеца.
Казах го като пример, не 4е ми е легнало на сърцето Mr. Green

# 281
Честит Рожден Ден на всички малки рожденици днес! Да растат здрави и весели деца!  Hug  Hug  Hug
Мише, честит празник и на теб! Много здраве, късмет и семейно щастие!

Ммммм, мерси за вкусната почерпка...
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 282
4естит рожден ден на двете Симон4ета, Пламена, Иван, Валентин, Иулиана, Алина, Иванет, Димитър и Силвия.Да растат здрави и щастливи и да радват много мама и тате
Мише, 4естит рожден ден.Да си много оби4ана и желана като мама и като лиубима.

софиянки, като гледам резултатите от анкетата, ха да видим как ще решите в колко 4аса hahaha

Последна редакция: сб, 13 окт 2007, 20:18 от friki

# 283
  • София
Ха-ха-ха! Явно всички четем между диагоналите!

Фрики, то часа вече е запазен - 16:00 ч. Ако се върнеш няколко страници назад, ще видиш. Съжалявам за прабаба ти, наистина сме много и не е възможно да се напише за всичко, особено когато на главата ни висят малчовците!    bouquet

Честит рожден ден на днешните рожденици и на Мишка! Да сте живи и здрави!

# 284
Здравейте! Наистина,май е доста трудно да не пропускаме някои неща,макар,че за важните нямаме извинение Embarassed Аз да ви кажа все се опитвам да съм максимално пестелива с информация около нас,за да не ви натоварвам,ама си мисля,че това е в минус за нас,незнам... newsm78 Абе,важното е да ни е хубаво заедно Heart Eyes И сега: Честит рожден ден на моята малка адашка Силвия!Да расте здрава,умна,послушна,весела и красива!Като адашката си Mr. Green bdbaloni
И ние сме в отбора на болничките Sad Тече ни нослето и кихаме много.Дано ни се размине с това PraynigАма сме и кисели... Angry Мисля си "Дано е от зъби". Ама ,че съм заспала, smile3555пропуснах едно попораснало Октомврийче - Честит рожден ден,Мише!Бъди здрава,щастлива,обичана и чаровна!   bouquet
От мен стига толкова Mr. Green Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт