През СЕПТЕМВРИ месец наш, любим, малко бебче ние ще родим!

• 17 570
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Честито на basilisk, да й е жива и здрава! bouquet и тя бързо да се възстановява!

Ваня не разбирам много ама на ръка малко не помага ли, поне докато може да захване помпата?

# 211
  • София,
Ехей, честито на basilisk!

Да си живи и здрави и двете с мама! Бързо да се възстановят и да се прибират в къщи!

Асенче, тази поща тук на която получаваш лични съобщения - имаш вече 10 и не можеш да получаваш повече!!

Ванче и аз съм така сутрин, но с помпата стискам докато не започне да пуска.......... Помпата ми е на АВЕНТ! Но само като махна тампона за гърда и тя започва да капе - предполагам, че и при теб е така! Е при мен това е само сутрин, след като не съм я пипала 12 часа де....

Поздрави на всички!

Последна редакция: чт, 04 окт 2007, 10:19 от Beni4

# 212
ЧЕСТИТО НА басилик,ДА Й Е ЖИВО И ЗДРАВО БЕБЕТО И ТЯ ДА СИ ГО ГЛЕДА!!!   bouquet

# 213
  • София
Ваня не разбирам много ама на ръка малко не помага ли, поне докато може да захване помпата?
Тя помпата по принцип ми върши страхотна работа (Авентската, само първия ден в болницата нещо не можех да й хвана цаката или дето ми бяха супер запушени каналите). Но снощи цялата гърда беше така напомпена, че не можех да я пипна от болка. Confused Накрая изцедих малко на ръка директно в помпата и успях да му дам да засуче, милия така се нагълта с въздух, нали силно тече, не може да свари да преглъща. Whistling Сега съм пак със зеле в сутиена. Crazy

# 214
  • Севлиево
Супер новина!
Честито на мама Basilisk, да са живи и здрави и двете!
Абе аз вчера си помислих, че ще е тръгнала да ражда и мислено бях с нея. До последно снощи проверявах дали има новини или поне да се включи. Айде и другите двечки редовно пишещи да си родят едни хубави и здрави бебета и да се местим вече в родени 2007.
Да чукна на дърво аз за сега нямам проблеми с кърменето. Пожелавам на всички с такива проблеми всичко да се нареди и да се нормализират нещата.
Ама пък момичета, като не може с кърма не може кво се притеснявате. Децата ви и с АМ ще пораснат, споко.

# 215
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Иха, честита голямата принцеса на basiliskbouquet
Да расте умна и всезнайна като свойта мама! Hug

# 216
Честито на basilisk! Много се радвам за вас!  bouquet

Около нас нищо ново, освен че пъпчиците на Галка доста добре се повлияха от "белия крем". Бяха жълти, а кожата под тях- червена. Сега кожата е почти нормално, пъпчиците са завехнали.

Бабите пак гледат Мини на смени, та съм с едно дете и няма от какво да се оплача. Няма да е лесно, нали не я записах на ясли... но ще се справим.

# 217
  • Варна
Привет    smile3525

Честито на Басилиск  за голямата мома да и е жива и здрава и само радост да носи на мама тате и бате   bouquet

Ние вчера бяхме при доки и сега сме с капки от черните много цапащи витамин C и стеримар
от вчера се метнахме добре ги понася няма изтерия малко се муси но не плаче Peace
днес трябваше да сме на ваксина но ще се боцкаме чак др. седмица
ами това от нас слушка си хапва си пълни памперсите и пак си миткаме по разходки в това време как се седи в къщи я ...  Nature Sunny

айде до скоро пазете се и бъдете здрави   bouquet

# 218
Честито на Василена!!! Да и е жива и здрава Анастасия! А на мама бързо възстановяване!!!

Честито и на всички други мами!!!

# 219
  • Sofia
Еййй браво бе, дочакахме Grinning...
Честито Базилски, да ви е жива и здрава принцеса Анастасия и много да ви радва!Много и' е хубаво името! На теб бързо възстановяване!  Hug  bouquet

Гледай ти тази новина, чак Лиди накара да се весне! Laughing

Здравейте мамчета и бебчета! Heart Eyes

Луканкич, много рядко се вясваш тук при нас, давай по-сериозно Hug.... а Шунчицата е невероятна просто Crazy!
Я кажи слинга ти купен ли е или шит?
Иначе с манджите успявах преди да забременея и от тогава и до сега рядко ми се случва ама до снимки не стигам нещо....сега си купих последния брой на сп.Меню и усещам, че ме засърбяват ръцете и скоро се надявам да се развихря, само да се нагодим още малко с организацията( с таЯ дума съм вечно скарана за съжаление ooooh!) . Благодаря за милите думи и се надявам да ви хареса, това което ще опитате! bowuu

Аз днес съм на вълна противогрипни ваксини, че снощи новините ме подсетиха, а се бях поотнесла... ще ваксинираме децата, че те са най-вероятните приносители на разните му там вируси и бактерии и тем подобни.
Освен това едва вчера doh си направих екслеримента да видя като кърмя бебка, колко изтича от свободната гърдата и реших, че си струва да купя колектори.... та всеки ден сме до пигиса за нещо... ще ме причислят към декора вече. ooooh! Crazy

# 220
Честито на Басилик. Да и е жива и здрава бубката, а мамам бързо да се възстановява и да се гушкат двечките. ПОздрави от нас- тъкмо сме се успокоили малко, та бързам да свърша нещо вкъщи. Целувки от мен и да видим кога ще наваксам с темичките.

# 221
  • София
Честито на basilisk, да е жива и здрава малката Анастасия и да радва много мама, тати и батко!

При мен нещата много много не са се променили - зърната ми вече не знам как издържат и болката, когато бебчо засуче е просто непоносима... Бучката в едната ми гърда си стои и когато се понапълни е болезнена. Гледам да я масажирам да вземе да се разнесе, но не става. Продължавам да не мога да изцеждам нищо след сукане.  Tired Днес ще гледам да сложа и аз зелеви листа (ако мъжо не забрави да купи, де) да видим дали ще стане нещо с тях.
На всичкото отгоре през нощта ми се е схванал врата, та и с такова нещо се сдобих.  Sick

# 222
Бебето,защо не пробваш със силиконово зърно,аз само с такива кърмя.Отначало пробвам шише за да го излъжа и бързо сменям със зърното,а и шишето не мога да го откажа,че и цеденото давам.
За сега имам много кърма и докато суче от едната гърда,другата тече като чешма,по една хавлиена кърпа малка мокря и докато подложа д акапе в шише и малкия изплюл зърното,че се налага срам не срам таткото да го придържа.той го поуспокоява малко,че аз много се изнервям докато засуче и почвам да му се карам,което е доста лошо,но не мога да се стърпя.Почнахме режим сами да си градим.
А за къпането и ние снощи го пропуснахме,че имахме гости,а сега се е наял и заспал като бей и не ми се ще да го будя.

ЧЕСТИТО на Базилиск!!!Да се възстановява бързо!!!  bouquet  bouquet
Уф нащо пъпче още не е паднало #Crazy

# 223
  • София
Честита принцеса Анастасия на мама Basilisk   bouquet  bouquet  bouquet Да е жива и здрава, да радва мама, татко и бате. На мама Васи бързо възстановяване  Hug
На останалите 2в1 леко и скорошно раждане  Praynig

# 224
Еее, браво на Basilisk, най-сетне и тя се отчете!  Laughing Честито да й е момиченцето и много да я радва!    bouquet

Escarina, това все едно аз съм го писала. С малката разлика, че нашето педи каза да не го оставяме детето неизакано, защото много го боли коремчето, и затова всяка вечер му помагам с термометърче. Ама и така една причина за рев отпада, а той пак си плаче и аз не мога да помогна. 

Bebe_to, ние изпускаме къпане тук-таме. Сега два дни не съм го къпала, че с тази настинка ме е страх да не го простудя. Не се чувствам виновна, защото така и така го мия от кръста надолу няколко пъти на ден, а му мия и лицето и врата непрекъснато, че нали повръща през 20 мин.

Момичета, вашите бебета повръщат ли след всяко ядене? Че Алекс тази седмица страшно много повръща и вече съм се притеснила да няма рефлукс. Някой има ли опит с това или знае ли в какво точно се изразява освен повръщането и дали се лекува? Освен това сутрин сме с температура (37.2), вечер нямаме, а акито ни е яко зелено. Педи казва, че нищо му нямало, но на мен ми е притеснено. Някоя от мамите с по-голямо дете може ли да сподели опит, ако има подобен...

Последна редакция: чт, 04 окт 2007, 12:47 от Hexina

Общи условия

Активация на акаунт