Почивай в мир Калоянчо на Искрица Надежда!

• 58 699
  • 398
  •   1
Отговори
# 165
Ох, миличка...  Cry безкрайно много ти съчувствам за физическата загуба на детето, за което беше готова на всичко.
Скоро бях в Плевен и ти търсех телефона да ти се обадя, но не можах да го открия от хората, на които се обадих да питам за него... исках да се видим и ако успея да те разсея за половин час, щях да бъда много щастлива... Знам, че сигурно ти е все тая, но хората сме такива..., все искаме да направим нещо за хората, които уважаваме по някакъв начин.
Не знам, дали времето лекува (така ми казваха, като загубих майка си)..., да, спираш да плачеш след време, но болката остава да дълбае... и липсата е подлудяваща Confused.

# 166
Искричке, прочетох написаното от теб.
Довечера пак ще го прочета. Толкова искрено е, толкова лично, толкова познато.  Hug Cry
Калоянчо,  Flowers Rose Flowers Rose Връщай се при мама в сънищата й, малчо. Да те вижда усмихнат и щастлив, обичано детенце.

# 167
  • София
Поклон мила майчице!  Cry

# 168
  • София, "Младост 3"
ДАни, не мога да ти напиша нищо..-.
нямам думи за твоята болка
исках пъров да ти дам малко кураж...исках да ти помогна,но истината е че ен мога
някак не ми стига силата да го направя...
обичах ви като една прекрасан мисъл и мечта - каква трябав да бъде майчината любов и каква връзка трябва да имй
не знам дали съм могла да ти покажга, че и на мен ми липсва Калоян, и не знам дали това въобще има значение
не знам и сега какво да ти кажа...някак и аз се опитвам да споделя и своята загуба, която е преди всичко твоя, и тъгата по твоята болка и мъка и мъката ми че не мога да ти помогна

знай само, че наистина никога няма да забравя както теб така и него
винаги сте ми в сърцето двамата...там ще ви нося до сетния си дъх
надявам се да намериш утеха до колкото е възможно и да намериш сили да продължиш пълноценно защото малкото ти дете би искало това...защото съм убедена, че бди над вас и някой ден пак ще сте заедно

# 169
Сега научавам за трагедията!
Гледах клипчето...такава обич...толкова нечовешка хармония...не помня от кога не бях плакала така искренно.
Не те съжалявам,прекалено красив Човек си,Искрице!Няма утеха за такава болка,за това дори няма да се опитвам да те утешавам(макар да го искам от сърце)!

Единственото,което искам да направя,макар и виртуално е да те прегърна,силно и топло!Държала си Слънце в ръцете си и споменът за него ще те топли до мигът,в който ще сте отново заедно!

# 170
Искричка, ти беше човекът, който преди две години ми вдъхна сили и кураж, без дори да подозираш. Тогава научих за диагнозата на моята дъщеря (макар и от съвсем друго естество) и сякаш Бог ми показа това, което бе написала ти за Калоянче, за вашата борба... Възхитих ти се, зардвах се че Господ е избрал за него толкова прекрасна и грижовна мама... И вече знаех, че ще се боря!
Още не мога да повярвам, че Калоянче вече го няма... Мен също ме боли и често си мисля за вас, макар никога да не съм ви познавала...
Спи спокойно вечния си сън, мило дете, борбено момче! Flowers Rose Flowers Rose

# 171
Искрица  така се разплаках и без това днес само това правя . Милата ти колко мъка .......... Flowers Rose Flowers Rose - за Калоянчо  .Нека му  е светло на душичката.  А тебе искам силно  да Hug .

# 172
... Толкова много си искам детенцето... не знам дали ще ми повярвате ...
Аз ти вярвам

# 173
Съжалявам..... smile3518
 Flowers Roseза Калоянчо.Почивай в мир миличък.

# 174
Искричке и аз ти вярвам,и аз си го искам...адски много ми липсва...адски много мее яд на съдбата...

# 175
  • The new Earth
И да пиша, и да не пиша... все едно това няма да те върне! Cry

Днес трябваше да празнуваш петата си годинка, да си направим малко семейно празниче,
мама да спретне най - хубавата торта за детето, а батковците да го гушкат, гушкат и да питат с шеговита нотка в гласа: "Кой вече е голям, кой е пораснал?"...
Толкова надежда и щастие ми носиха четирите ти рожденни дни, всеки от тях беше още една изкачена стълба към твоето бъдеще! Всеки от тях ми даваше вяра, че ти винаги ще бъдеш до мен!...

Моя обич, мое малко момченце! Боже, ако знаеш само колко безумно ми липсваш и колко безсмислено ми се вижда съществуването ми след теб!

Поредният ти рожден ден!... И отново има тортичка, и отново батковците са тук, опитвайки се да се шегуват... но вече я няма надеждата, няма го слънцето, което сгряваше дома ми, няма те теб, мое дете... и душата ми леденее от толкова много непоносима болка!

Но знаеш ли,сине... аз все пак ще те чакам днес! Знам че ще дойдеш!
Ще се усмихваш на батковците и ще опитваш от тортата!
Ще милваш косите ми, ще бършеш съзлите ми и ще целуваш очите ми!
Същите тези физически очи, които нямат способността да те видят там, където си сега!...

Честит рожден ден, мъничък мой!

Последна редакция: сб, 17 май 2008, 02:54 от iskrica_nadejda

# 176

Но знаеш ли,сине... аз все пак ще те чакам днес! Знам че ще дойдеш!
Ще се усмихваш на батковците и ще опитваш от тортата!
Ще милваш косите ми, ще бършеш съзлите ми и ще целуваш очите ми!
Същите тези физически очи, които нямат способността да те видят там, където си сега!...

Честит рожден ден, мъничък мой!

Cry Cry Cry  Flowers Rose Flowers RoseМалък Коки!

# 177
  • на дъното
 smile3518  Hug Прегръщам те силно мила iskrica_nadejda
 Flowers Rose Flowers Rose За Калоянчо

# 178
Честит Рожден Ден  на Калоянчо - Flowers Rose Flowers Rose
Искрица Hug ,твоя Коки знае колко много си го обичала и продължаваш. Днес той те гледа отгоре и  е с теб макар и в мислите ти. Съжалявам за  днешният ден. На всички ни се иска тези дати да не идват ,но няма как.........

# 179
Kaлоянче, честит рожден ден, малко ангелче! Flowers Rose Flowers Rose
Искричка, прегръщам те силно.  smile3518

Общи условия

Активация на акаунт