Фъкане

• 118 179
  • 649
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Намерих магазин, където комплектите за фъкане са по-евтини!  newsm44  А и ми е по-близко! Simple Smile Там има и основата за фъкането... та смятам скоро да отварям фабрика за рязане на прежди  Laughing Пожелайте ми успех, момичета Simple Smile

# 451
еее, дай адрес на този магазин, дай малко повече инфо какво има  Whistling

# 452
  • София
Много съм разсеяна значи... Ще ме извинявате, ама... Минах и се похвалих, пък инфото забравих Grinning
Ами на завоя на твамваи 20 и 22 след Женския пазар, преди колоните на Пиротска, нагоре по улицата - голям магазин на ДМЦ. В него имаше доста неща за фъкане - възглавнички с хъски (любимите ми кучета), с други кученца и разни и различни... Изобщо - страшно богат асортимент. Вярно, не са в кутии, а в найлонови опаковки като спалните комплекти с олекотено одеало, ако се сещате... Simple Smile Но иначе си има всичко в тях, доколкото видях. Има страшно богат асортимент. На доста неща не знам дори имената, но и не останах да разпитвам, имат и основа за фъкане, даже са няколко вида... Simple Smile Изобщо - рай Sunglasses
П.С. Така обяснено, и на мен самата не ми стана много ясно къде е, ама като не мога да го обясня по-добре... В магазина "От игла до конец" могат да ви насочат много точно Simple Smile

# 453
споко, този се знае отдавна  Peace в този на хризантема има възглавници по около 30 лева  Peace

Последна редакция: вт, 28 окт 2008, 16:03 от Дъмпер

# 454
Ами на завоя на твамваи 20 и 22 след Женския пазар, преди колоните на Пиротска, нагоре по улицата - голям магазин на ДМЦ. В него имаше доста неща за фъкане - възглавнички с хъски (любимите ми кучета), с други кученца и разни и различни... Изобщо - страшно богат асортимент.

Точния адрес на магазина на ДМС е: ул.Стефан Стамболов №8. (София)

Вярно магазинчето е малко но за сметка на това е фрашкано с какви ли не неща.

От фъкане все още не разбирам (демек не съм пробвала още), но там ми се стори че има дори различни по едрина основи за фъкане. Страмин ли се казваше да не объркам нещо.

# 455
Някой ще ме упъти ли къде в България може да се поръча комплект за фъкане. Търсих на сайта на Аксиома, но като че ли ми убягва от погледа.

# 456
софия ул.Стефан Стамболов №8.
софия ул. хризантема номер май 10

# 457
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
софия ул.Стефан Стамболов №8.
софия ул. хризантема номер май 10
на първия миналата седмица имаше "разпльоканото куче" на Здравчето, мечо, светкавицата МакКуиин и още много на цена около 90 лЪва  Confused комплекта
дописвам: тези са на Вервако и сигурно могат да се видят на каталога им  Hug ще потърся сайта на фирмата и ако им се обадиш могат да ти продиктуват наличните модели  Hug тук има телефона на Арт Галерия Флоранс http://informator.it-advanced.com/cgi-bin/index.pl?_state=Catego … amp;Category=4580
втория адрес ще го наобиколя, ама друг път  Mr. Green
във фирмения магазин на аксиома имаше един комплект с кученце за около 40 (забравих точно колко  Blush старост нерадост)
успех  Hug

ето сайта http://dmc-art-hobby.com/index.php?lang=en

Последна редакция: сб, 01 ное 2008, 20:57 от Goody

# 458
Благодаря за бързодействието Ви, но не съм от София и искам да разгледам каталог ( цени, големина и т. н)

Благодарско!

Последна редакция: сб, 01 ное 2008, 21:03 от polki

# 459
  • София
Здравейте, момичета Simple Smile Аз на два фронта съм сега, гоблените и тук. Вижте с какво се сдобих, но уви, вдигнали са цените на възглавничките с 6 лв - вече са 46, а преди по-малко от месец (по мои спомени) бяха 40... Карай.. Simple Smile http://i294.photobucket.com/albums/mm84/vamp__girl/latch-hook/IMG_3993.jpg

# 460
ми то преди няколко месеца се говореше, че ще вдигат цените  #2gunfire
страхотно е, чакаме да го видим ушито  Hug

# 461
   Аз пък да ви споделя своите терзания. Запалих се от вас по фъканките и се върнах в спомените си от детските  години. Преди 5 месеца изнудих мъжа ми да ми купи една фъканка с котета на Vervaco от Карлово. Струваше 45лв. Започнах с голям ентусиазъм, но постепенно установих, че освен цветовете, които трябва да използвам, са сложени още 3-4 цвята в голямо количество, които с фантазия отговарят на модела. А каква бе изненада ми, когато основните цетове започваха да свършват още по средата. Сравнявах със снимката на кутията, с нета, такива измислени цветове няма. А на мен ми се налага да правя разни измишльотини, за да си довърша възглавничката. Май голяма циганийка ще стане и нещо съм леко разочарована.
   На вас случвало ли ви се е такова нещо?

# 462
   А сега като видях модела на neznainata, то моята опакова е по-различна - картонена, но с всички инициали, етикети, кука и т.н.

# 463
  • София
И моята предна опаковка беше картонена кутия, но честно казано - тази повече ми харесва. Видях си и куча (големия килим), само че в такава опаковка, не в картонена Wink
Доколкото разгледах, няма никаква разлика освен опаковката. И вероятно няма друга разлика, нали са всичките на Вервако, те да не са като наште производители - един път хубаво сирене, друг път - тебешир  Mr. Green Mr. Green
P.S. Кутията ти запечатана ли беше? В целофан или някакъв найлон обвита? Мисля, че едно от момичетата тук беше споменало за такъв случай - писа на фирмата и те й пратиха допълнително конци (по мои спомени на нейни думи: почти колкото за още една фъканка Simple Smile )

# 464
Мдаааа! На мен не ми стигнаха конци за килимчето с кучето на Вервако!  ooooh! Дъмпера им писа от мое име и след две седмици си ги получих!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт