Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 30

• 46 295
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Така...току що говорих с колега в Митниците, а и да не бях, трябваше да се сетя - пратки в рамките на ЕС НЕ ПОДЛЕЖАТ на митнически контрол. И това сигурно се знае тук, но пък стеснява кръга на заподозрените, така да се каже. Интересно ми е какво обяснение на таксата ще дадат от пощите. Моля, ако някой от вас има касова бележка за тази такса - 4 лв. и нещо, да пише за какво е таксуван.

# 691
  • София
Да, видях го - на втората страница от този раздел. Лично мен този комплект в момента не ме интересува, но ти благодаря - този линк ще помогне на другите мами, които искат да зарадват дечицата си  Grinning

# 692
  • Пловдив
http://www.laredoute.fr/vente-2-cuit-oeufs-au-micro-ondes-soluti … e&pagesize=12
Това е за варене на яйца в микровълнова, нали?
Струва ми се, че някога бяха обсъждани... има ли отзиви за тях?
Като гледам картинката, яйцата се изсипват вътре, но не стават ли като гума?!?

# 693
  • Sofia

12629   -забравих какво беше Embarassed тук ми дава сенките
17094   забравих какво беше Embarassed приема ми офертата, но не ми дава нищо  newsm78
23949   кафява чанта
64084   безплатна доставка и някакво намаление тази е хубава, намали ми 8 евро от сумата
38997   -забравих какво беше Embarassed и тази ми я приема, но няма подарък

# 694
http://www.laredoute.fr/vente-2-cuit-oeufs-au-micro-ondes-soluti … e&pagesize=12
Това е за варене на яйца в микровълнова, нали?
Струва ми се, че някога бяха обсъждани... има ли отзиви за тях?
Като гледам картинката, яйцата се изсипват вътре, но не стават ли като гума?!?
Аз го имам, но не съм го пробвала. Всъщност- май нямам нещо от кухненските, което да го нямам/ чудехте се какво поръчвам, нали? Ами всичко без дрехи и обувки Laughing Laughing/
Това за печеенето на ябълки в микровълнова е също много готино, ползвала съм го многократно.
Ножът за рязане на ананас- също.
Има едно спираловидно приспособление за изтискване на лимони- невероятно удобно нещо.

# 695
Здравейте и аз се зарибих като вас по пазаруването. Някой питаше какво пише на фискалния бон от БГ Пощи :
 други услуги НУПУ
Което нищо не ми говори.
До сега само ви четях и благодарение на вас до тук успешно пуснах 4 поръчки.
Благодаря ви  bouquet

# 696
  • До хладилника, който обичам
Ето ме и мен с отзиви, благодарение на Змейковица  Grinning

Пиша цените, каквито са ми излезнали за р-р 114, размера на малката. За по-малки или по-големи размери са други цифрите.

Тези детски поло-блузи по 2,50 Е всяка, хубави.

Две болера, в лила и зелено, по 2Е, много симпатични, харесаха се и на мен и на детето. Исках и за мен, но най-големият размер от тях е 150 см...

Пола детска, 5,40 Е, памучна, тънка, лилава, доволна съм, макар че очаквах да е по-дълга (р-р 114 взех, детето е на 4г, високо около метър и 7-8 см).

Чанта кожена, 6,90 Е, доволна съм. Малко е мека и ако не е пълна с неща, се гъне напред-назад, но бива, става и през гърдите да се носи. Чантата е по-голяма, отколкото очаквах, а портмонето е смешно малко - само за монети става.

# 697
Да докладвам - все още приема кодове на оферти! Току що успях с кода на чантата с капсите - 31801.

# 698
  • София
..Това за печеенето на ябълки в микровълнова е също много готино, ползвала съм го многократно...
Дай, моля те, линк към "това"  Simple Smile

# 699
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Да ви питам,обувките отговарят ли си на номерата newsm78

# 700
# 701
  • София
10Х   bouquet

# 702
  • Бг-мама
кво значи това
Certaines informations que vous avez fournies sont incorrectes. Merci de les corriger.
Ce numéro de carte est incorrect. Merci de le saisir à nouveau.
дава го на 4 стъпка като се опитам да платя .

# 703
Някоя информация която си написала не е вярна. Провери  данните на картата вярно ли са изписани

# 704

Пробвай след малко пак! И на мен първоначално не ми искаше картата, на втория опит успях. Сайта откача от време на време  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт