Нещата от които разбирате че сте харесвани.

• 21 358
  • 63
  •   1
Отговори
# 45
Мисля,че всяка жена разбира дали е харесване,доколко е харесвана и най вече за какво е харесвана.Друг е въпросът дали и изнася да го разбере или  "чака"потвърждение"
Аз пък се чудя как човек който живее от години в Италия,все още се чуди,вълнува и т.н. от това дали някой го гледал.При положение ,че италианците се обръщат и след куцо магаре,стига да е от женски род

Овчева,опасна си Sunglasses!
Разсмя ме с това за талианците.Права си,непоправими женкари са! Joy Joy Joy
Но въпросния човек не е талианец,още по малко женкар Thinking.

# 46
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Все съм си мислела ,че разбира,ама... newsm78
Разбирам когато ме харесва мъж дето аз не го харесвам,а тия които ми образуват трепети,нищо не разбирам,гледам,дзверя се ,уж съм разбрала,накрая не било така или съм се омотала  #Crazy

и аз така newsm45

# 47
Усещам. Усещам също и когато някой се преструва, че ме харесва.  Wink Mr. Green

По същия начин е и при мен.

# 48
Двуличието вони от километри.Предпочитам да не обелват дума с мен,отколкото да хабят излишна енергия в разтягане на лицеви мускули. Close

# 49
От отношението към мен.

# 50
По принцип, ако човекът ме интересува, веднага го усещам. Но ми се е случвало да разбера след доста време, че близък мой приятел! е бил много влюбен в мен, без дори да съм се замисляла за това(при това ми се е случвало точно 3 пъти  Embarassed).Така е наистина, както някоя мама беше споменала по-горе-разбираме тези, чиито сигнали ни засягат, а сме слепи за онези, към които нямаме интерес. И все пак, няма нищо по-приятно от това да си харесвана, желана, ухажвана, независимо от кого  Flutter Whistling Crazy

# 51
  • някъде в орбита...
Ами странното е, че когато се отнася за хората около мен, веднага забелязвам кой по кого е хлътнал или кой кого харесва, още преди да се предприемат някакви стъпки. А когато се отнася за мен никога не разбирам. Трябва да съм влюбена в съответния мъж, за да разбера нещо такова. И то обикновено първо го виждам в погледа, в жестовете, в интонацията.

# 52
Аз по-скоро го усещам,отколкото го разбирам.
И аз...

# 53
Ами странното е, че когато се отнася за хората около мен, веднага забелязвам кой по кого е хлътнал или кой кого харесва, още преди да се предприемат някакви стъпки. А когато се отнася за мен никога не разбирам. Трябва да съм влюбена в съответния мъж, за да разбера нещо такова. И то обикновено първо го виждам в погледа, в жестовете, в интонацията.

Лелееее същата съм и аз. На моите приятелки винаги аз трябва да им кажа,че еди кое си момче/мъж ги харесва(и винаги уцелвам в 10),а когато стане дума за мен ooooh! Винаги последна разбирам newsm78

# 54
Винаги го усещам,направо го подушвам такъв мъж.Ако и той ми харесва се отдавам на удоволствието от флирта.Действа ми освежаващо,като глътка силно,ароматно кафе.

# 55
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
...Ако и той ми харесва се отдавам на удоволствието от флирта.Действа ми освежаващо,като глътка силно,ароматно кафе.

все едно и аз съм го писала  newsm10

# 56
Ооо,усещам и още как ,никога не съм грешила .
Усещам по погледа,жестовете,следи ме .Абе няма как да се скрие такова нещо.Ние, жените, сме надарени с шесто чувство ,за което много от  мъжете ни завиждат.
Flutter

# 57
 Усеща се, най-често по погледа вариращ от влажен до парещ Laughing

# 58
Трабват ми много очевадни намеци, за да се светна - някак си не ги разбирам тия неща  Rolling Eyes

# 59
Ами почти винаги съм разбирала по държанието на мъжа,някак си се издава,гледа настойчиво,опитва се да ме закачи с разни бъзици.Личи си как проследява с поглед,имам силно развито периферно зрение Crazy

Общи условия

Активация на акаунт