Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми за бременност се обсъждат във форума?
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са темите, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми за бременност се обсъждат във форума?
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
Темите, обсъждани във форума, включват бременност, сънливост, празници, хуморстични ситуации с бебета, покупки за бебета и здраве. Освен това има забавни размисли за зодиакалния знак на бъдещите бебета. Във форума се обсъждат теми като бременност, сънливост, празници, хуморстични ситуации с бебета, покупки за бебета и здраве.
-
Какви са някои забавни ситуации, споделени във форума?
-
С какво завивате бебетата?
а иначе съм си приготвила и сешоар и шампоан и кво ли не още за там,най-вероятно изобщо даже няма и да ги изкарам от сака
axxaaaa, разсънихме ли се? Кой взел душ, кой спал и неспал.Аз стартирам маратнона в приготвянето си на тоалета,4е ще излизаме с мал4о.Малко грим, косата нафърфорена с лак за коса и о4илата и дим да ме няма.4акам моми4ето, което 4исти в нас, 4е днес стартираме с миенето на прозорците и мен не ми се иска да се мотам тук много, много.....А другата седмица ще пусна да се изперат вси4ки калъфки на меката мебел в хола, те добре 4е са с цип и се свалят и перат, мисля със Сано да ги мина и да са уж 4исти4ки.Стига съм дрънкала, 4е досадих сигурно,
и аз незнам къде отивам, само да не съм в къщи, ще се мотам.Може да си закупим нещи4ко, а майка ми иска да ми купува протектор за матрака, така 4е ще се върна с нещо де.

Направо откачам!
Милото каза,че съм изперколясала,ама...не знам какво ми става
Вярно, че ни чакат наакани памперси, безсънни нощи, колики, течаща кърма...но ще се справим!Убедена съм! Вчера моята кума ми вика - пак ми се гледа бебе!(а нейното е на година и 5 месеца) и ми вика - така бързо растат, радвай се на всичко! 
А пък днес ще ходя да си видя количката в Горна и ако ми хареса да я поръчвам вече...
ааа, да - ние сме на тема креватче в момента и се побърках вече. тъкмо си бяхме харесали едно /със скрин върху матрачната рамка, които се сваля след време и бебешката част се обръща и става на бюро/ и една мама ме разубеди - не, сакън, недей, ние сме с такова, вече почти за нищо на става /детето е на 1 годника и малко/, в никакъв случай не купувайте талашитено или пдч, най-добре масив си търсете. И сега сме пак на стартова позиция с креватчето, а то време не остана.