Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми за бременност се обсъждат във форума?
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са темите, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми за бременност се обсъждат във форума?
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
Темите, обсъждани във форума, включват бременност, сънливост, празници, хуморстични ситуации с бебета, покупки за бебета и здраве. Освен това има забавни размисли за зодиакалния знак на бъдещите бебета. Във форума се обсъждат теми като бременност, сънливост, празници, хуморстични ситуации с бебета, покупки за бебета и здраве.
-
Какви са някои забавни ситуации, споделени във форума?
-
С какво завивате бебетата?

:

Цветенцата наистина са невероятни!
Тази нощ почти не съм спала.Незнам какво ми става,но и татито не е спал.Ококорихме се в 2 часа и...няма сън.Днес ще ми е доста криво и сънливо,а не бива защото мама идва да ни види.
Дес, много хубава тема - цветенцата са страхотни 

, 4е да ви се похваля с датата 23 Октомври
! А днес сме 1-ви и като се замисля, в рамките на месеца ще си се сдобия с вързоп4е, живот и здраве!Прегледа мина мн добре, ние сме добре, развиваме се отли4но, тежим 2500кг,вси4ко ни е в норма,мама е с по4ти 10 кг отогре ве4е:(, изследванията са ми в норма само трябва да подготвя ЕКГ за следващия преглед и да се говори с още някои лекари,което ще е на 10-то 4исло от месеца.Ве4е да спирам Магнерот-а ми казаха, да си пия витаминките и да взимам Maltofer, 4е с желязото съм назад.
,и нейната снимка е мн готина.Аз май се отнесох и се разписах,ама така е като не съм писала 2 дни.

Предния път ми казаха 2300...дали сега и мойто е станало 2500
Ти също съм сигурна продължаваш да изглеждаш все толкова добре,колкото на последните снимки,които ти гледах! А да се ни качила още? Я да ида да погледна аз
А иначе постоянно е в някакви жестоки изцепки - оня ден като изтърси пред едни мои приятели,че ... всички циганки раждали и аз съм щяла да родя