Чак НОЕМВРИ сме решили всички бременилки да се превърнем във родилки

• 10 474
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
Аз пък цяло лято си мечтая за тесен , сатенен , зелен панталон...

да... или бял сатенен...а и дънките много ми липсват... Whistling

Цеци, каквото и да ти се е случило да е останало в миналото и занапред да те чакат само хубави неща и емоции! Hug
Ще ида и аз на църква да запаля една свещичка за нас  Hug

# 31
Galaxy_25  ще е добре да ни покажеш пазарувките! Simple Smile
Ка4ила съм ги, айде ровете се да гледате туй-онуй. Щом е голям празник, за който аз нищо не знаех Sad ще мина да запаля 1 свещ.
sladurka, включвай се, как си? Simple Smile

# 32
хей бърборани Laughing
Галакси,едно мноооого голямо браво и честито за магистратурата!!! Аз до едно време си мислех,че съм много оправна и всичко довършвам докрай,ама като ви чета вас-не се спряхте да пътувате и учите..пък аз ще си изтърва май последната година smile3518,само бурканите ги вкарах в норматива Mr. Green И аз момичета не спах цяла нощ,парцал съм..и това сърце вече трябва да го видя,май вдигам кръвно и затова така става..ама направо ме е стра да го меря Sad
ПростоАз,жалко,че не сме от един град,като нищо може да ти се сбъдне съня с тая моя лакомия посред нощ да обикалям hahahaЗащо нямам една поне бременна приятелка да си говорим на тия теми? Започва ми пак една самотна седмица,добре,че ще гледам да я запълня с оглеждане за матраче поне.
Цеци,много хубаво си го решила това с курбана,а и всички,които сте решили службичка,и аз така  мисля да направя и ще ида май с мама тия дни до църквата.

# 33
Аз,неграмотната....ама къде ги качвате тия снимки?
Я,бързичко някой да ми отвори очите,че да си ги пооплакна със сладки бебешки пазари! smile3508

# 34
Катеринке,като натиснеш"качвайте снимки в нашето албумче" на 1-ва страница,влиза после с паролата и потребитеслкото име и тях ги има на 1-ва стр. и натискаш албум други май беше.ще се ориентираш вече лесно оттам

# 35
МАМЕТА, СВЕТНЕТЕ МЕ КОГА Е 1-ТА ДАТА ОТ ЗНАКА НА СКОРПИОНА/ 22 ИЛИ 23 ОКТОМВРИ/, ТУК ВЛЗИАМ В СПОРОВЕ ВЕЧЕ -аз мисля,4е е 23.10.......

# 36
аз мисля,че е 22 newsm78 ти непременно ли държиш скорпионче да е?

# 37
МАМЕТА, СВЕТНЕТЕ МЕ КОГА Е 1-ТА ДАТА ОТ ЗНАКА НА СКОРПИОНА/ 22 ИЛИ 23 ОКТОМВРИ/, ТУК ВЛЗИАМ В СПОРОВЕ ВЕЧЕ -аз мисля,4е е 23.10.......
Според моите източници тази година Слънцето влиза в Скорпион на 24.10 в 2:08 часа.

# 38
аз мисля,че е 22 newsm78 ти непременно ли държиш скорпионче да е?
дааа, държа си на Скорпион!Ах е коя дата е сега??Simple Smile

# 39
  • София
Канела е права, тази година влизаме в Скорпиона на 24-ти  Peace Не знам за вас, ама аз Скорпионче няма да дочакам, с Везничка ще се гледаме Simple Smile Еми за момиченце си е много добре - суперфини и нежни същества са.
И защо толкова държиш на Скорпион, Galaxy

# 40
Привет и от мен!

и аз знам 4е на 24-ти се влиза в скорпион.
аз си починах деобре събота и неделя, хапнах още по-добре-лелеле какъв апетит ме е пдгонил-все едно съм бременна ей!!!

ЯЯЯ да разнищим матраците-някой ги беше почнал-аз се уредих-неочакван подарък-с некъв немски  с кокос..или по скоро стърготини де...нещо твърд ми се види-нормално ли е?? кое е по-добре, вещите в занаята да дават съвет.

А збарвих - в болничен съм от петък -ама познайте къде съм де Simple Smile Днес мисля да търся спално бельо-стискайте палци!

# 41
Ааааа,разгледах снимките-напълни ми се душата.
Добре,че съм сама в нас,че такива звуци ицдавах-човек ще си помисли нещо съмнително.
Като напазарувам към края на седмицата и аз ще ръгна снимките там.

Момичета,току що ми звъня на домашния някой от ония мошеници,дето искат да им се зарежда ваучер или пари назаем,представяйки се за роднина. fight
Отрязах го,като му обясних,че са ми известни тия номера.Затвори без да ме дочака да го напсувам сосно по люлински. smile3512

# 42
  • София
Здравейте мами Simple Smile

Може през уикенда да не е имало много активност, но тази сутрин сте направо неуморими.

Честито на мамите, които вече са в 9-тия Simple Smile Сигурно е голяма радост и в същото време малко странно да знаеш че има няма след месец ще си имаш тунтурлинче...Аз още не мога да си го представя и даже като ме питат дали наближава, аз все викам - "не, имаме още месец и половина".

Galaxy_25, честита ти датичка и на теб Simple Smile Добре, ако скорпиончето е от 24-ти октомври, то до кой ноември е Simple Smile? Щото ние сме с термин 19-ти и ако се улисаме и нещо се забавим може и да сме стрелчета Simple Smile Въпреки, че ако се роди на границата, ще прилича на мама - аз примерно съм родена през нощта между водолей и риби...

Моето мило пък тази събота и неделя се прибра до Търново и аз отидох малко на гости при мама и татко, които ме обгрижваха от всякъде ... Ама като го няма нашия тати и някак си ни е криво... Снощи като си дойде веше такава радост, че чак и малкия започна да скача и да рита Simple Smile

Хайде ние отиваме да поработваме Simple Smile

Хубав ден на всички ви

# 43
И аз доскоро държах да е Скорпионче, но вече ми е все едно, само да го гушна. Аз съм Скорпион, таткото е Везни - така, че все ще  е като някой от двама ни и в това отношение. После ще му правя хороскопи и ще гадая, идеален хороскоп не съществува, ако има едно, ще му липсва друго  Wink
m_face, последният шанс за Скорпионче е да се роди на 23.11, най-късно в 4:05 сутринта

# 44
Канела е права, тази година влизаме в Скорпиона на 24-ти  Peace Не знам за вас, ама аз Скорпионче няма да дочакам, с Везничка ще се гледаме Simple Smile Еми за момиченце си е много добре - суперфини и нежни същества са.
И защо толкова държиш на Скорпион, Galaxy
Абе да не бъркаме природата, тя е отредила термин 4.11, викат ме към 22-23 най-късно да се раждаме,ама щом трябва Везни-Везни,аз съм си Везни,ама за жена си се харесвам,за мъже впечатления нямам,или ако имам не ме задоволяват:)))

Общи условия

Активация на акаунт