Чак НОЕМВРИ сме решили всички бременилки да се превърнем във родилки

• 10 494
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
За матраците- нашият е кокосов. Но Валенсия е права, че не са противоалергични. Пенолатекс са противоалергичните.

Здравейте и от мен. Относно матраците и аз да изкажа мнение, защото както се казва съм много "на вътре в нещата". Моят син, който е на 9г. и половина имаше алергия, която лекувахме, дълги години, поради простата причина, че не се знаеше от какво е. Алергията се изразяваше в едни ужасно големи пъпки, по меките части на тялото, които сърбяха ужасно. Появяваха се без причина по различно време на годината/мине се не мине 2-3 месеца и той е отново с обриви/. И това продължи до 7-мата му година, като отидохме при д-р Т.Мустаков- най-добрият алерголог в България за мен! Погледна го с обривите и каза "Често ли му е запушен носа?" Аз отговорих, че има проблем с носа, но чак пък толкова. Да ама не - детето е алергично към акарите, които се развиват в матраците и възглавниците. След това, тест, който се оказа положителен към тях, лечение три месеца по схема и всички стари матраци и възглавници, излязоха от употреба. Още повече, че се нанасяхме в ново жилище и тогава той каза - нови матраци, пенолалатексови и ако имате възможност да са "Магнифлекс". Естествено, че купихме от тях за цялата къща е дивана го поръчах с такъв пълнеж. Оттогава да чукна на дърво детето не ми е боледувало, не сме пили лекарства и не сме се мазали с нищо. Господ, здраве да му дава на този Доктор и Човек!
Така, че мами, ако имате възможност и не сте купили все още матрак, ви препоръчвам да бъдет пенолатексови.

Много се разписах, но се надявам да съм ви била полезна с разказа ми.  

# 76
  • Плевен
M face    bouquet  bouquet   bouquet  дано си права,благодарности за успокоението

# 77
1-во на арабела да пожеля оздравяване скоро,то май всички минахме през вируси и настинки и лошото е,че не можем да пием всичко,даже нищо-но аз съм си позволявала парецетамол в редки случаи.
Аз минах да запаля свещичка,все пак такива празници не трябва да подминаваме Flutter
Погледнах и за  матрачета и ще си взема с дунапрен,ама някакъв по-твърд вид бил,продавачката ми каза,че лекарите препоръчвали твърд,ма бебчетат били крехки и нямало нужда да ги тормозимта другата седмица май е излизам със свкито и ще купим к-та з аизписване с някои долни дрешки(бельо). Аз сега също мисля някой филм да си пусна или пък за довечера да оставя нещо за гледане,че посред нощ пак ще съм сама Mr. Green
Дианче,нещо с гравитацията не може да се разберете май,а? Не се тревожи и по-внимателно,то и аз с тоя корем все се бутам някъде,засега без проблеми сериозни де,само миналата седмица се изпльосках пред един магазин,ама  рефлекса си е голяма работа,веднага е тръснах на колена и лакти и сега съм синя Mr. Green

# 78
Много хубави неща за матраците сте писали, момичета, че и аз съм в чуденка какъв да вземем Thinking Но май SAILY2 ми подейства убедително. Peace

Пък за зодиите - познавам везни, аз съм скорпионче  newsm53, татито ни е стрелче - така че, мога да кажа, че и 3те зодии са страхотни! За мен лично от везни нататък всички зимни зодии са ми много любими Wink

# 79
АА,да ,сетх се какво още щях да питам..
КЛер, как така  Нали знаете, че трябва да го сложите в долния край на креватчето, за да не се пъхне под завивките и да се задуши.   newsm78 Аз малко бавно зацепвам и изобщо не мога да си го представя...Galaxy,  умно момиче, магистърската теза си защити  Mr. Green и схваща, ама мойта беше преди 4 години и вече чавка ми е изпила акъла... Laughing

# 80
АА,да ,сетх се какво още щях да питам..
КЛер, как така  Нали знаете, че трябва да го сложите в долния край на креватчето, за да не се пъхне под завивките и да се задуши.   newsm78 Аз малко бавно зацепвам и изобщо не мога да си го представя...Galaxy,  умно момиче, магистърската теза си защити  Mr. Green и схваща, ама мойта беше преди 4 години и вече чавка ми е изпила акъла... Laughing
newsm62, да, да

# 81
Аз се завърнах от странство из махалата.
Първо се запознах с едно от момичетата от форума,която е бременна в 5-и месец.Оказа се,че живее съвсем наблизо и заедно ходихме до общината да проверим как да си сменим адресните регистрации,че бебоците като се родят да се водят тук,а не на старите ни адреси.
Много съм доволна,защото тя е много симпатична и толкова хубаво да обикаляш по бебешки магазинчета с някой,който е нагазил така да се каже като теб в нещата.
Купих одеало на бебата-пухкаво-розово на мечета и то само за 12 лв.
Еххх,цял един скучен в началото ден мина толкова приятно.

За матраците- newsm78 newsm78 хич не бях се замисляла.Ми то едно ли е,дето трябва да мислиш за него.
За олекотените юргани- Crossing Armsабсолютно се отказах вече да купувам.

# 82
Разбрах!! Много съм тъпичка, наистина  Embarassed просто да не се слага в средата на леглото,нали? Подведе ме "долния край", т.е. зачудих се кой е долния край...казвала ли съм, че освен всичко съм и руса newsm62

# 83
Аааааааа,Ditta, и аз се оправдавам често с русата ми косица,много е хубаво,когато човек може да се самоиронизира Grinning

Оф,аз досега четох за пусто секцио и ме заболя главата.Коя мама беше ходила на консултация с анестезиолог,помня че беше много доволна от срещата.

# 84
Здравейте и от мен!
Аз чак сега сколасах да се включа,след дългия уикенд !!!Имам чувството,че беше цяла вечност.... LaughingИ все пак ви хвърлях по едно око де,ама то това вашто писане край няма... smile3529

По въпроса с матраците напълно подкрепям SAILY2  newsm10
Ние сега спим на такъв(Magniflex) и просто няма място за сравнение с друг,независимо какъв....Та сме решили да вземем и ма малката такъв.Верно,по-скъпи са(120-140лв),ама поне знам ,че си заслужава парите...Пък леглото си е едно от най-важните неща за детето-т.е.спокойния сън!!!Поне аз така мисля!!! Wink
ААА щах да забравя да се отчета от последния преглед,не че някой толкова се е заинтересувал ама да кажа Laughing Всичко май ни е наред за сега.Върви с една седмица по-напред от нормалното.Което ме кара да ви попитам:Това означава ли ,че може да родя една седмица по-рано?  Thinking

За зодиите ами какво да кажа?!То се е видяло,че ще си имам оше едно скорпионче в къщи newsm53,таткото и той е скорпион .Та се заформя една комбинация от два скорпиона и един рогат добитък(овен) smile3532.....Мале,мале не ни се мисли-в къщи ще е огън и жупел... newsm62
Абсолютно подкрепям мнението ,че"най-добрите любовници" са скорпионите. newsm10 newsm10

И да ви споделя нещичко-на 7.10  правим 2 години заедно с милото newsm68  Та по този повод днес,като се разхождах из Сити центъра и успях да си харесам подаръче даже newsm03.Една гривна на Swatch,мноого хубава.... и се чудя сега как да намекна,че това искам....????? newsm78 newsm12    Някакви идеи за "тънкио намек"??? newsm53

# 85
сложих една моя снимка на коремче... кажете много ли е малък - аз да се присъединя към Краси и Азаде...
М-Фейс според теб и твоите наблюдения (явно са посилни от моите) може ли тук да се събере 2300 бебе??

# 86
сложих една моя снимка на коремче... кажете много ли е малък - аз да се присъединя към Краси и Азаде...
М-Фейс според теб и твоите наблюдения (явно са посилни от моите) може ли тук да се събере 2300 бебе??

ProstoAz, много ти е готино коремчето! Току що прегледах снимките и констатирах, че ти е пораснало и си е нормално за твоето телосложение/ та ти си изключително финна мацка/. Сравних снимките, когато си била в 17г.с. и навсякъди се вижда, че винаги ти е било по-малко от на другите, но това не означава, че бебето не расте. Напротив, явно само то си расте, а ти не слагаш на себе си нищо, което си мисля, че е мечтата на всяка една от нас, ама не става!!!

# 87
  • Варна

Коремчето ти съвсем добре изглежда - нито малко нито голямо. Между другото в сп.Моето дете и в розали - даже Сладурка беше пуснала линка за раждането - има статии от една мама - Деси - която описва бременността си месец  по месец и включително коментари на лекарката която я наблюдава - Мазнейкова в случая - малко и ли много е ставало въпрос за нея и предполагам повечето са я чували. Та.... девойката е наддала 5 кг за цялата бременност. ДА!! няма лъжа няма измама не ми се вярва да е печатна грешка. Така че мамчета с по-малко наддали кг спрете да се тормозите. Ако има нещо лекарите ще ви го натякват. Naughty

А и аз съм харесала тия матраци Магнифлекс - само че към мамите от Варна - някъде да сете виждали да ги продават ???  newsm78
Или пак по нета трябва да поръчвам - превърнала съм се в нетшопка напоследък....

# 88
ProstoAz,екстра си ти е тумбето.
Не може да се сравняваш с другите,защото смятам,че нарастването на корема зависи и от структурата на тялото и от начина на хранене.
Аз преди да забременея винаги съм си имала коремче,така че сега то вече е огромно.Пък и първите месеци много набивах тесто /баници,пици/-това допълнително се лепи.

Последна редакция: вт, 02 окт 2007, 08:21 от Мома Катерина

# 89
ProstoAz,ми то твоето коремче е на големина колкото моето-значи няма съмнение,че моето бебе не 900 г Naughtyсамо се чудя защо с дрехи изглеждам по-голяма newsm78 JoyМисля,че няма з акакво да се тревожиш пък и то това си е вярно,че корема няма нищо общо с големината на бебето,а и с качените кг,само дето досега аз ях щастливка горе-долу,ама сега взех да се наливам доста бързо,е до слон има още Sick

Общи условия

Активация на акаунт