Октомври грее във позлата, дарява ни с надежда свята!

• 21 741
  • 565
  •   1
Отговори
# 105
Измиха ми монитора както си трябва:)
Къде сте изпозаспали всички?
Рони, по твоето питане не намерих инфо из нашите вестници, сега тамън пристигна един и го прегледах,ама не...

# 106
  • София
И на мен ми измиха монитора, голям сладур. Дари, много ми хареса.  Heart Eyes
Аз съм на линия от време на време, когато не си пиша новите думи по английски по 20 пъти  Mr. Green.
Ники, какви вестници какви чудеса, или не съм прочела или сте ме вкарали в пълно затъмнение  Crossing ArmsMr. Green

# 107
Дари, слънце си!
 Heart Eyes

За едни пасти за зуби иде реч, Ритчо.

# 108
  • София

Така може, нали знаете колко съм ревнива  Mr. Green ?
Да ви попитам, на някоя от вас дали са и правили астрологичен хороскоп, че имам някакви желания за такъв
и събирам мнения по темата?!

# 109

Така може, нали знаете колко съм ревнива  Mr. Green ?
Да ви попитам, на някоя от вас дали са и правили астрологичен хороскоп, че имам някакви желания за такъв
и събирам мнения по темата?!
Аз имам страхотен астролог - каквото каза, се случва... пиши налични - ще ти дам тел... сега нямам време, но ще дам повече подробности, друг път Mr. Green
дребната ламя днес направи първото си участие в телевизионно предаване, фук фук! на 26.10 ще я гледате по БТВ... стартира предаване за родители и деца. Толкоз с подробностите!

цун,муц и гушаци Mr. Green

# 110
 Получих си и другите резултати. Кръвта и урината са ми що-годе добре, само глюкозата ми е под долната граница. Обаче TSH ми е високо- 5,31 при граници от 0,27 до 4,2. А Зори ми беше пуснала един материал,където пишеше,че при бременни трябвало да бъде до 2. Сега какво да правя...трябва и на ендокринолог да ходя. Помощ... някой има ли координати на някой добър... Писна ми вече пък...Един път да дойде Март, искам бебка да се роди и да ми спрат точно този тип притеснения... И други неща са ми на главата в момента. Пълна истерия ме гони как ще се справим с толкова неща, които сами си натворихме, не и без роднинска помощ. А на любимия му е широко, сякаш изобщо не му пука... И всичко в най-неподходящия момент............
 Хайде стига съм ви ревала,отивам да си направя един фреш и малко да се успокоя.

# 111
  • София
Ламке, ще гледаме медийната звезда с голямо удоволствие.
Ники, не се притеснявай толкова, ако ще ти подейства успокояващо звънни на всеобщия любимец.  Heart Eyes

# 112
Ники,споко мила.Рита е права,звънни на Марков за ендокринолог,той ми беше казал,че ако има нещо притесняващо в резултатите ми за щитовидната жлеза да му се обадя и той ще ми каже къде да отидя.Така,че му се обади и не се притеснявай.

Аз да ви кажа днес ходих на лекар заради това кървене по средата.Диагнозата е киста в единия яйчник колкото орехче, и 5 фоликули в другия.Е това пък какво значи незнам,предписаха ми Дуфастон 10 дни по 2 хапчета,после като ми дойде цикъла на 2,3 ден да изследвам FSH,Th,Prolactin i Estradiol  и щом ми свърши пак на преглед със старите снимки и изследванията.Можело кистата да се спука сама,а ако расте трябвало операция.... Shocked Моля,ако някой знае нещо по тези въпроси да ме светене.защото аз съм невежа.А и какви са тези 5 фоликули......,ужас ooooh!.

Е  това е от мен засега Hug

# 113
  • София
Ники,отиди при Катя Тодорова от МД -смята се за най-добрата ,особено за бременни.Всички момичета с проблеми от Зачатие са ходили при нея и имат здрави бебчета,но не отлагай,защото е важно!В сайта даже има тема,в която тя отговаря на въпроси.Не се шашкай,ще пиеш лекарства и всичко ще е наред,не е нещо непоправимо!!! Hug

# 114
  • София
Телефони за контакт: 9 52 36 00,
мобилен 0 888 40 82 03
 Знам и други добри ендокринолози,но щом се отнася за бременност,определено тя е човека.

# 115
Ще гледаме, Ламчето и Ламчецето. Ако не сме на работа тогаз.
Рени, ко стана с двете дворчета?  Heart Eyes

Егаси тъжната серия на д-р Хаус.  Confused

# 116
Ронка, за Хаус си мислех и аз - направо ми се скапа настроението отвсякъде.
Пък аз се чудя защо моя доктор стандартно винаги си пуска и чернодробни ензими.

# 117
Сега чак се радвам, че докато течеше д-р Хаус, водехме важен разговор по семейному и доктора го бяхме mute-нали.
Зори, мерси за телефоните. Аз веднага се копнах в Зачатие, обаче тя там е писала само веднъж. Кой знае колко е заета, едва ли й е и до компютърни консултации... Ще й се обадя да видя кога ще може да ме вземе и да ми каже дали да правя и хормони, понеже аз изследвах само ТАТ и МАТ-те са нормални и ТSH,което е високо. Дано само си вдигне телефона, че ако е като някои други Embarassed Embarassed Embarassed може и да не се доредя...

# 118
Отдавна не съм писала, ама все ви чета и ви се радвам...Даже преди две вечери сънувах, че KikiNiki си е сменила тикърчето -  на новото имаше една рибка, която весело си плуваше насам-натам...

От мен новините са умерено оптимистични след един месец ходене по мъките. Първи ултразвук - ужасии някакви, всичко на границата на нормата с препоръка ултразвукът да се повтори след 2 седмици. Втори ултразвук - уж всичко нормално, в деня, в който отивам да си вземам резултатите - от гадното кафяво течение, с което започна ужаса на първата бременност. Докторът ми вика "Ще изчакаме с ултразвука, защото сега може и да има сърдечен ритъм, а утре - не." Слава Богу, за 2-3 часа всичка спря. Днес ходих пак на ултразвук, бебето е добре, има силен сърдечен ритъм и си мърдука. Даже ми дадоха да го погледам на екрана (голямо изключение за тукашните правила). Сега в четвъртък ще ходя на IPS (това май е еквивалента на БХС - тук държат да го направят точно на 12 седмица).

Ами, отчетох се засега. На всички от големите  Hug Hug Hug и да се пазите.

P.S. Ася, въобще не съм специалист, но на мен ми се е случвало поне 4-5 пъти това кървене по средата на цикъла. Последният път - преди около 3 години. Винаги са ми казвали, че е възможно да се случи по време на овулация. Не са го свързвали с наличие на киста...разбира се, че при всеки е индивидуално и че специалистите затова са специалисти (дано!), само споделям. А иначе -  дано всичко се оправи бързо и без операции.  Praynig  Hug

# 119
polar_bear,радвам се за добрите новини,всичко ще е наред и благодаря ти за милите думи  bouquet

Къде изчезнахте всички,няма ви... Cry.Аз да се появя,а вие да се скриете...

Общи условия

Активация на акаунт