Октомври грее във позлата, дарява ни с надежда свята!

• 21 744
  • 565
  •   1
Отговори
# 90
Асе, радвам се че намина. Днес явно съм изтървала да напиша в последното си мнение, че е време и теб да те извикаме.  Hug
Поздрави за дипломирането, г-жо икономист.    bouquet Относно питането ти - по това време някъде трябва да си имаш овулация. Можеш да погледнеш в библиотеката на "Искам Бебе". По спомен там го има обсъждано това кървене.
Стискам ти  палци резултатите от гръдното ти изследване да бъдат отрицателни. Да няма нищо опасно там.  Hug

Дописвам с малко линкове от библиотеката;
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=18045
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=5976
Знаеш си, че е само информативно  Hug

Последна редакция: нд, 07 окт 2007, 21:10 от рони

# 91
Доброютру от нашата къща!
Не стига,че времето е гадно и няма мърдане,а и не можах да се наспя.Марти се събуди в 4 да папа и не знам защо реши,че е време да си говорим.Като се разкрещя и край със съня ми.Сега заспа,ама аз вече не мога.И направо гледам на хикс.
Весенце,браво на мърдащия корем.Голям кеф.Все по-шавлив да става. Heart Eyes
Ники,браво за ентусиазма и силите за разходка по планините.Ти си нашата гордост,ама все пак гледай да си почиваш повече.Направо се чудя от къде го вадиш тоя мерак,като си спомня аз каква мърда бях,чак срам ме хваща  Embarassed,ама минало вече.
Електра,успешна година.  bouquet И да се появаваш по-честичко,че ни липсваш.А и с разказите си ще ни върнеш в един много хубав период,който за съжаление вече си замина.
Асе,честито дипломиране   bouquet
Дари,аз нямам думе просто.Идиотите се размножават с пълна сила,но да не ти пука.Най-важно е малкото човече в момента.
Рени,стискам силно палци и ще чакам да се похвалиш. fingerscrossed
Класната се появи,сега е време някой да подкара и Аничка да даде отчет,че и тя се загуби напоследък.
Айде аз ще ходя да похапна,че нещо глад ме гони.
Успешна седмица на всички и да се пазите,особено тумбачетата.  Hug Heart Eyes

# 92
 Hug Добър ден  Hug
След трите месеца ходене на зъболекар, най сетне мога да се похваля с пломба  Mr. Green та разходките ми до стоматология остават зад гърба ми.
Ася , честито дипломиране   bouquet
Моя малкия в корема явно тренира бойни изкуства, защото вече имам няколко пукнати ребра  Laughing и то предимно нощем, когато ми се ще да подремна. Ама нека е все така и да ми е здрав.
Спорна седмица ви желая  Hug

# 93
Нямам много време да пиша, само да си призная,че имам много добър резултат от БХС- 1:2806. Той доктора си ми каза,че не е необходимо да го правя, ама аз все пак...го направих.
 Хубав ден ви желая!

# 94
  • София
браво Ники,само така!Да видим моя в Четвъртък какъв ще бъде.На мен до размерите на главичката пише,че съм 17г.с.,а на крачето- 17г.с. и 1 ден.Да ама аз нали съм с по-дълъг цикъл и трябва да съм 16-та седмица.Не знам,това дали ще повлияе на резултатите.

# 95
Браво, Никче!  Hug Супер!
Ангелче, чакаме и от теб добри новини.  Hug

# 96
Браво Ники, стискам палци и на теб Анджи.
За размерите не се тревожи - на докторите им трябват реалните седмици по размери, а не по календар.
И понеже се взимат един куп показатели, един с огромно значение за промяна на съотношенията е възрастта.

Ники да не се засяга (ама няма какво - набори сме си), но при едни и същи резултати от кръвните изследвания, като се сложи показателя възраст на майката и резултатът може да ти се смъкне до "тревожно ниво".

Но важното е, че сме отличници.

Аз няма какво да се отчитам, освен че се боря с няккави бацили и синузита ми разказва играта. Направо за пред хората не ставам. А ми се вижда с вас, понеже ме мързи да пиша, пък и напоследък не мога да се справя с настроението във форума. Прекалено много и гадни новини.
И не пиша, защото не знам какво да кажа на всички новодошли и новоразписали си.

А в отчетните пък не мога да смогна да чета и така загубих интерес вече към всичко.

Няма ме. СПИ МИ СЕ.

# 97
  • София
Асе, честито дипломиране, сега надявам се да се отчиташ по-често във форума.
Ники и на теб едно голямо браво.
 Hug

# 98
Браво на Асето  Heart Eyes Честито дипломиране !!! Сега ти пожелавам късмет и в другото поприще  Laughing Heart Eyes Чакаме скоро да се похвалиш  Peace
Ники - резултатът ти е супер !!!!
Ани и мен ужасно ме мързи  Embarassed По природа съм дейна , а сега направо едвам се влача  Crazy Нощем лошо спя и през деня съм ме мъчи мърел  Laughing
Изобщо не съм се записвала при отчетните .  Иначе редовно ги чета  Laughing
 Hug Hug  bouquet

# 99
Ники резултата е супер Hug и на Ангелчето ще е суперски  Hug

Аничка дано по скоро те оставят намира тия бацили, аз сега се опитвам да не си ги ловя ,ама като се знам каква съм кекава ще си лепна някое сигурно.

# 100
  • София
Браво за хубавите резултати Hug Само такива новини да има.
А който му се спи, да спи - сега му е времето. Wink

# 101
Ники,честито за хубавите резултати   bouquetHug.Само така,с добри новини всички бремелинки!

Рони,мерси за линковете,изчетох всичко.Днес не отидох на доктор,но не намалява и затова утре ще се завлека,та да видим какво ще  кажат.Може пък и да е някоя кистичка,ама трябва да имам яснота по въпроса.

Мерси на всички ви за честитките по случай края на учението ми/най-накрая/.Като кажа така и някои хора ме питат дали съм била вечният студент и падам от смях Joy.

Успех и прегръдки на всички ви Hug

# 102
  • Sofia
Прекрасна темичка!   bouquet
Дано  Praynig само добри и красиви новини срещаме тук!
Прегръдки от мен!  Heart Eyes

# 103
  • София
Днес е много поспалив деня, едвам си държа клепачите отворени.
Някой да помогне с нещо разсънващо?

# 104

Общи условия

Активация на акаунт