Октомври грее във позлата, дарява ни с надежда свята!

• 21 748
  • 565
  •   1
Отговори
# 135
Честит рожден ден на Вики да расте здрав и послушен и в най-скоро време му пожелавам да си играе със своето братче или сестриче   bouquet

Честит рожден ден на Лили Х  bouquet   А Лили , каде се загуби? Не се е вясвала във форума от месеци.

# 136
И аз да честитя рожденните дни на Снвжи и Лили.  bouquet

Както и специално ЧЕСТИТ 7-МИ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ   bouquet

А пък мама Светла да е най-щастлива покрай него. Hug

# 137
  • София
ЧРД на сладура Вики,да е жив и здрав,много послушен и да стане скоро батко!А на мама Светлана много прегръдки,за дето е родила такова прекрасно момченце!  bouquet Heart Eyes Hug

Честито и на Снежи и Лили,да сте много щастливи и обичани!

Ники да оздравяваш бързо! Hug

Веселче,стискам палци всичко да е наред.А как си със запека.Аз като имам запек имам зверски болки,които често бъркам с болки в бъбреците.

Да ви се похваля- резултатът ми от БСХ е 1:3360. Grinning

# 138
  • София
Светланке, да ти е жив и здрав красивия ми мъж. Да ми го гледкаш , да ми го пазиш, и като му дойде времето , да си го взимам .  Mr. Green Много да го нацелуваш от мен. На теб и на Миташки честит празник. ( И да ти кажа, че сигурно подозренията ми са безпочвени, но като изчезнеш толкова дълго и после се оказваш бременна)
Лили, Ч.Р.Д. и на теб само най- приказните чудеса да ти се случват. Бъди много обичана, пазена и закриляна както от човека до теб, така и от Господ.
Асе, така ме зариби с този хляб, че ще ти се наложи да ни правиш и на мен и на Ники и на Зори , и на всички бременни, и да подчертая че аз не съм още от тази групичка, да не стане грешка.

# 139
  • София
ЧРД на Лили и Снежи!!! Само хубави неща да ви се случват и да бъдете щастливи!!!

ЧРД на ВИКИ!!! Светле, да ти е жив и здрав и много щастлив! Да е късметлия и да радва много мама и татко! Целувам ви!

# 140
  • София
Ей, пак ми кипна кръвчицата в "Искам бебе". Бях си казала и да не влизам там, ама ... засърбяха ме пръстетата, ама се ядосах отново на поредната глупава тема.  #Cussing out

# 141
  • София
Ритке, навремето библиотеката на Искам бебе ми беше напълно достатъчна.
Щото чувствата ми бяха абсолютно подобни на твоите.  ooooh!

# 142
  • София
Мило, явно сме недостатъчно умни , щом не пускаме теми със смешни въпроси.  Mr. Green  Hug

# 143
  • София
Ахъм, Rolling Eyes
Най-ме кефят от сорта на - "Бременна ли съм?" Mr. Green

# 144
  • София
Да, и на мен също. Ама стават вече за подигравка. не че не ги разбирам колко много искат детенце, и ние сме от желаещите. Но те просто прекаляват. Отчаянието явно води и до затъпяване.

# 145
Моля ви, помогнете ми!!!!! Знаете ли!!!!

Мен пък най-много ме радват препинателните знаци. Количество, баце.  Mr. Green
Ритке, имам подозрения за теб. Да си го знаеш. Нищо, че не си, каквото там си писала, че не си.  smile3533
Отивам в правилата да правя предложение.  Mr. Green Идея си нямам как ще се получи технически, но ...  
До тогиз класната ми се ще да се е отчела чинно - за изпития Мавруд и за подозренията на Ритката.  Heart Eyes

# 146
  • София
Рони, а аз такива нямам. Просто си знам, че не съм, а и този месец хич и не искам да ми се случва чудото защото за мен не би било такова, а истинска паника.За мен гарантирам на 100 %. Ни мЪ захващайте.  Mr. Green
А Отново въпрос за овулацията ??? Мое ли или не моЕ? ... Ъ ... ???!!!
  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 147
Първо честит рожден ден на Вики,да е жив и здрав и много,много щастлив  bouquet!Да радва мама и тате с много пакости.

Честит рожден ден и на Лили,нека да се сбъднат всичките й желания  bouquet!

Ритке на всички ви ще направя,каквото си пожелаете.Да ви кажа честно съм много доволна,направо не очаквах.

Ники,как си мила?Какво стана,ходи ли на консултация,какво ти казаха?

Това от мен засега.Гуши на всички Hug

# 148
Светленецеее, да ти е жив и здрав рожденика!!!! Нали ще му кажеш, че много го обичкам? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Аз продължавам да си боледувам. Преди малко погълнах най-киселото нещо,което можах да измисля- един прясно изцеден лимон...при това беше с 3 лъжици мед и пак кисело Weary В момента пък пия фреш от лимон,портокали и грейпфрут. Такава атака им ударих на тия бацили, дано ги преборя. Слава богу не усещам да имам температура. Поспах си следобеда, поших си гобленче... не че ми е зле...ако и гърлото спре да ме боли ще бъде супер:)
 Не се нервирайте за глупости. Не че мен не ме дразнят неграмотни и тъпи постинги. Които за жалост са в изобилие. Те момичетата в Искам бебе редовно надъвкват някои новопоявили се с развеселяващи въпросчета от сорта на: Снощи правихме секс, днес ми се догади сутринта, дали съм бременна? И разни други колорити:) Но всъщност повече се дразня от теми, пуснати при нас, на които определено мястото им не е тук, ама това вече го обсъдихме наскоро.
 Аз мисля скоро да оздравявам, какво ще кажете за среща другата седмица? Крайно време е...
 Асе, каква е тая хлебопекарна? Къде продават такова чудо? Само остава да почна да си правя хляб и да си го ям и.... smile3535  261uu
  Hug Hug Hug

# 149
Светленце, да ти е жив, здрав и все така палав малкия голям мъж. Прати му поздрави специално и пий едно вместо мен за негово здраве. Wine Glass
Лили, честит празник и на теб. Желая ти много сбъднати мечти.  bouquet
Зори, аз съм с хроничен запек от 20 години, а тази болка я познавам едва от миналия октомври и не мога да я сбъркам. За съжаление не се оправям, дано поне да не стана по-зле.
Никчо, ако оцелея до другата седмица съм навита за среща. Гадното е, че вече трябва да си измислим закрито местенце, но зима иде и няма как.
Ритка, що се нервиш за глупости? Остави ги хората да си простеят и толкоз.

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт