Октомври грее във позлата, дарява ни с надежда свята!

• 21 752
  • 565
  •   1
Отговори
# 150
Светле, честит ти рожденик. Пожелавам му всичко най-хубаво.

За среща - може пак да сме си на Ариана - все пак има и закрита част нашето си заведенийце. Иначе и аз съм за среща другата седмица.
Весе - не каза искаш ли телефоните на тази доцентка.

Рита, Рони - нали знаете, че някои неща ходят само по хората. Не си хабете нервите за глупости.
Ники - я се стегни и оздравявай.

Анджи - супер резултат от БХС-то.

# 151
Имам странното / приятно чувство, че дамата на моето сърце ми нанесе удар под пъпа:)

# 152
Ники - каква хубава новина. Hug

Аз и двата пъти доста по-късно долових тези трепети.

# 153
  • Пловдив
Честит рожден ден на Вики! Heart Eyes
Ники усещането наистина е страхотно(малко ми липсва)наслаждавай му се Hug
Аничка видях снимките и много си харесах зетя... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesзаплют е вече Mr. Green
ЦелуФки на всички Heart Eyes

# 154
Светле,да ти е жив и здрав малкя пораснал мъж.Да расте умен и добър и скоро мама да го направи батко.Целувки!
Еха,Ники това е страхотно.Нека си рита на воля девойката сега и е паднало.А после като излезне ще те рита от ваншната страна на корема и няма да ти лепсват ритниците.Вярвай ми.Всеки ден съм наритвана.Тоз моя младеж много шугав се оказа.Просто е неудържим.
Хлебопекарни има в Метро и наистина вършат чудеса.Страхотен хляб правят.
Рита,не обръщай внимание на глупости.И мен ме дразнят,но има хора,които си нямат какво да правят,а и много често просто става въпрос за неграмотност за съжаление.
Аничка,кога навъртя 30 седмица,направо времето лети.Малко остана.
Бременните да се пазите и дръжте бацилите далече от вас.Не ви е сега времето да боледувате.
Меги,как е куклата?Слушка ли?
 Hug

# 155
  • Разград-София
Светленце да ти е жив и здрав малкия сладък мъж и много много да ви слуша!   bouquet Hug Heart Eyes

Ники страхотна новина .  Flutter

Как сте милички мои ? Как са бебчовците? Аз започнах работа преди 2 седмици и много ми липсвате. Връщам се късно и минавам само да прочета как сте защото съм прекалено уморена ,но утре съм почивка и ще ви досаждам цял ден  Mr. Green Mr. Green.
Целувки и гушки на всички !
Обичкам си ви  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 156
Ники, страхотно! Много се радвам

Светле на патерици - честит рожден ден на Вики! Целуни го от нас!

Мен съвсем ме няма... Дребната ламя вече се изправя на крака, джвака леглото или кошарата и съвсем не мога да я оставя сама... не ще да лежи вече, и лази... Само на 6 месеца е, бре Whistling Килиите явно са й много интересни и подготвя скок... пошашавих се, а тепърва предстои прохождане

# 157
KikiNiki  Hug Толкова ти се радвам! Наслаждавай се на тия ритници. А berni  е права, от вън купона продължава  Grinning
Весе, по добре вземи мерки и отиди на лекар за бъбреците. Не е шега работа. И следи кръвното!
Margaret, успехи в новата работа!  Hug
Ламче, добре дошла в отбора   bouquet Какво е това чудо и аз не знам... От къде толкова енергия и акъл  Rolling Eyes Аз вече откачам, честно... И моето не стои мирно за 1 минута.  Освен това  усилено "говори" напоследък, ама се получава едно крещене. Само като спи има спокойствие. Вчера ми изкара акъла, щото се напъна и за малко да изскочи от количката... а беше вързана  Rolling Eyes Всички ми викат, добре че не била момче. Ама аз като гледам другите бебчета /момичета, момчета/ диване като моето няма. Но затова пък много сладко казва "мама"  Grinning

На мен напоследък ми е много накривено и не ми се пише. Ама си ви обичам  Hug

# 158
Светле специални целувки на Вики!  Много да те радва и по малко да се разболява.
Много ама много целувки.

Милички нямам много време да чета особено сега като сме болни.
Грета вдигна 39,9 температура и като се прибрах беше ужасно пъшкаше, стенеше а аз неможех  да и помогна. За първи път се разболява и се видях в чудо.
Ходихме в спешното искаха да ни приемат в болница и имах право да избирам че не е за болница. т.е. Решихме с докторката която беше на смяна да и купим лекарствата и да започнем веднага лечението. До два часа свалихме малко температурата и си останахме в къщи.
ама всички сме болни като едни овце сме се натръшкали ужас.
Нямаме още зъбчета, но можем да стоим по дупе.
искам да ви кажа, че ми липсвате....................... Hug Hug Hug Hug
и се пазете много от тоя гаден грип.

# 159
Мими, какви болници? глупости! Мия също изкара една настинка - баща й я зарази. Вдигна 40 градуса. Давах само панадол или нурофен, солена вода в нослето и го отпушвах с назалната помпичка. Мина за няколко дни, а Амалия не качи повече температура!

Цункай красавицата Гретка от нас!

# 160
  • София
Един поздрав за Ритата и Рони http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=230648.msg1920556#new Mr. Green Да ни мъ биити после, ама не се стърпях. Mr. Green

# 161
Светленце,честит рожденник!(малко на патерици)
Да е здрав и щастлив малкия мъж и да ти носи много,много радост!
newsm51 newsm51 newsm51
Ники,Зори,поздравления за добрите резултати!
Ники,много се радвам за сладките ритничета,които си усетила.Чувството сигурно е страхотно! Hug
Марги,желая ти много успехи в новата работа!
Аз си ходя редовно на лекции,но при преподавателите се е появила нова мода-да не идват на работа! Mr. Green Тази седмица от предвидените лекции сме карали горе-долу половината.Лошото е че не предупреждават и само си се разкарваме напред-назад! Wink
Много гушки за малките ни прекрасни мъже и прелестните малки дами! Hug
А бременлинките много да се пазите и да си почивате!
Гушкам ви всички! Hug Hug Hug
И кога ще има срещичка? Heart Eyes

# 162
  • Sofia
шер, кажи какво те мъчи, мила?  Hug

# 163
Аз минавам на бързо да ви почерпя.  party023 Popcorn cook beerКой каквото си избере  Laughing Днес Марти става на 3 месеца.И по тоя повод ме побърка.Изчезвам,че пак наду гайдата.До после
 Hug

Последна редакция: пт, 12 окт 2007, 18:47 от berni

# 164
Ники, честити ти шутчета Laughing.

Един поздрав за Ритата и Рони http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=230648.msg1920556#new Mr. Green Да ни мъ биити после, ама не се стърпях. Mr. Green
  Хихи - тия теми и аз ги харесвам.  Mr. Green

Аничка, нищо не казвам за телефоните, защото няколко дни правя безуспешни опити да се свържа с моята си докторка. Ако и в понеделник не успея, ще ти ги поискам със сигурност. Благодаря ти за предложената помощ. Hug

Пожелавам ви приятен уикенд  Hug Hug Hug.

Шерче, знам че не е шега работа, просто тази седмица ми беше кошмарна и имах безумно много работа, та така и не остана време да се занеса до болницата.

Берни, нацелувай малкия мъж по случай мини рождения му ден. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт