Октомври грее във позлата, дарява ни с надежда свята!

• 21 758
  • 565
  •   1
Отговори
# 165
Ритка вчера баш на тая мома се беше изнервила...
 Берни, да нацелуваш младежа за 3-месечинката му:)
 Мими4, липсваш...появявяй се от време на време...
 Губи ми се Борянка!!!

Да ви кажа, от известно време водя борба с един кокоши трън... Сега братчедка ми ми даде някакъв лак на Др.Шол и ми каза да го помажа известно време и после да си накисна крака и щял да падне...сега си седя пред компа и си кисна крачето в един леген... Не мога вече да го търпя, тормози ме от почти година и става все по-голям..а как боли:((
 Иначе съм /може да се каже/ клинично здрава...или поне така се чувствам. Изпих още една доза цеден лимон с мед и вече ме болят зъбите от киселото и мисля да спра тая ударна терапия, че...

Ламке, до кога ще криеш порасналата ламя от добрите лелки?
 Светле, как мина рождения ден?

Хубав уикенд на всички..май ще е дъждовен...

# 166
Ааа 4у-нга, този изОмруТ го знам.  hahaha

Берни, целуни четвърт-годинчо Марти.  Heart Eyes Вече му е време за светско представяне на този левент.  Grinning
Ники, боцането след злоупотребата с витамини ли го получи?  Mr. Green
Ламче, хак да ти е. Тази твоята енергия трябва да се изразходва по някакъв начин.  Mr. Green
Мими4, бързо да оздравявате и да не се повтаря това с болестите и температурите - забранено е.  Hug

Носят ми се кубинки. Някой да е виждал такова чудо и да ми се притече на помощ?

# 167
шер, кажи какво те мъчи, мила?  Hug

Най вече това, че братовчедка ми умира  Cry Молих се да оздравее, сега се моля само да не я боли. Днес бяхме в болницата да я видим, защото тя искаше да отидем с Вики и по едно време направо ми идеше да изляза от стаята и да се разкрещя и разрева на глас! Несправедливо е!Чувствам се ужасно!
Освен това на 24-ти стават 2 години от моята загуба и ми е подтиснато и тъжно...
Не исках да ви натоварвам, обаче наистина имам нужда от приятели  Cry

# 168
Шерче, много лоши новини.  Cry
 Hug

# 169
Берни,честита 3-та месечинка на Марти!Да расте здрав,хубав и малко палав! newsm51

Шерче, Hug

# 170
  • Пловдив
Шер  Hug
Берни честит ти тримеечен юнак!Времето направо лети...затова гледам да се наслъждавам на всеки миг с малката и татко и разбира се. Heart Eyes

# 171
Шер   Hug и аз ще се помоля за братовчедка ти, да не я боли  Praynig

# 172
Шерче, Hug Наистина ли няма надежда... Praynig Praynig Praynig

# 173
Няма надежда, вече никаква... за съжаление.  Просто метастазите са на такова място до гръбначния стълб, че не може да се оперира  Sad
Ох, ужасно е някой близък да е болен. Толкова ми е мъчно и за горкичката ми леля, страшно е да знаеш, че детето ти е обречено... И баба ми се обажда и плаче... Моята майка също е разстроена много, защото я е изгледала... Трудно е и за нейната дъщеричка, която е на 17 години и за мъжа й... Изобщо много тягостно...
Съжалявам милички, че ви натоварвам   bouquet И ви благодаря!

# 174
Шерче, преживяхме семейството същото преди 5 години...и аз загубих първа братовчедка от коварен мозъчен тумор... Остави 2 дъщери на 15 и 20 години...ако беше жива, днес щеше да е на 48 и да се радва на две внучки... За жалост не мога да ти помогна, освен да ти кажа колко много съчувствам на семейството ви...  Hug Hug Hug

# 175
Шерче миличка  Hug съжелявам знам че няма думи от които да ти стане по леко  Hug Когато ти се преиска да поговориш или да поплачеш аз съм насреща не ни натоварваш нали затова сме тук да си даваме сила и да си помагаме в трудни моменти .
Аз ти споделих скоро че се опитах да не влизам тук известно време исках да пробвам да не говоря за болката си мислех си че ще помогне да забравя поне малко ,но всички знаете че това не е възможно. Sad Опитах да се преструвам че всичко е както преди но не е така дори става по тежко.
Затова имаш моята подкрепа ако ти се говори.............

# 176
  • Разград-София
Здравейте сладури ! Днес съм изцяло ваша  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Благодаря за хубавите пожелания .Аз за сега съм доволна от работата ,но ще видим . Единствено работното време ме убива от 8:00 - 18:00 или от 10:00 до 20:00 ,ама ще свикна и на това!
Вие как сте? Как са дечковците?
Много ми липсвахте да знаете !
Целувки на всички ..... Обичкам си ви  Hug Heart Eyes

# 177
  • София
Cher, много съжалявам за това, което преживяваш. Много им става мъчно като разбера, че някой се мъчи с тази коварна болест. Напоследък много някак ми се набива в очите - много болни  Cry Наистина, дано не се мъчи, но защо трябва да става така, че вместо да се молим да оздравее, се молим поне да не се мъчи. Тежко е. Таткото на мъжът ми е починал от рак и ги оставил сирачета с брат му. Той е бил само на 2 и половина, когато се е случило.  Свекърва ми и до ден днешен го сънува. Sad Имаш една силна прегръдка от мен. Hug

# 178
  • морето и сините вълни :)
здравейте момичета
бреййй отдавна не съм писала.Ми как да пиша като немога да смогна.Вече съм и самичка,мъжо на работа и познайте.
Влади общо взето е спокойно дете но на моменти става много ревлив.И така реве че полилавява. ooooh!
Инъче  той е малко болничък Rolling Eyes,педиатърката  две седмици го лекува с едни  тъпи сребърни капки дето нищо не му помогнаха и накрая се влоши и започна да кашля.И тя пак  ми вика тя кашлицата е от хремата не с епритеснявай.да ама аз различавам кашлица и кашлица от хремата.И реших да го заведа на хомеопат..даде едни гранулки и каза да спирам всякаквиу капки за нос и витамин Ц и само на гранулки.Моя мъж беше категоричен.няма да стане това..детето ще стане по зле..Аз  реших че  ще го лекувам с хомеопатия и така направих.,дадох му гранулките спрях му  тези капки със сребро който са (да не говорим че среброто се натрупва в организма и кожата посивява Shocked).И вече след втроия прием има видимо подобрение ..В понеделник докторката каза да и се обадим да кажем резултатите.И аз съм убедена че до понеделник щее  пушка Naughty Praynig
та такива истории покрай нас..ние съответно много с ебяхме притеснили от неговото разболяване защотот е малък  все още..

А да не говорим че педиатърката ми вика че отва грухтене  което се чуваше от нослето му  ми каза че било нормално защото имали по тесни носови каналчета Shocked Shocked
Е таз нормална ли е според вас ми кажете #2gunfire #2gunfireТо ако  беше нормално щеше да грухти от първия ден   на неговото появяване на този свят..Отакчени лекари

Много цун на всички и прегръдки на бремелинките.да се пазите ей..
пак ще намина скоро  bouquet  bouquet

# 179
Ей, Ани-бани, минавай по-често покрай нас. Стискам палци Влади в понеделник да е в перфектно здраве и изобщо да забравите за всякакви лекарства...

Момичета, да ви почерпя за рождения ден на моя татко:)  cook cook Popcorn  smile3510 beer2 Wine Glass newsm64 Ако някой има път около нас, да заповяда, имам с какво да черпя и не само виртуално, правила съм торта и палачинки  bowuu

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт