Октомври грее във позлата, дарява ни с надежда свята!

• 21 765
  • 565
  •   1
Отговори
# 180
Ники, да ти е жив и здрав таткото!   bouquet
Голяма дружба сте си вие с него! На тати момиченцето си му ти!  Hug

Нали вече казах дребните да не боледуват. Има забрана за такива стресиращи неща.  Naughty Влади да се оправя много бързо.  Hug

Рени се загуби съвсем.  Naughty

Шерче, когато имаш нужда да поплачеш на някой, заповядай - насреща съм.  Hug

Вчера и аз се заразих от многото готвене в Клюто и тук. Правя бутерка. Но първо трябваше да отида до най-близкия магазин да си взема само неизпечения продукт. 10 минутки и ще съм в класацията на най-бързите домакини.  Laughing (или ще загоря тавичката Crazy)

# 181
Niki , да е жив и здрав татко ти и да се радва на много внучета   bouquet

Ани ,оздравявайте по бързо  Hug

Марго , честита ти нова работа  Hug

Рони ... мммм много вкусно звучи, аз сега съм с майстори у дома и не мога да се добера до печката. Задължително ще я пробвам, като свършат ремонтите.

# 182
  • Стара Загора
Абе вие другия подфорум ли нищите бе Crossing Arms ся да ви бия или да ви убивам...направо незнам Mr. Green Толкова смислени теми има там...с такива вълнуващи постинги...ум да ти зайде Crazy
Ронке кви кубинки моме искаш? Военни? И кой номер....нали си имам цял сержи ще видя какво мога да направя по въпроса  Mr. Green Мавруда от теб  Whistling Mr. Green

# 183
  • София
cher  Hug

Ники,да ти е жив и здрав таткото и през Март да се радва на внуче! Hug

# 184
Ронке кви кубинки моме искаш? Военни? И кой номер....нали си имам цял сержи ще видя какво мога да направя по въпроса  Mr. Green Мавруда от теб  Whistling Mr. Green
А, военни има и на Женския пазар.  Mr. Green Естетични  pletka търся аз  search, но нали в Красива мама  af не влизам, та за по-набързо от тук започнах разследването.  Mr. Green Мавруда от мен. Агресорчо не е донасян скоро какви ги върши. За прекрасните синьо-зелени ощи заралийките требят ли се вече?

# 185
  • София
Ники, да ти е жив и здрав тати! Да не боледува и внуци да гледа! Hug

Ох, и аз съм на вълна готвене. Само се въртя покрай хладилника, а в него бомба е паднала. И постоянно нещо ми се яде. Защо не ми беше по-близо Ники?  newsm22

Рони, ма страшна си готвачка. После да кажеш рецептата Wink

А Лъчи  вчера се пусна изведнъж и направи първите се самостоятелни крачки. Heart Eyes

# 186
  • Стара Загора
Агресорчо не е донасян скоро какви ги върши. За прекрасните синьо-зелени ощи заралийките требят ли се вече?
Ми то ако донасям за него целият ми постинг трЕбе да е  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Тези дни пак ми отказва всякакво ядене - само мляко лока като лудо..по литър, че и отгоре удряме на ден. Като види друго освен млякото и се хваща за главата и започва да пищи. Пробвах аз да готвя, от кухнята, готови пюрета /само Гербер ядем/ ама нъцки... Tired Успявам понякога да му дам мляко с овесени ядки следобед или суров плод но това не е винаги. Две кутии Аптамил 3 не ми стигат за седем дена Mr. Green Двете кутии са с тегло 1 200 гр. Иначе се мъчи да ходи и да дотроши каквото е останало читаво у нас..разрушител голям.
И да се трепят заралийки той е харизан за едни джамове чак при вас в софийско...за Неда на Кукумявката Crazy Така е майка му като си прави вила на Старозагорските бани и няма джамове така го харизва Mr. Green
Стига съм ревала защото моите дертове в сравнение с вашите са просто нищо  Heart Eyes
Няма смисъл да казвам но вие си знаете, че ви обичам много Heart Eyes
КикиНики честит ти ритник от дамата на сърцето Heart Eyes Браво за резултатите на Ейнджъл  Heart Eyes
Ронке и аз мятам тези дни едни манджи из нас...сержи има съмнение, че съм паднала някъде и съм си ударила тиквата, че съм се разготвила толкова Mr. Green Правих питките Карина..мм супер станаха като се има в предвид, че съм председател на кръжока - ръкунки в гъзунки Mr. Green
4U честити първи крачки на Лъчко  Hug
Прегръдки на всички  Hug Hug Hug

П.П отивам да се боря пак в Искам бебе Mr. Green

# 187
Специално за вас  Mr. Green

Аги, да са ви честити ходещите крачета  Heart Eyes и на мама гръбчето Mr. Green. Да го водят здраво навсякъде.

Извинете, но отивам да гле`ам сеир. Херко, само ще скивя. Няма да ти отварям работа и там.  Mr. Green

# 188
Абе алоооо кво сте ми се разготвили тука  Mr. Green. Никчо, а ти много Фнимавай, щото си ми на 10 минути с тролея Wink. Да ти е жив и здрав рожденика  bouquet.

Шерче, много съжалявам, мила  Hug. И не забравяй, че ние все пак сме тук за да те изслушаме най-вече когато имаш нужда да излееш емоциите си, пък били те и отрицателни.

Аги, честити ви първи стъпчици. Цункай го тоя хитряга от мен  Heart Eyes.

Ани, бързо оздравяване на бебчо.

Аз днес откъм бъбреци съм по-добре, но пък бебчо нещо се е кротнал и лекичко мърдам  Crazy.

Hug на всички.

# 189
Честита половин годинка на мъничкото бебе! Да ви е жива и здрава! И да се обичате мннооооооооооого HugОтсега си я харесвам за снаха Laughing А към декември догодина смятам да публикувам снимка на кандидат-зетя Laughing
 Hug

# 190
Ники, да ти е жив и здрав таткото, още много години здраве и живот.И много внуци му желая.
Аги, честити първи стъпчици.
Рони, аз тук съм си харесала кубинки. Има до коляното и до средата на прасеца. Чудя се дали да си вземам, че тая зима няма да мога да го нося, освен ако щерката не ме обува и събува като излизам и се прибирам.
Честита 3-месечка на Марти!
Болнавите бързо да се оправят и за игри и пакости само да четем тука.
Шер  Hug Hug Hug

А моето рядко появяване тук се дължи на минусовите градуси в настроението ми. Ще споделя много накратко: ако си спомняте в края на март си смених работата, на новото място договора беше по заместване, докато се завърне титуляра (който е от 3 год в чужбина и няма намерения да се връща). Та в началото на септември като си занесох поредния болничен ми връчиха заповед за прекратяване на трудово правоотношение на основание завръщане на титуляра на работа. 2 дни по-късно на мястото имаше нов човек. Консултирах се с адвокат - да ги съдя файда няма, тъй че ще ги съди съвестта им (ако имат изобщо).
Аз съм благодарна на Господ, че в къщи всички сме здрави и че бебчо си расте и е добре. Благодарна съм, че ви има вас  Hug
Аз днес откъм бъбреци съм по-добре, но пък бебчо нещо се е кротнал и лекичко мърдам  Crazy.

Hug на всички.
Весенце, споко, мила! Моя щурчо и той ми ги погажда тези номерца от време на време. 1 ден ни мърда, ни шава, но след това 3 дни не се спира.

Последна редакция: сб, 13 окт 2007, 14:18 от Bori-Ana

# 191
Ники,да ти е жив и здрав таткото.Много да те слуша и март месец да се радва на най-прекрасната внучка   bouquet
Шер,много съжалявам.Напълно те разбирам,защото преди по-малко от два месеца бяхме във същото положение.Моя свекър също почина от рак.Беше ужасно и ние също единственото,което можехме да правим е да се надяваме да не го боли много.Дали го е боляло незнам,защото до последно не показваше пред нас как се чувства.Прегръщам те,бъди силна,защото твоята братовчедка има нужда да вижда близките си хора спокойни и до колкото се може усмихнати. Hug Нацелувай Вики  Heart Eyes
Аги,браво на младежа.Сега като тръгне и няма да има спирка. Heart Eyes
Весенцe,не си шашкай.Изпий един портокалов сок,студен и легни по гръб да видиш как ще се разшава,само гледай да не е много студен да не се простудиш.Аз така го тормозех моя маймун като не искаше да шава.И сега той ми го връща с двойна сила  Mr. Green
Борианка,не им се ядосвай.Гледай си бебето,пък тях има кой да ги съди. Hug
Ох,пък на мен така ми се излиза а времето е ужасно  Sad Май ще си остана само с желанието

Последна редакция: сб, 13 окт 2007, 15:57 от berni

# 192
Шерче, съжалявама милинка... Толкова е трудно човек да повярва, че изход няма. Нека Господ ви дава сили, защото не мога да си представя колко страшно е...
Никинце, да ти е жив и здрав тати, че дълги години да дундурка момата.  bouquet
Рони, в Карлово по магазините гледам много готини кубинки, ама са все от плат и с разни цветнеца. Ако искаш - ще и гепна едни и ще ти ги пратя. Или ще ти ги донеса. Laughing
Весенце, бебета са така - на периоди - ту са много подвижни, ту си помързелуват. Само не се тревожи. Гушам те!
Агинце, честити първи ви стъпчици. Да намачкаш моята мъничка любов.  Heart Eyes
Рита, още сега ти пращам бъдещия ти мъж, ако се вречеш. За теб съм готова и сега да го оженя. Mr. Green Ама не знам Иво кво ще да рече по въпроса. newsm78

Ние си изкарахме супер на РД. Ходихме на ресторант и Вики си падна по певицата - нищо, че беше бременна. Танцува с нея блус - бяха такава картинка, че се чудех дали да падна под масата от умиление или от смях. Joy Беше много доволен. И сега ме дрънка да ходим да й подарявал цвете. Кво ще првя с това влюбчиво дете? newsm78 А кво ме чака нататък както го е подкарала с жените...! ooooh!

# 193
  • Виена
Ники, честит празник на татко ти! Още дълги години да те глезунчи сладко и да се радва на прелестната хубавица, която очаквате през март! (Спомням си го как надникна в кабинета ти да ти донесе нещо за похапване ли беше, за пийване ли... Heart Eyes ) И честито нежно ритниче!   bouquet
Аз също напоследък не намирам никакво време за форума. Включвам го, но все нещо ме отнася и дори не остава минута за четене поне... Но сега съм ви изчела!  bowuu
На Светлето, макар и толкова късно - честит празник! Да е жив и здрав Вики, да те радва и да те тревожи по-рядко...
На малка Ламка - целуФки по дупето за преполовяването на годинката!
На Марти - честит трети месец! Всеки момент и Филипчето ще направи три  Heart Eyes Нали се движим с по-малко от седмица след вас!  Simple Smile
Аги, честити ходещи крачета!
Всички да си нацелувате дечицата много силно!  Hug А болничките да оздравяват и да забравят по-скоро за болестта!
Бременните, цун по шкембаците сладки!
Гледам, Ритка е подхванала и сте разисквали една любима за мен тема - тъпите публикации из форума и в частност - в "Искам бебе"  Joy Joy Joy Да добавя само един любим цитат: "Лелката пак дойде  newsm45" Е това как ме дразни, направо да не ви разправям. Някой, кой знае кога е нарекъл месечния цикъл с "поетичното" име "лелка" и глей са кво се случва... Crazy
Bori-Ana, харесва ми как разсъждаваш!  Hug
Весенце, гледам параноята "мърда ли?" няма да те подмине и тебе...  Confused Въоръжи се с повечко търпение и пий сладкия сироп от рецептата на Деси. При Филип действаше!  Peace А и на Берни номера съм го правила, ма не помня какъв беше резултата. Май и това помагаше...
ШерчеHug Знам точно как се чувстваш! Аз изживявам в момента нещо подобно, но с тази разлика, че не мога да си отида до София  Sad Единственото, което правя оттук е да изтръпвам всеки път, когато ми звънне телофона от България...   Sad
РониHug Винаги има за какво!  Heart Eyes

# 194
  • Виена
  hahaha hahaha hahaha
... Вики си падна по певицата - нищо, че беше бременна. Танцува с нея блус - бяха такава картинка, че се чудех дали да падна под масата от умиление или от смях. Joy Беше много доволен. И сега ме дрънка да ходим да й подарявал цвете. Кво ще првя с това влюбчиво дете? newsm78 А кво ме чака нататък както го е подкарала с жените...! ooooh!

Светле, ми тя като е била бременна мацката, то и гърдите й са били по-изразителни в такъв случай. Пък то, детето, си беше казало отдавна по какви жени си пада.  Mr. Green
Ще купеваш цветя, видяло се е!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт