Октомври грее във позлата, дарява ни с надежда свята!

• 21 782
  • 565
  •   1
Отговори
# 240
Ники, аз знам, че си силна. Всички тук знаем, че ти си силна и вярваме в теб. Затова ти повярвай, че бебка е силна. Повярвай в нея.  Hug Hug Hug
Зори, стискам палци за утре.  Hug

# 241
Ники,много ме натъжи написаното от теб и силно се надявам,че след три седмици нещата ще са много по розови.Не се пабърквай,моля те.Дай сили на малкото човече да се пребори със всички трудности и да се гушнете живи и здрави през март.Аз знам,че ти ще можеш.Сигурна съм,че ще успее да се справиш,защото го заслужаваш.Много силно те гушкам  Hug Hug Hug
Весе,аз също съм на мнение за смяна на д-ра.Ще се почувстваш по-добре.Казвам ти го от опит.Като го смених моя направо ми олекна,и най-важното ходех с желание и без страх на прегледите.
Аничка,не мисля че има от какво да ти пука.Кацваш му,че не искаш да раждаш в Шейново и толкова,това си е твой избор в крайна сметка.
На всички тумбачета по една голяма целуФка от мен и Марти,и на нетумбачестите също  Heart Eyes

# 242
  • София
Ники, новините наистина са много кофти, но със сигурност няма да се предаваш духом заради бебка.
То сила, сила, ама като се замислим, изчерпва се, но със сигурност на дамата под сърцето ти и е нужна спокойна
обстановка в която да расте. Тя със сигурност ще е силна, вярвай го. За чудеса няма да ти говоря, защото спрях да
им вярвам, но съм до теб ако имаш нужда насреща съм. Скофтих се страшно.  Hug

# 243
Ритко, вчера ми се скъса вълшебния конец...аз си вързах веднага друг червен,ама явно не е вълшебен като твоя... Трябва да се видим да ми вържеш нов, защото ей на-веднага се почнаха гадостите...а до вчера бях толкова спокойна...

# 244
  • Варна
Ники тази вечер се чувствах като залята с вряла вода като прочетох постинга ти. Искам много силно да те прегърна, искам да дам от себе си каквото мога само нещата да бъдат наред. Утре ще запаля свещ в катедралата за твое здраве и здравето на твоето момиченце и знам, че ще бъдете силни и ще се гушнете през март. ВЯРВАМ, че всичко ще има щастлив край! Ти го заслужаваш, всички го заслужавате!

Последна редакция: вт, 16 окт 2007, 23:32 от fever

# 245
Ники миличка,  Hug

# 246
Ники,миличка,ти си мъжко момиче Hug.Не се предвай Naughty,лошите мисли ги махни!!!Чуваш ли?!
Изчакай си 21 г.с.,нека Марков  да погледне пак,и ако каже амнио,действай.Но дори и тогава съм сигурна,че пак всичко ще е наред.
Мисля,че като напреднеш повече - ще трябва и доплер да си правиш по-често.А и най-вероятно щом влезеш в деветия месец ще извадят бебето по-рано,за да не се притесняваш много и ,за да се застраховат.
Но ти трябва да бъдеш силна и борбена,да не се поддаваш сега на лоши мисли.В добри ръце си и ти го знаеш!Хвани се за това и не мисли за друго!
Пригръщам те много,много силно Hug,и като си дойда непременно ще ти се обадя да се видим.

Момичета поздрави на всички ви,пишеше ми се повече,ама това с Ники ме разстрои,не за друго,ами затова,че сега така ще се притеснява....

# 247
Ники  Hug Hug Hug Знам какво ти е... страх, толкова осезаем че ти идва да крещиш. Толкова познато ми е, не пиша често но при тези новини не мога да не се включа. Мила моя не се познаваме, но искам да ти кажа... Силна си! Бебка е силна и здрава! Каквото и да пожелая по-леко няма да ти стане. Търпение и Кураж!!!

P.S. Другата седмица е вероянто Елинор да идва в София за два дни. Иска й се да се види с милите съфорумки. Който е "за" да свирка.

# 248
Ники Hug Hug Hug имай вяра и бъди силна знам че не е лесно и е малко тъпо аз да давам такива съвети  защото от както докторката ми даде зелена светлина да опитаме отново съм скована от страх.
Когато влизам тук и ви виждам вас силни мамчета ми вдъхвате толкова кураж и сила  надявам се всичко с теб да завърши добре и вярвам че ще е така.Защото на всички тук само това ни остава да вярваме и да се надяваме.
То е ясно ,че докъто не гушнем живи и здраве бебенца няма да бъдем спокойни и страха няма да изчезне.
Първия път когато забременях бях толкова спокойна и когато в третия месец загубих бебето бях ужасена.
Втория път вярвах че не е възможно да се случи пак /не съм направила нищо лошо за да заслужа това/  затова бях пак спокойна НО уви всичко завърши  по същия зловещ начин.
Третия път докъто мине фаталното първо тримесечие незнаех къде се намирам от страх ,а после отново бях спокойна казах си ето мина вече всичко ще е ОК бях толкова щаслива  докъто в края на седмия месец не изживях най страшния кошмар...........

Съжелявам за дългия пост просто когато тази сутрин прочетох поста на НИКИ ми стана малко криво не мога да ти кажа да си спокойна и да не се страхуваш ,защото знам че е невъзможно поне за мен а ще ти кажа да вярваш а аз ще се моля за теб и всички силни мамчета тук Hug Hug Hug

# 249
  • Стара Загора
КикиНики  Hug Hug Hug имаш моите стиснати палци. Не бива да се тревожиш...бебка е силна и ще успеете двете заедно Heart Eyes Аз знам. Много силно те прегръщам и да знаеш, че много те обичам Heart Eyes

# 250
Ники, ще видиш как всичко ще бъде наред! сигурна съм! и много стискам палци!

Веселче,  Hug Пиеш ли нещо за хемоглобина?

Еличко, аз съм винаги за среща с теб!

Стискам палци на всички, които са днес на преглед! и чакам добри, САМО добри новини!

# 251
  • София
Ники, всичко ще бъде наред, миличка. Вярвам го!

БХС не показва дали има някакъв съдов проблем според мен, а е изсл. за вродените малформации - Даун, Спина бифида и още нещо беше. Плюс това БХС е само вероятност, а не диагноза. Доказано е, че жени с лош резултат на БХС, след амниото се оказва че всичко е наред.

Ники, дано не ми се сърдиш, че пиша това, но моето лично мнение е, че трябва да идеш и на друг лекар, ако трябва и на трети. Четри очи гледат по-добре от две. Ще изхабиш повече нерви и притеснения, но си заслужава. Иди на специалист по пренатална кардио-диагностика. Такива са доц. Томова и проф. Велковски. Вторият е един от най-добрите в България. Томова също. И двамата се занимават специално със сърдечно-съдовата система и оросяване на мозъка, кръвен поток на плацентата и пъпната връв. Имам телефони и на двамата.

Успех! Прегръщам те! Hug Hug Hug
Успех на всички и много късмет! Мисля ви! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 252
Ники , миличка , не се предавай!!!
Още нищо не  е сигурно.
Дай Боже всичко да приключи успешно и да имаш живо и здраво бебенце  Praynig
Отиди на ФМ във  "Фемина" при Марков или Димитрова. Имат добра апаратура и правят Доплер ,което е важно за теб. Не се отчайвай, зная ,че не може да си спокойна но мисли позитивно на бебата й е нужно твоето спокойствие. Тя преживява емоциите с теб.
Ако ти се наложи амнио не се колебай не е страшно и дава достоверни резултати.
Съгласна съм с момичетата отиди на преглед при Велковски. Много е добър , внимателен и непрекъснато обяснява какво вижда на апарата. Още повече има медикаменти ,които подобряват кръвотока към плода и може да ти помогнат.
Бременността ти ще е неспокойна ,но при всички нас е точно такава. Умирам от страх и не споделям с никого защото никой няма да ме разбере по-добре от вас.
Изпращам ти една силна другарска прегръдка и морална подкрепа!!! Hug
Само не се предавай!!

# 253
Никче, все още ми е тревожно заради теб. И ще ми бъде докато някоя от нас не бъде известена, че Ники и другарче на Ники си имат живо и здраво човече към края на февруари или през март. Но снощи си мислех за това, че със същото нещо при първата бременност не е имало увреждания. Не вярвам да не са правили аутопсия. Най-малкото заради обучението на студентите по медицина са я направили.
Дано всичко бъде наред, дано! Може би след като влезеш в 8-мия месец ще станеш клиент на някоя АГ-патология. Но, аз вярвам че всичко ще приключи добре – заради теб, заради хората, които те обичаме, заради всяка една от нас.  
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Горното се отнася за всички, които са ми попаднали в полезрението на чувствата.  Heart Eyes

# 254
  • София
mcheuz, Ники ходи точно при Марков.
Златна моя, красива Николет ( така ми харесва да те наричам), за червения конец не се притеснявай, ще ти вържем нов, с най-силните пожелания. Мисля, че момичетата са прави относно още едно лекарско мнение, а ако трябва и повече. Знам, че Марков е светец за всички ни, но в случая става въпрос за твоето успокоение и това на Ники. И ако имаш нужда да те повозя до някой друг лекар само кажи. Няма как да си по-ведра, но пак бих се повторила, че ще е полезно за бебка. Гушам те.

Последна редакция: ср, 17 окт 2007, 13:15 от rita_zita

Общи условия

Активация на акаунт