Октомври грее във позлата, дарява ни с надежда свята!

• 21 790
  • 565
  •   1
Отговори
# 300
Mcheuz,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  bouquet!!!Да си жива и здрава и всички мечти да ти се сбъднат.

Ники, Hugрадвам се,че си се поуспокоила вече,само така те искам.

И да докладвам,класната е на стачка в София.Аз да имам път към Карлово,а нея да я няма... Cry.Е,това ако не е карък,незнам кое е !А и на всичкото отгоре ще се прибира чак утре вечер....Съмнителна й е работата newsm78.

# 301
И да докладвам,класната е на стачка в София. А и на всичкото отгоре ще се прибира чак утре вечер....Съмнителна й е работата newsm78.

Е как може да е в София и да не се обади???? Аз вече съм сърдита:( Няма денонощно да стачкува я...

# 302
  • София
Асе, искаш да кажеш че тя е тук, и не се е обадила? Е, това вече е непростима грешка, и ми е време да и се поразсърдя качествено. Така или иначе съм ПМС-кривоч, ще си имам и оправдание.

# 303
  • София
Само да добавя, че тя в момента пътува към Карлово, не е вече в София.
Ася, спец си по пускане на бомби да ти призная.  Mr. Green

# 304
  • София
браво Ники,много ме зарадва,че си по-добре.Много,много те мисля! HugНаистина мисля,че решението ти е правилно,пък и ако се прави амниоцентеза,аз съм чела че се прави до 20-та седмица.Силни прегръдки ти пращам и мисли оптимистично,пък ние ще се молим бебка да няма увреждания,другото ще се оправи! Praynig

# 305
Никинце, обичам те... другото ти го казах.
Момичета, бях само за няколко часа в Сф. Бяхме отцепени с полиция. Нямаше да е честно към колегите да се измъкна. Но ако другата седмица дойда за друг митинг, ще намеря начин да се видя с вас. И на мен ми е много криво, че не ви видях - още повече, че имам нужда.

# 306
Браво ники,само така те искам.Ти си много силна и знам,че и бебка ще бъде и ще се пребори със всички трудности.Всеки ден мисля за теб и се моля малката принцеса да се роди жива и здрава.Вярвам силно,че ще е така.Много те гушкам и знай,че винаги съм насреща ако имаш нужда от нещо каквото и да е. Hug Hug Hug
Айде организирайте една срещичка,ама ако може да е наблизо около нас,че с Марти ще ми е трудно да се придвижа,а е крайно време вече да ви го представя,а и себе си също  Laughing

# 307
KikiNiki , само така! Зареждай се положително и толкова!
Знаеш сигурно, че моето бебе беше с предна плацента наполовина отлепена, не се хранеше добре, кървях си цялата бременност, докторите бяха казали 5% вероятност да оцелее, и че ако въобще оцелее има огрома вероятност да има увреждане. Е да ама не. Роди се много малък, но здрав  Hug
Така, че и ти сега ще ми родиш една здрава снахичка за малкия ми синеок красавец  Hug

# 308
  • София
НикиHug
Светле,  хммм Crossing Arms да знаеш, че следващия път ние ще стачкуваме против твоето отсъствие тук. И полицията няма да те спаси. Mr. Green

# 309
  • София, "Младост 3"
Кики Ники така ме зарадва поста ти! напрпаво ми стопли сърцето с твоя позавърнал се позитивизъм
вярвам в малката и успеха от борбата. много ви обичам без да ви познавам и вярвам че този път ще плачем от щастие когато родиш(1

# 310
Ники , слънце СУПЕР си !!! Така те искам. Няма да се предаваш, ние няма да ти позволим  Heart Eyes Laughing Дай Боже беба да е късметлийка и всичко да се окаже поредния "лекарски гаф".
На моя позната твоят лекар преди 5 месеца й беше казал ,че със сигурност бебето й е със с-ма на Едуардс . Направи амниоцентеза и се оказа ,че бебето е добре ,не е с увреждане и сега чака всеки момент да роди една готина мацка .
Така , че горе главата и само позитивни мисли .Ние сме с теб и те обичаме  Heart Eyes Hug  bouquet

# 311
Класната, браво на теб.  Naughty Само ако те бях срещнала случайно вчера.
И ако ще идваш, хайде да бъде заради нас, а? Писна ми да ходя пеша незнайни разстояния и да си правя кухи аритметики заради някакви блокади. Нагушана си хубаво.  Heart Eyes

Ники, душичка златна.  Heart Eyes Звучиш наистина малко по-свежо. Само ти си знаеш колко ти е свито на душичката обаче.  Hug
Наде, признала съм си без бой. Но ми е толкова мързеливо напоследък, че правя нещата по пътя на най-малкото съпротивление. И сега малко съм се ангажирала с едни занимания, които няма как да отложа, защото са ми важни.  Hug
Деси, ако знаеш само как успяваш да заредиш с енергия. Невероятна си.  Heart Eyes 

# 312
  • София

На моя позната твоят лекар преди 5 месеца й беше казал ,че със сигурност бебето й е със с-ма на Едуардс . Направи амниоцентеза и се оказа ,че бебето е добре ,не е с увреждане и сега чака всеки момент да роди една готина мацка .

абе не исках да го пиша(щото всеки има доверие в неговият си лекар),обаче и аз чета напоследък за подобни негови грешки.Даже днес в мартенската отчетна тема едно момиче повдигна въпроса за него.

# 313
  • София
Исках да кажа по темата която отваряте, че и най- добрите специалисти не са безгрешни, така че и Д-р Марков не е застрахован. А и ние в крайна сметка не можем да очакваме чудеса от него. Има си една приказка, че количеството се отразява на качеството. А и той е много пласиран от нас самите, актуален е, компетентен е, но прекалено много хора ходят при него, сякаш е незаменим. А и недоволен винаги ще се намери.

# 314
При този дефицит с доверието ни, eдва ли най-голямото АГ-светило би било удостоено с безрезервно и сляпо отношение. Принципът на по-малкото зло. Познаваш някой, ходиш при него, той съответно те приема като даденост и говори много по-свободно,ако има проблем. Но ...

Общи условия

Активация на акаунт