Октомври грее във позлата, дарява ни с надежда свята!

• 21 789
  • 565
  •   1
Отговори
# 285
Ники, мила искам да ти дам много сили. Не искам да плачиш! Знам че си силна и ще бъдеш още по силна. Искам да ти кажа че всяка седмица имах розово зацапване до 21 -22 седмица.
Сама си изписах лекарства после звъннах на лекарката да ми каже как да ги пия. До края ходих с една торбичка различни хапчета и успях.
Знам че ще успееш и ти. НО ще бъдеш по спокойна след като минеш преглада ФМ.
Познавам една мама Wish /тя ми е приятелка / течеше и толкова много 2 месеца.
Но се роди бебето и един силен Пламен!Знам че ще упееш. Можеш!  Hug Hug Hug Hug Peace

Весе - и на теб много  Hug Hug
Честит рожден ден mcheuz!
 Всички твои мечти да станат реалност!

# 286
  • София
mcheuz,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,желая много щастие и сбъднати мечти.

# 287
Момичета страхотни сте Много приятно ме изненадахте  Laughing Благодаря за милите пожелания !!! Стоплихте ми душата  Crazy Hug
А аз виртуално ви черпя  Laughing  smile3510 beer cheers beer
Пожелавам ни всичкото щастие на света ,защото го заслужавате !!!!!

# 288
А къдее класната? На стачка ли?
Обичам Ви всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 289
Честит рожден ден ,mcheuz,желая ти да бъдеш много щастлива и ибичана мама и жена.

Мими ,как е Грета?

# 290
Честит Рожден Ден, mcheuz!   bouquet Здраве и късмет ти желая, щастието е в теб. Hug

# 291
mcheuz,   bouquet
Пожелавам ти всичко, което ти сърце иска!
   bouquet

# 292
  • София
mcheuz,честит празник,желая ти да си много щастлива и обичана и здраво бебенце да гушнеш след месец! Hug  bouquet Heart Eyes

# 293
mcheuz, честит празник и от мен! Желая ти живо и здраво бебче, което да те направи най-щастливата мама  bouquet.

# 294
# 295
  • София
Ники, искрено вярвам, че когато положението ти е ясно на докторите и си под наблюдение всичко ще бъде наред! Ако мога да ти помогна с каквото и да било съм насреща! Hug

Весе, Зори, също ви стискам палци. Ще станете щастливи мами! Вярвам го! Hug Hug

mcheuz, Честит Рожден Ден! Всичко най-хубаво ти желая! Heart Eyes Ще изгрее слънчев лъч и във вашето семейство. И при Шани също. Hug

# 296
  • София, "Младост 3"
Mcheuz ЧРД
желая ти щастието което заслужаваш и бебето, което толкова чакаш!
нека лошото е зад гърба ти и децата да те радват и обичат и уважават, нека в очите ти има само сълзи на щастие....
знаеш че чакам с теб и Шани!

п.п. да не ни изненадаш на рожденния си ден Wink

РОНИ, миличка мина една година и месец вече и ти все обещаваш....той мълкия ще го тресне ергенлъка докато те чакаме за гостито! Wink
искам си те на гооости! ето публично те порицавам, пък дано дойдеш! ще ти пиша отсъствия в дневника вече да знаеш!

# 297
  • Виена
mcheuz, Честит Рожден Ден!!!   bigdance2  Здраве и късмет! И сладко бебоче след по-малко от месец!
Ники, Hug Hug Hug

# 298
mcheuz, ЧРД! ЧРД! ЧРД!

искам специално да ти пожелая много късмет, здраве и сбъднати мечти! и усмивки, и прегръдки... И подаръциииииииии

На тумбачетата пращам прегръдки, целувки и стиснати палци! на всички!

# 299
Честито на рожденичкатааа!!! Да си много здрава и когато му дойде времето да гушнеш малък,сладък и много здрав бебок! Много те прегръщам!!! Весело изкарване на празника и много подаръци!!!

Аз съм по-добре. Каквото е писано,това ще става.. нищо не мога да променя... Мисля,че вече изцяло приех идеята за амниото и даже мисля тия дни да говоря с д-ра и да не чакам 3 седмици, а евентуално след 3 седмици да имаме резултата...защото иначе ще се проточи сякаш до безкрай... Единствено се моля бебка да няма увреждания, защото...може да съм силна, но не мога да си представя каква сила ще ми трябва да взема "онова" тежко решение..сещате се кое. Наистина им нямам никаква вяра на онези в Тина Киркова... но се моля да са си свършили работата и наистина бебчо да не е бил с малформации... и просто да става въпрос за някакъв дефект... Има толкова много живи и здрави деца, които са били извадени преждевременно поради лошо хранене и после са ОК. Само да ми е здравичка...ще сме силни и ще се преборим!!! Не съм се отчаяла, да знаете! Само вече го няма онова въодушевление от бременността, което имах до оня ден. Знам,че сте с мен и ми изпращате положителна енергия и наистина това ми дава сила и много ви благодаря  bouquet
Днес след работа отскочих с тате и мъжо до село и там беше едно слънчице и топло и много се освежих. И бебка да "дишне" малко чист въздух покрай мама:)

Гушкам ви всички много,много.  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт