Октомври грее във позлата, дарява ни с надежда свята!

• 21 787
  • 565
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, не се познаваме, но се възхищавам на силата ви!!!Дръжте се!Не се предавайте!

# 271
  • София, "Младост 3"
РОни, нямам време да чета цялбата тема....и не бях и в Сф та въобще съм изпуснала края - съвсем случано попаднах на притесненията на Ники
аз ВЪПРЕКИ всичко бих отишла и при ДРУГ специалист

# 272
Ники,миличка знам,че ги е тежко,но напиши поне едно редче.От снощи не съм спряла да те мисля  Hug

# 273
Тук съм, ама какво да пиша... Много мисли ми минават през главата и се опитвам да си изясня картинката. Естествено,че ще отида на фетална ехокардиография,изобщо не съм мислела друго и преди вчерашния преглед. Имам вече записан час при доц.Томова за 14 ноември, аз се опитах да й обясня за какво става дума, но тя си имаше друга работа, записа ми този час и си продължи работата. Така и така тя се прави около 22 г.с.
  Не че имах много време днес, но попрочетох някои неща. Ей това изречение ми прозвуча доста тревожно,честно казано...

Malformations among fetuses with single umbilical artery have been reported to be as high as 46%7,8. In a meta-analysis of 37 studies related to single umbilical artery, the mean association with structural anomalies was 27% in liveborn, while in specimens obtained from early abortions, fetal deaths and autopsies it raised up to 66,3%.

По-нататъка в тая статия са описани и възможните увреждания...наистина звучи страшно...
Все повече мисля за амниоцентеза. Не ме е страх от манипулацията, страх ме е от резултатите и недай боже..от това,което може да последва. Не съм загубила надежда и ще направя каквото трябва. Може пък всичко да бъде наред...

Благодаря ви,че сте тук...Знаете ли колко надежда и сила ми вдъхвате. Колко пъти се просълзих днес,докато четях написаното. А днес трябваше да е хубав ден и трябваше да ви почерпя по един повод...е да,повода го има, но изобщо не мога да се зарадвам,камо ли да черпя за това... Нищо друго няма смисъл, сега само ТЯ има значение...

# 274
  • София
Ники, Hug.Нещо такова ми обясни и моята лекарка днес,като я попитах за теб.За това за нея амниото е задължително.Знам,че много те е страх за резултатите,но по-добре да си подготвена,поне аз така бих предпочела за себе си.Не трябва да губиш вяра и надежда,защото още нищо не е решено.Силно се надявам и вярвам,че при теб нещата ще се подредят по най-добрият начин и през Март и двете ще имаме своите слънчица!

# 275
Ох  Ники,ако знаеш колко ми е мъчно само,че се притесняваш Sad...
Подкрепям мнението на angels,може би наистина трябва да направиш амниото,за да се поуспокоиш.Иначе не виждам как ще я караш спокойно.
Аз се моля и вярвам,че всичко ще е наред Praynig.Прегръщам те,и ако мога да направя нещо за теб само кажи.

# 276
  • Стара Загора
Милата КикиНики  Hug Много те гушкам и знам, че ТЯ ще бъде с мама  Heart Eyes
Представям си какви мисли ти се въртят из главата и сигурно вече и сън не те лови Sad
Много те гушкам Hug

Снощи моята агресия проходи тотално...овърша къщата като крещеше и се хилеше като лудо Mr. Green http://www.snimka.bg/album.php?album_id=183502&photo=1

# 277
Веселче, ще следите бъбречните показатели! спокойно само!

Ники, умолявам те - спри да четеш такива неща! освен тотално да те подлудят, друго полезно няма да стане! в краен случай ще направиш амниоцентеза, макар че съм убедена, че нищо няма! ако имаше - щеше да се види на ФМ!
Пак ще отидеш на ФМ след месец... и ехокардиото---

Момичета, моля ви - направете всичко възможно психиката ви да е спокойна. Бебчовците усещат напрежението!
Много ви мисля!

Херка, честито терминатор! Joy

# 278
Браво на Славния Агресор! Здрави нервички на мама пожелавам  Hug

Зори, радвам се за добрите новини.
Веси, дано не се обаждат бъбреците. И моите са ми проблемни от години и се моля да не ми правят проблем точно сега. Знам че туршийките им влияят неблагоприятно, тъй че без туршии до гушването на бебо.
Ники, мисля те и те  Hug
Полярното мече, айде вече да спират течовете и само спокойствие до финала.

# 279
Хера , честити ви крачета ,да ти е жив и здрав   bouquet

Hug на всички

# 280
  • София, "Младост 3"
КИКИ НИКИ аз четох за един кръвоносен съд - а не три
ти имаш два
чела съм за такова нещо някъде тук и всичко май бе ок - да не лбъжа като не помня - пробвах да търся, но нищо не ми излезе....
както и да е - при 1 кръвоносен съд вместо 3! говорим за голяма разлика
а при два - стават и някои аномалии които въобще не е задължително да са патологични
вярвам че патолозите не биха пропъснали чак такива аномалии ако имаше първото ти ангелче
затова имай вяра
за мен остава проблема със захранването на бебето, който ще ескалира ако въобще се случи - някъде след 25г.с. дори 24г.с. и в края
поне при мен нещата бяха така
дано удържиш до 8 месец и тогава вече не е толкова страшно - има си начини да се помогне на бебчето да преживее още малко в мама и да почака
наистина 22г.с. е добра за преглед на фетална - Томова е добра с кръвотоците според мен, а и иначе - нищо че повечето акушер-гинеколози изтъкват че тя била завършила сърдечно-съдова медицина или нещо подобно
тогава ще видите и как се захранва бебето и плрацентата - а до тогава - не се притеснявай, според мен ако имаше аномалии - вече да се е отклонило бебето и да изостава

но ако ще те успокои едно амние - можеш да направиш, аз лично ако имах притеснения и за това - бих направила.....но преди това помисли - ако резултата е еди какъв си - ти какво би предприела. защото ако не би предприела нищо - е излишно да се травмираш с тази процедура.....трудно е да се мисли дори за това, но пък е важно решение....

прегръщам те и вярвам че нещата ще са добре, убедена съм - толкова много се нагледах в болницата и в съм чела, но вярвам че всичко при теб ще мине само с тази огромна уплаха!
само си следи КРЪВНОТО! задължително веднъж на ден особено след 22г.с.

# 281
Никче,  Hug. Изпращам ти най-силната си енергия, на която съм способна.  Hug Heart Eyes

Херка, е сега ще видиш колко несправедливо е било да казваш на Слави агресор преди още да е проходил.  Heart Eyes

# 282
mcheuz честит рожден ден , желая ти много здраве и след 4 седмици да гушкаш едно прекрасно бебче   bouquet

# 283
  • Варна
mcheuz! Бъди много много щастлива!

Ники продължавам да те мисля  Hug Hug

# 284
mcheuz - Честит празник! Много здраве и любов от мен. Скоро бебче и всичко да е както си му е реда.

Общи условия

Активация на акаунт