Октомври грее във позлата, дарява ни с надежда свята!

• 21 775
  • 565
  •   1
Отговори
# 330
Ники аз също се пресъединявам към здравостискащите палци fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed   Всичко ще е наред ще видиш

Колкото до различните мнения съм съгласна че винаги трябва да се ходи при няколко специалиста за да потвърдят или отхвърлят диагнозата все пак всички са хора и всички грешат а някои просто са некадърници.Когато моя генеколог ми каза в края на седмия месец че се съмнявал че имало нещо / дори не ми каза какво/ обиколих доста лекари неисках да повярвам тогава се срешнах и с д-р Марков той беше толкова категоричен и толкова сигурен  но аз пак не исках да повярвам търсех лъч надежда някой който и да е да ми каже че  моето момиченце има шанс но уви не стана така..................Но все пак както казах никой не е безгрешен така че винаги трябва да търсим и второ и трето мнение колкото и объркващо да е това.

Асе честита годишнина мила  bouquet  bouquet  bouquet

# 331
  • София
Ники, преди четшъртък ако може да се видим поне за малко, ще се съм изключително доволна.Този път всичко ще е наред.
Аз, по мъничко се подтискам.Като дойда в къщата в планината и започват да ме връхлитат едни мисли и спомени от преди две години ... , сърчицето ми се свива, и ставам различен човек.И не мога да си кажа това на глас, тъй като сега го осъзнавам истински. Тъжно, болно и ме обзема панически страх. А и ПМС подпомага много в затъването.

# 332
Ники, преди четвъртък ако може да се видим поне за малко, ще се съм изключително доволна.Този път всичко ще е наред.
И аз ще съм изключително доволна. Искам си вълшебния конец... Може да спретнем нещичко във вторник следобеда например- понеже в сряда ще ходим с мъжо на зъболекарски пазар в Пловдив. Има ли желаещи за вторник?
Ритко, ти къде пак си избягала? В Банскалийския регион ли сте?

Ние днес ще ходим на Стройко да оглеждаме. Имаме една дограма за смяна- няколко прозореца... Ще събираме оферти. Ако някой има пресни Фпечатления от някоя фирма,да си каже:)

Хубав ден на всички.  Hug Hug Hug

# 333
  • София
Аз съм навита за Вторник,много ще се радвам да ви видя и ще нагушим Ники за кураж! Hug

# 334
  • София
Ники, там съм. И съм малко "unhappy". Ще направя всичко възможно да дойдад и аз във вторник.

# 335
Ритко, няма да тъгуваш. Не ти позволявам. Много  Hug Hug Hug

Хайде значи ще се пробваме да се видим във вторник. Нямам търпение.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 336
За вторник ако може след 16.30ч. ме бройте и мен.

Никчо, ще питам мъжлето за дограмата по-късно и ще ти пиша. Иначе естествено и аз ще стискам всички възможни палци за амниото - всичко ще е наред. Hug

Ритко, нещо не ме кефиш така. И ми е домъчняло за онова усмихнатото момиченце в теб. Надявам се скоро пак да се появи  Heart Eyes

Напоследък си мисля, че отдавна не съм ви казвала колко много ви обичам - е много много ви обичам - всичките Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug.

Приятен уикенд.

# 337
Аз както винаги ще съм мислено с вас и се присъединявам към гушкането на Ники   Hug

# 338
  • Виена
Ако искате като се съберете във вторник, изпратете един смс да ви звънна на телефон, който може да се пусне на спикър, за да ви чуя. Тъкмо ще се запозная и с глас с  тези, с които не сме се виждали още. А може и само да кликнете, аз ще знам и ще звънна обратно. Само да съм си удома... Но като гледам какво време се е заформило, няма шансове за много щъкане. Над Виена, по високите места вали сняг... cold

# 339
  • София
Весе, и аз си мразя тези моменти, и като се познавам какъв човек съм и откачам още повече. В момента ми се крещи, реве, чупи ми се нещо. Цялата треперя и не мога да се разрева от яд дори.

# 340
Ники, и аз ти стискам много силно палци!Всичко ще е наред, ще видиш! Hug

# 341
Щом казвате вторник, нека да бъде вторник.    Grinning Само да видя дали ще устискам да не се разболея. Май се появяват някакви наченки.  Ще им видя сметчицата де.
Ритче,  Hug. Вярвам в теб.  Heart Eyes

# 342
  • София
Ех, все не мога да се класирам за тия срещи... smile3514

Рени, освен с теб да си чукнем среща тука  baby_neutral baby_neutral
Рит,  Hug

# 343
  • София
Ритка,ти си толкова лъчезарна,не си те представям тъжна.Пък и я на какво хубаво място си-порадвай му се. HugБаща ми е от Добринище и така ми се е доходило там-много ми харесва,а не съм била от поне 2г.

# 344
  • София, "Младост 3"
Ники, там съм. И съм малко "unhappy". Ще направя всичко възможно да дойдад и аз във вторник.

мило Ритче, потъгунвай. СЪрцетно има нужда и от такива моменти за да усети после силата на радостта от щасливите събития в живота му, така по-силно ще усетиш че лошото е зад гърба ти и че те чакат само хубави неща и че въпреки тази раздяла те чака нова среща.
Погледни звездите...или падащия сняг и помисли как твоето изгубено е там сред звездите, но не на лошо а на хубаво място - там горе където няма болка и тъга, атам в твоята любов то е щасливо. А ако не е там - неговата съдба е някъде тук сред нас, но вярвам че дори преродено ще усеща твоята любов докато си жива!

уф снега ме разчувства, но това си помислих когато четох за теб и си те представих в една топла и мексо осветена стая да седиш и да мислиш края прозореца...размислих се с теб и реших да ти драсна някой ред - пък дано те накара да се усмихнеш, а не да тъгуваш!

Общи условия

Активация на акаунт