Октомври грее във позлата, дарява ни с надежда свята!

• 21 758
  • 565
  •   1
Отговори
# 360
Споко, Берни.  Grinning Аз със какъв разкошен косопад съм. Не е истина направо. Есенен. Като листопад.
Преди си правех маската, която Асето ти е метнала на линк. Вече ме мързи.  Flutter Тривитаминолът сега си има някакво друго търговско име. В аграрните и ветеринарните аптеки го има. Или можеш да помолиш някой ветеринарен дофтор да ти го набави.

Шерче, докато устискате на село, седете си там. Стомано-бетонната радост за окото я остави за крайни случаи.  Grinning

Тече ми носът. И се прокашлям. И има вероятност да ме видите, но друг път. Аз бацилите не си ги раздавам доброволно.  Laughing

# 361
Здравейте,милички!
Аз днес съм се отдала на готвене по един много специален повод-по късно ще почерпя! Heart Eyes
Ники, Hug Гуша те много!
Берни,маската с тривитаминола и аз съм я правила.Наистина ефекта е много добър,само че мен напоследък ме мързи ,а и много гадно ми мирише.Иначе я правя вечер,увивам главата в найлон и кърпа и спя така.Понякога си увивам и караката с кафе,зехтин и фолио и милото има чувството че спи с мумия! Mr. Green

# 362
Електра ,честита годишнина , още много много дълги години заедно и да се радвате на здрави дечица скоро   bouquet

# 363
  • София
elektra_86, Честита ви годишнина! Да се обичате все така и живи и здрави да отгледате и внуци! Hug

# 364
Електра,честита годишнина.Пожелавам ви винаги да се обичате толкова колкото през тази една година семеен живот,а следващтата годишнина да я празнувате в компанията на едно малко гукащо човече.  bouquet

# 365
Електра, честит празник и от мен. Много любов и семейно щастие ви пожелавам, деца, внуци и правнуци Simple Smile

Берни, за косата не се шашкай. Това е толкова нормално, колкото и че докато си била бременна са ти падали единици косми. Хормоните ти влизат в норма и сега всички стари косми, които е трябвало да паднат преди 6 месеца правят точно това.
Спомням си, че горе-долу по това време и аз се бях хванала за главата, но четох къде ли не и хората си го обясняват напълно приемливо и физиологично. Да не говорим, че в този случай никаква маска няма да ти помогне, просто защото нямаш проблем. До месец-два ти обещавам всичко да е ок и повярвай ми - ще си имаш коса на главата и ще бъде също толкова хубава, колкото и през последните няколко месеца.

Чух нещо за среща във вторник. Чудя се дали ще се доредя. Дано да успея.

# 366
Благодаря ви за пожеланията,милички!А ето и обещаната почерпка от мен-кой каквото си избере!Обичкам ви! Hug

Последна редакция: нд, 21 окт 2007, 23:49 от elektra_86

# 367
  • София
Честита годишнина Елекртра,да се обичате още мнооого години и къщата ви да е пълна с детски смях!  bouquet

# 368
Електра, честита годишнина и от мен:) Да се обичате много още поне 100 години и да се радвате на много деца и внуци:) Наздраве!  bouquet  bouquet  bouquet

Ааа,Берни,не позволявам на косата ти да капе, да знаеш Naughty!!! Такава коса не е за изпускане... Но  щом казват,че е нормално, значи всичко ще отзвучи. А пък е и есен...всичко капе- листа,коса... Аз да си кажа, някъде прочетох, че през бременността косата не капела. Това за мене не важи. И нали с Николай и двамата сме дългокоси, навсякъде из къщата има косми. А колко остават по четката...

Фивърче, какво стана, Конова отговори ли ти на мейла?
Рони, на теб пък не ти позволявам да се разболяваш.  Дано успееш да го стопираш. Пий Осцилококцинум.

Казвайте за вторник кой по кое време може. За мен към 5ч е добре. Пък който много работи,може и към 5,30 да дойде:) И някакви предложения за място? Аз си мисля,че по това време в Кривото не може да няма места. Тамън Електрата като се изучи,може да дойде.
 Hug Hug Hug

# 369
  • София
аз съм свободна по всяко време,нали съм болнични. Grinning

# 370
Аз за съжаление преди 18:30 е трудно да се добера до където и да било (в най-добрия случай ще съм успяла да се паркирам на стадиона).

Кривото по принцип е ОК - но е добре да има резервация - там винаги е фул.

# 371
На мен Кривото ми е идеално.Тъкмо като ми свършат лекцийките и скачам при вас. Mr. Green
Аничка след 5 бариерата на паркинга на библиотеката е вдигната.Аз паркирам там по принцип-много е близо,а и винаги се намира местенце,понеже много хора не знаят че вечер може да се мушнеш там.
А за Кривото,аз утре няма да ходя до унито,че преподавателя ни имал работа,иначе щях да запазя места.Но ако не е късно мога да запазя във вторник сутринта,като отида на лекции.

# 372
Но ако не е късно мога да запазя във вторник сутринта,като отида на лекции.
Според мен във вторник е идеално за запазване на места. Това все пак е Кривото...аз си мисля,че към 5  и без резервация ще си намерим маса, ама все пак по-добре е да запазим, та да ни е сигурна работата. Само да знаем колко ще сме,който ще идва да си признава.  Аз след 15ч също мога да запазя маса, ако Електра не успее сутринта.

Ехее, чак сега видях редакцията на поста на Електра. Тамън преди това се чудех къде са изчезнали почерпките:)  Ти ли направи тази торта и другите вкусотии???????????

# 373
Добро утро момичета,
Пак е понеделник и пак на работа ЛЕКА СЕДМИЦА НА ВСИЧКИ.
Ние с моя мъж бяхме на хижа на Батак там сняг нямаше но си искарахме страхотно.
Имах нужда.

Електра честита годишнина и от мен/ по добре късно отколкото никога/ Wink Wink Wink

# 374
Електричка, честита годишнина и от мен, макар и малко на патерици. Бъдете здрави и много щастливи заедно още дълги години.

За срещата ме бройте около 17 ч.

Приятна седмица на всички.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт