Октомври грее във позлата, дарява ни с надежда свята!

• 21 738
  • 565
  •   1
Отговори
# 435
Ники,милинка да знаеш,че ти стискам много силно палци.С теб съм и вярвам,че всичко ще мине добре и резултатите ще са добри.Пращам ти цялата си положителна енергия,така както ти ми прати твоята когато умирах от страх преди секциото.Много силно те гуша,погали си коремчето и си мисли само за хубави неща. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Весенце,кефи се.После ние ще се кефим,да не мислиш,че ще ти се размине. Mr. Green

# 436
  bouquet благодаря!
Ники, не се притеснявай, друг път ще се видим!
Стискам ти много силно палци за утре  Hug

# 437
Ники,стискам ти палци за утре! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Всичко ще бъде наред,сигурна съм! Гуша те много силно! Hug
Ани-бани,честита месечка на Влади!Много е сладък малкия мъж!
Светленце,и от мен честит абонамент за зъбната фея!И да носи хубави подаръци на малкия сладур!
А ти няма ли да дойдеш специално заради нас в скоро време?
Берни,много е забавен Марти!Какви номера прави само! Mr. Green
Шерче,една силна прегръдка за теб! Hug
Весе,много цунки по тумбачето! Heart Eyes
На мен днес ми дойде и ми е едно такова криво.Даже и лекциите пропуснах днес,но ме болеше коремчето и ми беше едно такова ревливо.Защо ли за пореден път не се получи?Тази вечер моята бременна приятелка ми беше на гости и ме почеса по гръбчето и ми направи заклинание другия месец да бременея с тризначки! Mr. GreenЕ,аз и на едничко ще съм много щастлива!
Гушкам ви всички! Hug Hug Hug

# 438
Електра,едно ти стига като за начало. Ти що не каза, вчера можехме 4 да те почешем по гръбчето..малееей, четиризнаци...изтръпвам... Хайде стига вече ви е идвало, аз сега ще ви направя заклинание да не ви идва повече на някои от вас, да не изброявам поименно.
 А като сме зачекнали темата, днес около 40 минутки се правих на зъбната фея върху миличкия ми кръщелник. Горкото детенце, за пръв път му беше на зъболекар и трудно даде зъбчето, но затова пък накрая няколко пъти ми благодари и ми позволи да го нацелувам. Явно е дошла седмицата на масово обеззъбяване на първолаците:)
 А пък аз с моя мозък,дето напоследък липсва, като прочетох преди малко, честитила съм месечинката на Марти вместо на Влади... не беше нарочно, поправих се...

Гушкам всички ви!!! Hug

# 439
Ники,аз като прочетох и се зачудих дали пък не съм пропусала коя дата сме,че нещо напоследък ми се губят дни и дати,но после се усетих.Ама нищо простено ти е,от хормоните ще да е  Mr. Green

# 440
  • София
Ники, стискам палци , и не спирам и аз да те мисля. Утре ще искам пълен разказ за протеклия ти ден.
Ралинка, аз съм ти направила заклинание, но ще кажа на Весела до кога трябва да си забременяла, за да не развалям магията.
Имай ми доверие, на Ники каквото пожелах това стана. А и Весела си изпати по този начин  Mr. Green , не се отчайвай.И аз като теб съм много кръвоомазана, и сополанка цивреща. Най-хубаво е когато свърши "зациклянето", надеждата се появява.
Светлана идва утре.Надява се след 15:00 да може да се види с нас.

# 441
  • София
еее супер,хайде да ми звъннете ако се разберете нещо за срещички.

# 442
За ниския хемоглубин преди много време една мама беше споделила, че след като се борила борила с таблетките и не помагали лекарката е посъветвала и почнала да яде сухо мляко НАН1 с лъжицата и се е вдигнал за седмица. Хапвала по 1/2 кутия на ден
Дали е мит или реалност незнам, ама има логика - нали е обогатено, а и има и много други витамини. Бебето и се роди гигант почти 5кг. Това също дали е от млякото незнам  Mr. Green Ама също изглежда логично  Mr. Green

Поне няма да навреди, ако не помогне. Wink /всъщност незнам дали няма да се дебелее от това/

# 443
Слънца, наистина пристигам днес. И да си кажа - не заради митинга - просто използвам транспорта. Няма как през работно време да дойда иначе. Та конкретно - тръгваме от Карлово в 11 часа. След 15 часа се надявам да съм свободна. Предполагам че до към 18 часа някъде. Надявам се и по до късно, за да мога да видя работещите дами. В момента, в който разбера къде ще е митинигът, ще звънна на Рита, за да ви уведоми тя тук и за да решите къде ще се видим. Ама да не стане така - аз да дойда, а вас да ви няма. Специално заради вас се писах митингуваща и днес.

Ники, от момента, в който съм станала, те мисля. Все се сещам за нещо, което мамам ми казва:"Не се става лесно мама"/макар че не всички минават през изпитанията, през които ние минаваме/. Но пък си заслужава.  Peace Всичко ще е наред. Трябва да е! Гушам те! И в мислите си съм с теб. Hug

# 444
 ДОБРО УТРО на всички и прекрасен ден  bouquet  bouquet  bouquet

Ники събудих се и си помислих за теб мила, успех и имаш и мойте здраво стиснати палци да знаеш Wink Всичко ще е наред.

Шерче  Hug

Момичетата със вълшебните тумбачета ако може и едно заклинание и за мен Wink

# 445
Еми току-що ми се обадиха, че автобус няма да има. Sad Много ми е гадно. Така съм разочарована. Cry Съжалявам, момичета. Все още не знам защо няма да има автобус. Сега отивам до училище и се надявам да кажат, че е отложено за утре.

# 446
Ники, силно стискам палци. Мисля за теб и за малката ти сладурана.  Hug

# 447
Ники - Стискам палци. Очакваме новини, че процедурата е минала леко. После ще продължаваме да стискаме палци за резултатите.

Велев от 2 седмици работи в клиниката на Мазнейкова.
Ненов не са го спрягали. Богословова в крайна сметка си е там. Има доста младоци, които се справят добре, някои пенсионери са напуснали - явно смяна на поколенията се е заформила.

Ами вариант са ми Втора градска и Окръжна болница. Там поне бебетата са при майката. Аз пак казвам. В Шейново знам, че за мен ще се погрижат, но не съм сигурна, че за детето ще се погрижат както трябва.

Но има време. Другия петък ще си поговора повече с акушерката, че с нея ми е по-спокойно да си плямпотя.

За утре няма как да се класирам за среща със класната.  Sad

Деси, при мен поне опасността от такива количества мляко е по-голяма от ниския ми хемоглобин. Петър и досега още не е израснал алергията към кравето мляко напълно. Та нямам намерение да тормозя и това дете така. Та ям сирене и кашкавали, но прясно мляко в никакъв вид. Пред 1-2 дни кисело мляко и така - иначе ще стане страшно. Не бих преживяла още веднъж 2 години на хидролизирано мляко, само защото преди набивах аз самата мляко на поразия (ама кой да знае).
Започнах да наблягам на червените сокове - така прочетох. Вчера изпих 1л от касис, днес ще мина на нещо друго. И почнах поредния железен препарат.

# 448
Може да опиташ да пиеш и хапчетата сутрин на гладно и да чакаш 1-2 часа и тогава да ядеш(или да помолиш някой да те буди много рано сутрин за хапчето и да заспиваш пак), защото може и да не се усвоява заради храната която ядеш  newsm78
За алергията ти съчувствам  Sad И аз си имам един такъв у дома - почти на 5, все още не помирисваме млечен продукт. Най-добрата профилактика на АБКМ е дългото кърмене. Обаче ако кърмиш не трябва и ти да ядеш мляко(нито кашкавал , нито сирене) поне първите 3 месеца. И да си 100% сигурна, че бебето ти няма да получи първите дни сухо мляко под никаква форма. ПОнеже сестрите имат навика да дохранват бебетата трябва да им кажеш предварително, че сте с много тежка семейна анамнеза и бебето може да получи алергичен шок. Ти си ги наплаши едно хубаво, защото иначе те няма да ти повярват  Crazy. От такава гледна точка наистина е добре да избереш родилно, където ще сте заедно в бебето и никой няма да може да го тъпче с АМ. Другото важно е ако можеш да се пребориш да му дадеш да суче в първия 1 час или възможно най-бързо след раждането. Ако ти разрешат и в родилна зала веднага дори. Това запечатва стомахчето и вероятността от алергии рязко пада. Незнам колко е възможно в БГ. Аз си кърмех бебочко преди да излезе плацентата още.

За нисък хемуглубин казват и една чаша червено вино сутрин на гладно  Joy Обаче това е супер опасно за бебето  Laughing Може да пробваш с чаша гроздов сок(червен) ако все още има грозде в БГ.

# 449
  • Виена
Мацки, нямам никакво време да пиша. Тук ми се върти животът на страшни обороти, едвам намирам промеждутъци да поддържам контактите и в австрийската тема, че тамън създадохме някакъв климат и започнахме да се виждаме, та да не е толкова самотно и скучно... За капак от тая нощ Филип е с хрема и едвам диша душичката през нослето. Страхувам се да не се запуши още по-жестоко, че как ще суче тогава...  Sad
Аги, знаеш мнението ми за Лъчи!  Grinning Откога съм прозряла аз, че само корица му подхожда на него...   Heart Eyes
Ники, снощи ти звънях, понеже нямаше как да пиша. Пожелавам ти целия късмет на света да е с тебе не само днес, не само докато чакаш резултатите, но и след това! Пожелавам ти най-голямото щастие - да гушнеш малката принцеса в хубавия месец, когото пролетта започва да напомня за себе си! Светлето е много права
...мама ми казва:"Не се става лесно мама"/макар че не всички минават през изпитанията, през които ние минаваме/. Но пък си заслужава...
Радвам се на хубавите и забавни новини около дечицата с цялото си сърце!  Hug
Бременните (да не ви избраявам поименно, че Филипчето се събуди и трябва да го оправям!), мисля ви непрекъснато! Стискам палци да решавате бързо и успешно проблемите!
На всички  целувки и гушкаци!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт