Октомври грее във позлата, дарява ни с надежда свята!

• 21 742
  • 565
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Хей, много сте си лафили. Хубаво е да завариш ведра обстановка. Grinning Така е, като се е включила класната да ви строи. Алоу, класната, чувствата са ни взаимне, макар да съм ти сърдита малко. Wink

Бременлинки, като ви чета така ми се приисква пак да съм бременна. Ама ще устискам още известно време. Mr. Green

Лами, кога щеше твоята мома да е в предаването за мама по БТВ. Кажи, за да не пропуснем дебюта на малката актриса. Heart Eyes

Момичета, стискайте палци и за нашето моделче, ако имаме късмет ще се появи на корицата на едно бебешко списание. Heart Eyes

Много гушки на всички. Hug

# 421
Аги, вашето моделче е така чаровно, че не виждам начин да не е на корицата. И ти ли ми се сърдиш? Да се сетя - защото идвах на митинг, а не се обадих.

Рони, има вероятност петък да дойда намитинг, ама не е сигурно. Grinning

Аничка, ти учудена ли си, че докторът ти казва да се замислиш за раждането.  Mr. Green

# 422
4U, Лъчи е перфектен за корицата на всяко бебешко списание. Ако стане нещо, ще си издам мое си списание и ще ми краси моята корица.

Но дано да стане и за другата.  Hug Heart Eyes

Светлълче, гъдинка си ти.  Идваш да митингясваш. Не заради нас. Знам те аз теб.  Crossing Arms

# 423
Честито обеззъбване! браво на феите - купувайте и се не бойте!

Ужасно съжалявам, че не дойдох вчера - ама да знаете - вторник не мога!
Оставам сама от петък - та който иска да ми обръща внимание, да заповяда! ако е хубаво времето, може и дребната звяр да видите... ако благоволи, разбира се

Много специални целувки и гушки изпращам на тумбаците! пу-пу-пу! мисля ви всички и много ви стискам палци!

Ники, със сигурност догодина ще се оплакваш какви номера ти върти мъничето! Знам аз!
Целувам ви и отивам да усмирявам ламенцето, поне така си мисля де

# 424
  • София
Светлълче, гъдинка си ти.  Идваш да митингясваш. Не заради нас. Знам те аз теб.  Crossing Arms

Рони, и аз съм на това мнение. По-скоро и липсват децата, а не толкова ние.
Светле, ти пък няма за какво да ми се сърдиш, ама щом ри харесва  Mr. Green .
Ники, ще ми мине киселото,обещавам.

Другата година, лятото ще е голяма веселба като се съберат всички мами с принцеси и малчугани.
Като си представя картинката и ми става топло на душицата.

# 425
Светле,айде вземи,че ела в петък на митинг,та да ги хванеш девойките пак да те изпратят до гарата и да организираме една среща за прадставяне на малкия ми змей. Laughing
Аги,и аз не се съмнявам,че твоя красавец ще го сложат на корицата.Ако не го сложат значи нещо не довиждат тез хорица.
Ники,догодина по това време такива номера ще ти върти принцеската,че ще се чудиш от къде и идват на акъла.
Да ви се оплача малко,Марти нещо ме е взел на мезе.Като ме усети,че излизам от стаята и започва един истеричен рев,чак кашля и се дави.Като се върна започва да се хили доволно.Да не говорим,че с мен не иска да спи,ококорва едни очи и това си е.Преди малко ги оставих с баща му и влязох да се изкъпя,и познайте какво заварвам сега.Спинкат си двамата доволно. Mr. Green
Ритка  Hug и бързо да си оправяш настроението.

# 426
  • морето и сините вълни :)
Здравейте момичетааа..Ухх много се позагубих май Blush Blush
Ами все нямам време..Моя синковец все го люшкам в таз количка,само там спи никъде другаде.С много леки изключения да е заспал на мен.Направо останах без ръце от тва люшкане Joy Joy JoyАма той добрече спи там че инъче ако нещеше и там да спи незнам кво щяхме да правим

berni -бреее туй голяма работа твойто мъж бе мацка..Моя мъж неиска да го оставям насаме с Влади,защотото  само да гъкне мъника и моя почва да вика."Аниииии идвай  плаче Влади" ooooh! ooooh! ooooh!Затова аз съм като едни гащи на мъжоми.МОже би го е страх защотот малкия много повръща и да не се задави...но предполагам и този кризисен момент ще мине..Да се похваля ние днес ставаме на 2 месец.
Кога минаха 9 месеца,кога родих че вече и порасна мъника.искам пак да го изживея този момент.Това е най вълшебното нещо на света да станеш майка.Всеки ден  му се радвам толкковам много на Влади че  неспирам да го целувам .Направо ако можеше да помни тва дете щеше да ме намрази от тва целуване Joy Joy Joy Joy

Някой път се поизнервям защотот той  понякога реве адски много по цял ден и вкъщи все едно е паднала бомба над хирошима но това се изживява Mr. Green Остава хубавия момент от ЦалуВането Hug Hug Hug

Охх нямам време да ви чета момичета,само мернах  нещо за Ники че е показал ехографа.Дано всичко е наред миличка.Не се притеснявай ние сме с теб..
Много целуФФки прегръдки на всички и най вече на бременеещите..  bouquet  bouquet

# 427
Ани, честито ти малко голямо момче! 2 месеца си е празник!

пу-пу! да сте живи и здрави!

# 428
Минавам така на лек отчет след ЖК-то. Младежът расте, не се шегува. На 33-та седмица отговаря според размерите на кратунката. Упорито обаче е заседнал и явно не смята да се обръща. Да ми е жив и здрав, пък нека ме режат заради него, много важно.  Crossing Arms
Светленце, честит ви абонамент за Феята на зъбките.
Ламче, кефи ме твоето моме. Нацелувай я от мен.
Аги, аз не се съмнявам, че ще го видим на корицата на списанието.
Ники  Hug
Ани-бани, много сладък Влади.
Момичета, имате поздрави и целувки от Маргото. Днес минах да я видя на работа, щото иначе няма начин да се срещнем с нея.

# 429
  • София
Светле, последно кога ще идваш?Кажи , за да знам дали е се видим, ако не когато Господ рекъл.

# 430
Здравейте всички:) Ние днес попътувахме,ама много ме е яд на моя мъж. Бях го помолила да се смени и да не е нощна смяна днес,хем да не бързаме да се прибираме от Пловдив, хем да не съм самичка тая вечер. Ама не се сменил. И като го питам след пазара какво правим сега и той ми вика ми няма време, трябва да тръгваме обратно:(
 Шерче, толкова исках да ви видя с Вики, а и времето беше направо прекрасно за разходка... Гадината ми обеща да сме дойдели до Пловдив специално... ама аз не му вярвам много... Много те гушкам, знам, че днес е тъжната дата... гушкай Вики,ангелчето ви бди над вас Hug Hug Hug
 Аничка, какъв е тоя хемоглобин???? Ти в крайна сметка накъде се колебаеш да се насочваш, ако не към Шейново? А Велев ако вземе да напусне, накъде ще ходи?? Имаше и един Ненов, и него го спрягаха,че ще напуска,че кой ще остане в Шейново, май само Ковачева...
 Хайде, Светле, идвай в петък, ако не можеш да излезеш от стачката, може ние да дойдем да постачкуваме с теб:)
 Много гуш на бебоците, честита месечинка на Влади:)

Стискайте ми палци утреее, много дълга тая игла ужас;((( newsm45

Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 24 окт 2007, 21:56 от KikiNiki

# 431
Цял ден ще си ми в мислите, Никче.  Praynig Така е от много време насам и така ще бъде още дълго време.  Heart Eyes
Нали утре другарчето ти да бъде с теб?

Шерче,  Hug
Ани, Влади има страшни бузки. Само за изяждане.  Grinning

# 432
Ники, няма страшно! стискам палци, мисля те позитивно и всичко ще бъде ОК!
Ти се опитай да се успокоиш и утре да си във форма!

Целувки на всички дИвойки !

# 433
ШерчеHug.

Никчоfingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed. Всичко ще бъде наред щом всички те мислим позитивно  Hug.

Аничка, браво на малкия мъж, а за хемоглобина пробвай сок от касис - щом не става с лекарства и мръвка, може пък това да подейства.

Ламко, дай я тая малка ламя да я нацелувам. Сега като се сетя за последната ни среща и много ме е яд, че не събрах смелост да го гушна това крехко същество.  Heart Eyes

Берни, кефи ме тарикатщинката на Марти Laughing.

Аги, няма начин този сладурко да не е на корица. Цункай го от мен.

Честита месечка на Влади.

Ако съм пропуснала някого моля да не ми се сърди, просто днес ми е едно заспалооо.

Hug Hug Hug

# 434
  • София
сега нямам време да прочета всичко,та после пак ще пиша!
 Само искам да кажа на Ники-с теб съм мила и много ти стискам палци.Щом ще си сама през ноща,ако имаш нужда да си приказваш с някой,можеш да ми звъннеш по сяко време. Hug

Общи условия

Активация на акаунт