Октомври грее във позлата, дарява ни с надежда свята!

• 21 748
  • 565
  •   1
Отговори
# 405
Срещата за мен беше кратка. Ама така е като не сколасвам да стигна навреме. С триста зора към 18 и 20 се паркирах на масата. И докато се кротна и ми се заприказва и си тръгнахме. Нищо - следващия път.
Рони - не съжалявай, че не си видяла кит на 2 крака (въпреки, че всички около мен твърдят, че раста само на корем, при това напред). Но вчера за малко да чукна 100кг на кантара. МОЛЯ не се смейте.

Девойки - рестото вече е преведено на Симона
Идеята ми се струва добра и може винаги след срещи да го правим.

Утре след доки ще докладвам - ама няма да се сърдите ако е чак вечерта.

Светле, радвам се, че намина покрай нас най-сетне. И аз искам стачката да приключи, защото си искам детето у дома, при мен.

# 406
Ламче, талантливо ти е значи детето!!! Бравос! Искрено ме разсмя ти! Много, много ти е хитра момата! Много е радва! Grinning А ти видя ли това:
И нещо много почнах да ходя при Ламковия брат.  Mr. Green

Mr. Green

Рони, знаех си аз! Mr. Green Mr. Green Mr. Green И на мен така ми действа!

И публично да си призная нещо: много, много обичам Асето и Аги! И им благодаря.... че ги има.

Благодарна съм, че ви има всички вас, момичета! Нещо ме е ударило на обяснения.... но то е заради вас.

Що примерно не ме избива на любов към Вълчев? newsm78

# 407
Е, не можем всички да обичаме Вълчев.  Mr. Green

Аничка, съжалявам че не те видях. Поне нахока ли ги целулозоядките?   Grinning
Заради това Симонче и всички останали нуждаещи се дечица как ми се ще да ходя да пребия шефа на фонда за лечение на деца в чужбина ...   Close  Днес, докато дочитах темата за Симона, направо пяна от устата ми излизаше от гьонсуратлъка на идиотите по трасето, навързани като свински черва.
Добре, че въпреки него хората от save Darina успяха да съберат паричките, за да не изпишат Мончето преждевременно.

# 408
Ронка, не съм хокала никой по простата причина, че и аз наблегнах на целулозата.
И сега не е за разправяне какви колики имам - направо трагедия - любимия ще ме изгони да спя на терасата.

Отивам да хапна нещо расло на кокал и да си пия витамините, че нещо се разсеях днес. Добре че в другата тема Дари ме подсети, че трябва някои части и с крем да мажа - ужас. Разсейвам се много.

Лека нощ от мен.

# 409
Аничка, днес се замислих колко малко ти остава още. Баткото подготвя ли се. Настроен ли е да дундурка бебо? Mr. Green

Рони, ти обичаш ли го Вълчев? Призцнавай! Щото бойна, бойна пристигам в Сф. Да видя кого повече обичаш - него или мен. Ей това стана като в сапнука: "Избирай - него или мен" Ха ха!

Момичета, за какво става въпрос? За Симона питам? Нещо не ми се отваря линка - излиза ми едно жълтичко с удивителна в него!

# 410
  • Варна
Светле не се ядосвай заради въпросите на колегите си, аз моите ги забивам с кратък и директен отговор и оттам нататък внимават какво говорят.
Аничка мисля, че не си наддала много на килограми, доколкото си спомням като се видяхме през август беше 90, така че 10 кг. не са много Simple Smile
Чакаме и други новини от срещата Simple Smile

# 411
  • Варна
Светле пробвай тука да отвориш http://www.save-darina.org/content/view/172/35/

# 412
Я класнатаааа.  Heart Eyes
Много приятна срещичка беше, както винаги времето не ни стигна. Срещнах се с едно голяяямо тумбаче - на Аничка, едно почти колкото моето - на Зори и още едно по-различно - на Ники. Със сигурност бяхме забавна гледка.  Mr. Green Добре че дойдоха и двете Ралички, та да разнообразят гледката. Електрата страхотно се е освежила - много ми хареса  Heart Eyes.

След всяка такава среща си мисля, че трябва да си изградим навик и да ги направим по-чести. Винаги ми е хубаво и винаги не ми стига.
Аничка,   smile3501

Домъчняло ми е за бебетата - за Лъчко и Мия, които познавам и за Марти, когото не познавам. И всички останали, разбира се, но те са по-далеч и едва ли скоро ще ги видя. Дайте да измислим нещо въпреки студеното време, което ще се настани трайно.

Лека нощ.

# 413
Анютката води по размери за сега, то няма начин де:) Ако mcheuz беше дошла, можеше да си имаме друг водач в класацията, амЪ...
mcheuz, много искам да се запознаем някой път, наистина Hug Hug Hug
Доволна съм от днешната срещичка, посъбрахме се, макар и на смени:) едни идваха, други си отиваха. Но пък ви видях и съм доволна. Само не искам Ритка да ми е такова киселяче...  Heart Eyes Hug Hug Hugт

Шерче, ако ни остане време утре, ще ти звънна. Не знам дали ще успеем,че мъжо е нощна смяна вечерта и сигурно ще бързаме да се прибираме:( А пък и утре бил първия ден на изложението,а не втория,както си мислех аз, което предполага да е лудница:(

Светленце, Hug Hug Hug
Ламче, искам и на мен догодина да ми въртят такива номера. Гуши малката ламя от мен:)

Леле заприказвах се на кюто и видях,че не съм публикувала и какво мислите ми изписа???че има 8 нови отговора. БРАВО!!! все така ви искам!!!
 Hug Hug Hug

# 414
Ники, за теб имам новина - помниш ли лятото като се чудех защо не ни се сменят зъбчетата. Е, вече сме беззъби! Mr. Green Минус едно засега, но се клати и второ.

Малка редакция: зъбната феичка не беше много подготвена, ама написа писмо, че на другия ден ще достави подаръкът. И го направи. Mr. Green Достави лък със стрели. Вики остана така доволен, че й написхаме писмо, че лъкът е достатъчен и за два зъба. Изумена съм колко скромен е станал. Mr. Green

Последна редакция: вт, 23 окт 2007, 23:56 от svetlana_78

# 415
Ники, за теб имам новина - помниш ли лятото като се чудех защо не ни се сменят зъбчетата. Е, вече сме беззъби! Mr. Green Минус едно засега, но се клати и второ.
Честито първо обеззъбяване на Вики. Сега Зъбната фея трябва да му донесе подарък/дано си подготвена/  bouquet

# 416
Хихи - и моя малък батко е беззъб от вчера(ама принудително изваден кътник - много развален).
Днеска феята му донесе голяма кутия сладолед  Mr. Green защото се държа геройски докато му вадиха зъба. Понеже отказах да го приспиват му дадоха хапче да го "омаломощи", сложиха упойка и му извадиха зъбчето. Пишя и рита, ама днес не помни, че сме ходили на зъболекар вчера  newsm78 предполагам хапчето яко го е омотало...
всъщност аз му дадох само половината и се изкушавам да изпия другата да видя на мен как ще ми подейства - той беше един такъв щастлив-щастлив  Crazy Crazy И колкото са ми слаби ангелите, ако не кърмех сигурно щях да съм го изпила - то си ми трябваше се, след вчеращното ходене(аз сигурно дълго ще го помня за разлика от малчуганчо)
Останах много учудена какви огромни корени имат тези зъби.... представям си колко го е боляло после милото Sad Ама нали неможе да си каже....

Иначе ние сме добре всички у дома(да чукна на дърво). Мног ми се иска да ви нагушкам тумбаците, ама няма как...така че ви прегръщам всички - и бремени и небремени   Hug

# 417
Рони, ти обичаш ли го Вълчев? Призцнавай! Щото бойна, бойна пристигам в Сф. Да видя кого повече обичаш - него или мен. Ей това стана като в сапнука: "Избирай - него или мен" Ха ха!
Идвай.  hahaha Така, като си далече не мога да преценя качествено. Все пак той е тук, а ти не си.  Mr. Green Очи, които са далече бързо се забравят.  Heart Eyes

Деси, радвам се, че се появи. Липсваше ни.  Hug

Време е вече да започва озъбването на подрастващото поколение.  Heart Eyes

# 418
Ама аз съм тука постоянно - нали ви чета и се надпреварваме с Херичка какво да метем (то не че има нещо - вие сте послушни  Mr. Green или Херката успява да омете преди мене винаги знам ли  Crazy)

# 419
Добро утро и от мен. Връщам се от доки с издърпани уши - хемоглобина ми е под 100 - ама какво да правя като тез таблетки не ги усвоявам както трябва, а мръвката която ям явно не е достатъчна. Иначе бебо продължава да върви напред - по размери е вече 34-35 седмица.

Каза ми да се замислям за раждането. Леко е разочарован, че се чудя дали да раждам в Шейново (той бил емоционално обвързан), но пък съм изборът си е мое право. Уведоми ме, че д-р Велев (към когото не храня добри чуства) са го убедили да напусне. Аз пък му обясних, че това което ме спира е детското отделение - може пък да хване дикиш и да го обсъдят на следващия управителен съвет - знам ли?

Каза ми да си намеря да раждам някъде, където няма да плащам, но да си намеря лекар, който да се погрижи за мен (на устата ми беше да го питам като как става този номер - хем се грижат за теб, хем не плащаш допълнително).
Казах му, че все пак имам време и накрая може на принципа познато зло, по-малко зло. Той се усмихна. И се разделихме поживо по здраво. Утре чакам резултатите и от стерилната урина (ама знам че всичко ще е ок).

Каза ми да се помисля за стволови клетки - измих си ръцете с половинката - въпросът е поставен, очаквам решение.

Ами това е от мен.

Общи условия

Активация на акаунт