Октомври грее във позлата, дарява ни с надежда свята!

• 21 752
  • 565
  •   1
Отговори
# 390
сега се сетих,че в аптеките срещу МД и Шейново също трябва да има такива игли.
Уф ама съм тъпо...как не се сетих да пробвам в Шейново...ей ми го къде е, а и ми беше на път днес...

mcheuz, в МД ще ми я правят. Аз искам да си я купя предварително, да не се окаже в деня, че са се свършили и да увисна... затова искам да я купя утре, нали в сряда няма да съм в София. Освободих си четвъртъка от пациенти и след манипулацията ще си почивам вкъщи. За по-сигурно.
Електра, утре ще ми разкажеш подробно за тортата. Аз много искам да се пробвам, ама в момента нещо хич нямам време. А за масата, ако искаш запази ти преди лекциите, да ни е сигурна работата. Щом Рита и Зори могат в 16ч, запази за 16ч. Ако съм приключила с иглата, и аз ще пристигна тогава.
mcheuz, ти защо не се присъединиш? най-после да се запознаем и с теб и с тумбака ти:))) Hug Hug Hug
  Ясна ми се губи нещо...

Хубава вечер ви желая и отивам да ям,че вече съм освирепяла:)

# 391
  • София
аз мога да звънна на Ясна,но тя до 18ч. е на работа.

# 392
Берни,жалко че няма да можеш.Много ми се искаше да се запознаем и да нагушкам Марти! Hug
Ники,тортата ще ти я обясня най подробно. Wink
А за колко човека да запазя маса?

# 393
  • Варна
elektra честита годишнина и от мен, страхотни неща си сготвила Simple Smile. Желая ви здраве и много разбирателство в семейството и бебчета колкото си поискате Simple Smile
Ники доц. Конова още не ми е отговорила, а вече е 21 ден откакто й писах. Почвам да си мисля дали беше правилно, че й описах как са протекли двете ми бременности и оттам да ме насочи какво да правя.
Приятна среща ви желая момичета  Hug

# 394
fever за плевенската д-р Конова ли става на въпрос?
отвсякъде чувам ласкави отзиви за тази докторка и понеже  със съпругата ми може би скоро ще ходим при нея искам а имам колко се може повече мнения за нея

# 395
  • Варна
777 точно за нея става въпрос, доста момичета са й писали e-mail и тя им е отговаряла и аз все още чакам да ми отговори. Само хубави неща съм чувала и чела за нея и мисля, че една от най-добрите в областта на репродуктивната медицина, затова й съвет от нея ще ми бъде просто безценен.

# 396
ок.мерси
ако се нуждаеш за нещо свързана с нея ми кажи,защото аз живея в Плевен и ще се опитам да ти помогна.

# 397
  • Варна
777 засега ме интересува да ми отговри на писмото иначе няма как да е запозната с моя случай. Неудобно ми е да й пиша пак или да се обаждам, по телефона не може да се обяснят нещата. Благодаря, че ми предлагаш помощ.

# 398
няма проблем fever ако има нещо прати само едно ЛС

# 399
mcheuz, ти защо не се присъединиш? най-после да се запознаем и с теб и с тумбака ти:))) Hug Hug Hug

Милички много съм огромна  Shocked Заприличах на кит. Цялата си бременност прекарах вкъщи почти в хоризонтално положение и сега едвам се движа. Задъхвам се ,нямам дрехи (всичките ми дрехи от миналата зимна бременност са ми малки  Laughing) Не мога дълго де седя защото ме боли и така се ограничавам с къси разходки и повече мързел.  Laughing
Много хубаво да се изкарате ,да пийнете от мен едно винце  и много целувки за вас!!!  Hug  bouquet Heart Eyes

# 400
Искаме новини от срещата, клюки, снимки!

айде бе, още ли скитате? ние стоим тук, сами, скучаем...  newsm78

# 401
Сигурно още не са се прибрали , и аз не бих бързала ако съм на срещата  Grinning

# 402
Здравейте любови мои!
Ники, имаш цялата ми положителна енергия за четвъртък! Много силно те гушам! Hug И мисля за теб.
Електра, малко на патерици - честита ви годишнина! Вярвам, че следващата такава ще празнувате трима/поне/! Grinning
Рони, мина ли настинката? Ако знаеш на мен как ми се идва при вас! Колко ми се иска да седнем някъде на топличко и да потънем в разговори. Така ми е хубаво, когато ви виждам! Впрочем вярвам, че братът на Ламчето ти е харесал! Права ли съм? Grinning
Весенце, бичкам те/изразът е на Вики/ и  често ви мисля! Що не се обаждаш, а?
Рита, още ти се сърдя малко, ама защото си ми така важна и мила не мога да се сърдя сериозно.
Момичета, нещо не виждам Милуша, Глорето и Ясна да са писали! Ако някой има новини за тях - да сподели.
Ламче, какво прави малката хитруша? Пита ли за мен? За следващата среща ми я изпрати да я погледам - тъкмо и ти ще отдъхнеш, а и аз ще си я намачкам на спокойствие. Mr. Green

Аз съм вече безкрайно изнервена от тази стачка. Липсват ми децата. Но да не обсъждам тази тема. Криво ми е и за друго- на новото работно място непрекъснато ми казват, че е крайно време да се замисля за второ дете и че не било хубаво да съм само с едно. Разбирам, че те не знаят, че ми бъркат в раната, но  пак ми става криво. През ден някой ми дава акъли да не чакам много. Sad

# 403
Светле, мисля си често за теб! За да не изпадат повече колегите ти в конфузна ситуация, просто им разкажи с едно изречение какво си преживяла! може след време да разберат и със сигурност ще се почувстват неудобно! Сигурна съм, че ти го казват от добро сърце

Hug
Дребната зверее, глези се, стои права постоянно и тренира за ВИТИЗ - сценки със сълзичка/чки и без! сърцераздирателно реване, дране и прочие като ме гледа в очите! нервира се, че се смея понякога...

# 404
mcheuz, значи ще наваксаме по-късно със запознанството.  Hug

Здравейте любови мои!
Рони, мина ли настинката? Ако знаеш на мен как ми се идва при вас! Колко ми се иска да седнем някъде на топличко и да потънем в разговори. Така ми е хубаво, когато ви виждам! Впрочем вярвам, че братът на Ламчето ти е харесал! Права ли съм? Grinning

Ииии, ииии класната. Ииииии.  Heart Eyes
Настинката мина. Още вчера й видях сметките. Две вечери на най-лютия и вкусен лук + яко люти чушки. Само дето ракията не ми е силната страна.  Grinning
И нещо много почнах да ходя при Ламковия брат.  Mr. Green

По повод на това, че нямам вече носотеч от поне 36 часа, си позволих да намина и да претегля тумбаците. Весето е дръпнала, с малко пред Ангелчето. И коремът с мацка вътре е подобаващ за нежно и фино маце. Анютката не я видях. Но залагам на нея засега.

Общи условия

Активация на акаунт