Момичета, хубаво се уговаряте, ама във вторник е денят на мъжкатасвобода у нас! и ламята ще си гледа чавето, шмъркайки, страдайки по вас...
това е полУжението
Мляс.
Сега се чудя дали да не стана шизофрениче. 
а държа да ти кажа, че по отноение особено на другите имам 6-то чувство...
мерси за което! и като го излекуваш теча да идваш при един друг любвеобилен малък мачо, че те чака вече само една годсина /да не говорим майка му как е загоряла да те погушка/
/. Тая сутрин ходих за 5ти път в рамките на последните 3 седмици да ме бодат,че прочетох,че искали изследване за СПИН и хепатит за амниото, а доФторката през касата не ми ги беше пуснала,егати...пак ме одрусаха 50 лева... аз бях решила да си ги изискам следващия път, а се оказа,че ми трябват за четвъртък... После хукнах да търся иглата и се оказа,че в санитарната на Попа няма такова чудо. Утре трябва да обикалям около Пирогов да си търся... Дано се оправи времето,че тоя дъжд ме депресира съвсем. Ако си я намеря овреме, мога и в 16ч да стигна. 

Но добре че момичетата в готварския ме подсетиха,че не се виждат снимките да ги постна пак!А ако някой има път към Редута го каня на гости-тортичка има! 
Така ме разсмя с този теч и с любвеобилния млад господин.Какво ли не ми мина през ума?