Октомври грее във позлата, дарява ни с надежда свята!

• 21 758
  • 565
  •   1
Отговори
# 375
Eлектра, честита годишнина на патерици!!!

Момичета, хубаво се уговаряте, ама във вторник е денят на мъжкатасвобода у нас! и ламята ще си гледа чавето, шмъркайки, страдайки по вас...

това е полУжението

# 376
  • София
Хайде към 16:00 да е тогава. За да мога да ви видя докато се съберете, и после да си тръгна ако ми се наложи.

# 377
Добутро, хаймани.  Heart Eyes Мляс.
Аз казвала ли съм ви скоро,че съм "ум",белия делфин - ум патки пасе.  Mr. Green
Първа писта съм се засилила за среща, а между другото имам запазен час за при на Ламята братока.  Crazy Сега се чудя дали да не стана шизофрениче.  Laughing Та извинете и простете ме, но ще ви целувам друг път и по отделно явно.  Grinning
А този теч май си го обменихме с един млад любвеобилен господин от дома в Драгалевци. Не е нищо особено. Вече почти съм му видяла сметчицата на носотеча.

И честита годишнина на дребосъчето и нейния любим. Да сте живи и здрави и да се преоткривате редовно.  Hug   bouquet 

# 378
  • София, "Младост 3"
добро утро
лека и хубава седмица

мила КИкиНИки аз искам да се опитма да те успокоя...но няма да стане и затова росто ще ти кажа, че ти стискам палци за амниото и че аз лично вярвам и усещам че всичко ще е наред даже имам преусещане, че нещата ще са така дорбе че може и дапреностиш Wink а държа да ти кажа, че по отноение особено на другите имам 6-то чувство...
затова те гушкам и чакамв малката принцеса и ако е поне на 1 десета красива като мама - още от сега си я заплювам за снаха да знаеш!

миличка Рони разсмя ме днес - с този теч получен от любвеобилен мъжага направо ми скри шапката и въображението ми нарисува такива картини, че направо се смях с глас Wink мерси за което! и като го излекуваш теча да идваш при един друг любвеобилен малък мачо, че те чака вече само една годсина /да не говорим майка му как е загоряла да те погушка/

# 379
  • София
Рони, на опашка са се наредили любвеобилните момченца за теб. Мисли му. Laughing

# 380
Ами то хубаво,аз принципно мога и в 16ч, само дето утре имам бойна задача да ходя да си потърся прословутата игла 21G 12-15 см /звучи малко едричка #Crazy/. Тая сутрин ходих за 5ти път в рамките на последните 3 седмици да ме бодат,че прочетох,че искали изследване за СПИН и хепатит за амниото, а доФторката през касата не ми ги беше пуснала,егати...пак ме одрусаха 50 лева... аз бях решила да си ги изискам следващия път, а се оказа,че ми трябват за четвъртък... После хукнах да търся иглата и се оказа,че в санитарната на Попа няма такова чудо. Утре трябва да обикалям около Пирогов да си търся... Дано се оправи времето,че тоя дъжд ме депресира съвсем. Ако си я намеря овреме, мога и в 16ч да стигна.

Желая ви лека седмица. И дано е слънчева:)

# 381
  • София
ама Никич,защо не помолиш в най-близката аптека да ти я доставят,ми ще обикаляш.
 Иначе аз също мога в 16 ч.

# 382
Никче, дано. Аз като виден и ненадминат мързел мога ли да раздам малко акъл?  Grinning
Нашето добро другарче Зори дали не може да те насочи професионално към конкретно място? Стига да има информация за дебелата игла.
Момичета, за да не ви точат финансов ресурс за няма нищо /сякаш не ги раздавате в повече от всеки, който не знае какво е/, искайте си правата, които дава онази наредба, която бях цопнала тук преди време.  В крайна сметка наблюдаващите лекари няма да нарушат финансовия си интерес значително.

А, аз ще чакам господата да станат на моята възраст общо и го удрям на живот.  Wink

Редактирам се, че докато си изръся акъла, Ангелчето ни се включило.  Hug

# 383
ама Никич,защо не помолиш в най-близката аптека да ти я доставят,ми ще обикаляш.

Помолих. Отговора беше- най-малко една кутия. За единична бройка няма да си мръднат пръста. Иначе дадох задача на мъжо да потърси около Пирогов, понеже днес е с колата и може да свърши и тази работа. Дано намери,че хич не ми се обикаля...

# 384
Благодаря ви още веднъж за хубавите пожелания! Hug
Ники,тортичката и другите произведения ги сътворих след една седмица висене в готварския да черпя идеи.Като първи опит в тортоправенето се получи доста добре и много се гордея със себе си. bowuu Но добре че момичетата в готварския ме подсетиха,че не се виждат снимките да ги постна пак!А ако някой има път към Редута го каня на гости-тортичка има! Wink
Рони, Hug Така ме разсмя с този теч и с любвеобилния млад господин.Какво ли не ми мина през ума? Mr. Green
За срещичката аз до 5 имам лекции по етнология при един ужасен господин -Джени...Само като му споменем името и в курса избухва луд смях,но ще се опитам да се измакна по рано,а ако не успея ще се присъединя към 5.Само казвайте кои ще сме да запазя местенца сутринта.Аз от 11 съм в унито.
Берни,а вие с Марти ще се присъедините ли? Hug
Гушкам ви!

# 385
  • София
ооо Елекра,много си добра.А така ми се доядеее,ще взема да спретна и аз нещо следко.Ники,ако не можеш да намериш,мога да помоля колежката да поръча.Предполагам,че от склада ще и изпратят и 1-а игла,защото цените са обявени на бройка.

# 386
  • София
сега се сетих,че в аптеките срещу МД и Шейново също трябва да има такива игли.

# 387
  • София
сега се сетих,че в аптеките срещу МД и Шейново също трябва да има такива игли.

А и , на Ники са и близо.

# 388
Ники , слънце ,
въпросната игла се продава в аптеката срещу МД и струва 22 лв. Просто казваш , че искаш игла за амниоцентеза .Те си знаят. Стерилна е и направо се използва.
Колкото до изследванията: СПИН, Хепатит В, Васерман не се поемат от касата  Laughing Правят ти ги в ЖК и си ги носиш в деня на амниото.
Къде ще ти го правят ? Ако е в МД се подготви да си носиш пробичките сама от 10 -я етаж до първия и обратно. Голямо разкарване пада . На края така се уморих ,че забравих колко ме беше страх.  Rolling Eyes Laughing
Самата продцедура е за секунда и не боли !!!!
Стискам ти палци и чакам добри резултати !!!! Praynig Hug Peace  bouquet

# 389
Берни,а вие с Марти ще се присъедините ли? Hug
Много бих искала да се присъединя,обаче ми е много далече,а в тоя студ не мога да го мъкна Марти с мен,лошото е,че няма и на кой да го оставя.Така,че за кой ли път ще мине срещата и без мен.А така ми се искаше да дойда,ама... Hug

Общи условия

Активация на акаунт