Октомври грее във позлата, дарява ни с надежда свята!

• 21 787
  • 565
  •   1
Отговори
# 225
Ники, стискам палци и аз. fingerscrossed

Борианка, всичко ще бъде наред. Flowers Four Leaf Clover

И аз днес съм по доктори - първо ще си взема резултатите от кръв, после на гинеколог и от там на нефролог. Довечера ще дам отчет.

Приятен ден на всички.  bouquet

# 226
  • София
Стискам палци на всички ходещи днес по доктори! Всичко да е наред! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Приятен, безпроблемен и успешен от всякакво естество ден на всички!!! Hug

# 227
Ех, размина ми се доплера днес, добре че се сетих да звънна предварително. За утре се уговорихме.
Веселче, успех на теб  Hug
Шер, да нацелуваш малката хакерка  Heart Eyes

# 228
Здравейте и от мен!
Аз днес съм в почивка.В университета имат академичен съвет и не учим.Не че иначе много учим де-май повече по кафетата си висим,защото все има някой преподавател,който е решил да не идва на работа. Mr. Green

Аничка,честит празник!Да е жив и здрав малкия палавник!  newsm51 newsm51 newsm51

Рони,честити кубинки!Със здраве да си ги носиш! Hug
И аз миналия ден се обзаведох с едни ботушки.Но направих грешката да обикалям магазините с мъжо.Такова мрънкане падна,че сама се отказах повече да излизам с него за такива неща. Mr. Green
Светле,нацелувай Вики от мен! Много е сладък! Hug А ти кога ще идваш насам? Heart Eyes
Бори,големи малоумници има.В тази държава нищо не е както трябва.Важното е че ти и бебко сте добре! Hug
Берни,ти кога ще ни представиш официално Марти? Heart Eyes
Гушкаци на всички! Hug Hug Hug
Аз отивам да се мъча с домашните по латински!Още азбуката и една дума не сме взели,но за сметка на това си имаме домашна с превод на солиден брой изречения!Явно човека е решил,че трябва с някои неща сами да се справяме! Laughing

Последна редакция: вт, 16 окт 2007, 13:19 от elektra_86

# 229
И ко стана - всички днес ли ще ходите на преглед?  Mr. Green
Чакам ви хубавите новини, шкембатки.
 Hug Но си оправете графика за всеки ден да си имаме по малко положителни емоции.  Heart Eyes
Ники, предадоха ми по-здравите. Мерси.   Grinning

# 230
  • София
ааа аз съм утре,но шубето си ме тресе вече.

# 231
Моя отчет е кратък и не особено смислен - обиколих като цветарка за талони, изследвания ще пусна утре. Резултатът от кръвта е, че хемоглобина продължава да ми е под долна граница, но се придвижва полекичка към норма. Бебчо е добре, но според размер на главата /защото моя доктор друго не знае и не мери  Close/ изостава с два дни. Та след един скапан ден, в който нищо не се случи както трябваше стигнах до извода, че е време да си сменя АГ-то и че в нефрологичния кабинет могат да ми дадат много по-смислени бременни съвети от него. Извинявайте за киселия пост, ама нещо днес ми е кисело.

Продължавам да чакам отчета на Ники, а утре ще стискам палци на Зори и Борианка.

Hug Hug Hug

# 232
Не мислех изобщо да пиша...толкова съм кисела...обаче като ви прочетох пожеланията и се насълзих... Какво да ви кажа, при мен положението не е особено розово/само гащите са ни все още розови.../ Нали уж казват, че бомба не падала два пъти в един и същи двор...Е да, ама не... Имам си екстрата два съда в пъпната връв вместо три и ОТНОВО парамаргинално прикрепване на плацента и пъпна връв... Двата съда сигурно съм си ги имала и предишния път, само дето не е имало кой да ги види...
Та така. Сега да ви кажа какво правим. Чакаме бебето да порасне още 3 седмици. Правим му пълна фетална морфология и ако д-ра се усъмни в нещо- амниоцентеза... Понеже тези два съда не били белег на нещо хубаво, естествено...
И ако всичко е наред...оттам нататъка пътя е неизвестен, риска да се повтори случката- голям...

Не искам да очаквам бебето си е мисълта, че може и да е обречено.  Защо???? Какво толкова лошо направих? Защо пак???

Сега започва тихата лудост. Излизам навън и може и да пийна половин бира и дано малко се поуспокоя...
 Hug Hug Hug

# 233
О, Ники, съжалявам за тия новини. Дано всичко да приключи добре. Недей се настройва, че всичко ще се повтори. Пийни даже 1 бира и дано се успокоиш поне мъничко.  Hug

# 234
Весе, Ники  Hug

Стискам палци всичко да е наред. Я ми кажи Ники - след като БХС-то е с такъв чудесен резултат от къде се появиха тези лоши новини. Чувала съм, че Марков е супер на ФМ - ама не мислиш ли, че трябва лошите новини поне още някой да потвърди.
Искрено се надявам да не е истина това, което си написала.  Praynig (имам предвид доктора нещо да се е престарал и да не е видял, докато е гледал).

Мисли положително - колкото и клиширано и тъпо да звучи. С теб съм.

Весе, ами явно наистина трябва да си смениш доктора. За съжаление не знам кой да ти препоръчам - аз съм доволна от моя, ама не смея да го препоръчвам.

Hug  Praynig  Hug

Аз пък не смея да ида на лекар, че ще ми дърпат ушите за хемоглобина. На всичкото отгоре признавам си - хич ме няма по редовност на приема на железните препарати. Пак съм почнала да покачвам кръвното. И понеже не ми се слуша конско не ми се ходи. Не ми се ходи и защото ще ме навиват за стволови клетки. Не знам какво да му отговоря за раждането, защото не съм убедена, че искам да раждам в Шейново. Такива ми ти работи.

# 235
Ники , миличка, трудно ми е даже да си помисля какво преживяваш в момента. Ще се моля всичко да е наред и бебка да е добре  Praynig само не се предавай и потърси и друго мнение  Hug

# 236
Ники, сигурно има още нещо , което някой друг трябва да ти каже.
Скофтих се от написаното. Не искам нищо лошо да се случва вече - няма никакъв смисъл.
Моля те, опитай се да се задържиш на повърхността. Дано по този начин успееш да предадеш хубави сигнали към дамата под сърцето ти. Момиченцата казват, че били по-борбени.
Какъв е смисълът на амниото и какво трябва да се търси?
Не трябва да е толкова откачено положението. Не искам. Заради теб. Всички, които мислим в момента за тумбаците тук искаме да успеете и ще го направите. Казвам ви, че ще бъде така.  
 Hug Hug Hug

Весе, и теб те гушкам много.  Hug

# 237
  • София
Уф Никинце много те прегръщам. HugКакто ми е тревожно за утрешният преглед,тази лоша новина направо ме довърши.Представям си какво пък ти е на теб. CryНе е честно наистина.Но ти няма да се предаваш,нищо не се знае,може пък това да не значи нищо и всичко да приключи добре.Момиченцата наистина са много борбени.

# 238
Никчо, съжалявам, че новините не са розови, но пък вярвам, че всичко ще е наред. Просто трябва да бъде. Компетентен съвет не мога да ти дам, затова просто  Hug.
Аничка,  благодаря, че винаги си на среща в готовност да помогнеш Hug.

Зори, ти смени някак нагласата. Аз днес тръгнах с мисълта, че ще чуя това, което чух. Затова, моля те, настрой се положително за утре. Flowers Four Leaf Clover

# 239
Пак ви казвам, за кой ли път- благодаря ви,че ви има...

Той каза,че бебка ми е още много мъничка и не може всичко да се види така добре, както ще се види в 20-21 г.с, когато ще е по-оформена. За сега всичко от нея, което вижда, е ОК. Изключва всички по-големи и страшни синдроми от типа на Даун- показа ми носни костици, костици на кутрето май беше, което било добър признак. Не видя нещо притеснително, освен тия два съда, и аз ги видях,че са два. Каза,че след 3 седмици ще се види достатъчно и само ако види нещо притеснително, тогава амнио ще правим. От самата манипулация не ме е страх и ако каже, ще я направим. Предпочитам да изключим нещо по-страшно. В оная шантава епикриза пише плод без малформации, обаче аз лично вяра никаква им нямам и изобщо нямам никакви гаранции, че въобще някой е правил аутопсия на бебето.  И няма да забравя щастливата физиономия на Джонгова, когато на третия ден след случката дойде в стаята ми и ми каза,че патоанатомите казали за това прикрепване като евентуална причина за загубата. И като я питах какво му е толкова хубавото на това, тя ми отговори,че такова прикрепване се срещало едва ли не 1:10000 и вероятността да се случи отново на мен била абсолютно изключена... Защо нацелвам точно този джакпот, а не например шестица от тотото??? Отговорът е ясен- ми не играя тото...
 Нищо всъщност все още не се е случило. Просто ме очакват кошмарни 5 месеца. Ако някой ми каже, че все пак там някъде на края им се гушнем с жива и здрава бебка...готова съм да мина през всичко. Но тая неизвестност до последно не знам как ще ми се отрази...Дано не влеза в лудница накрая... Тази вечер имах дълъг разговор с едно момиче, по чийто път, осеян с проблеми, очевидно вървя, и тя ми вдъхна много надежда. Да й стиснем палци и на нея да го докара до успешен край след по-малко от 2 месеца fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Зори, моля те, стегни се и се подготви за утрешната среща с усмивка. Всичко ще бъде наред.  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт