Октомври грее във позлата, дарява ни с надежда свята!

• 21 738
  • 565
  •   1
Отговори
# 450
  • София
НикиPraynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed С теб съм! Hug
Рени, липсваш  Hug

# 451
  • морето и сините вълни :)
добро утро..
ухх верно има големи Бузи Влади Sick Mr. Green Mr. Green..ама са си негови и не си ги дава на никой...Само дето реве нон стоп и незнам защо.Вече се замислих да не са му тръгнали дЗъби на тва дете да му избиват.То рев рев ама чак толкова   #Crazy #Crazy

Ники--мила стискам палци дано всичко е наред.Ще проверя днеска ако мога да вляза във форума.Че то ако вляза за мен е цял празник да ти кажа.А така ми липсва Hug Hug Hug тоя форум

# 452
Никче, най-силното гуш.  Heart Eyes Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 453
Привет!  Всичко мина наистина за по-малко от минута. Последните пъти като ми взимаха кръв болеше В ПЪТИ повече.  Докторът е без грешка просто. Сега ще полежа малко  /макар да не усещам нещо да ми има въобще/ и после пак ще се включа. Първите резутати ще излязат след сряда, другите-след 3 седмици. Ще си почакам, какво да правя. Важното е всичко да бъде наред.
 Hug Hug
Много много ви благодаря за стиснатите палци. Нямам думи. Обичам ви!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hug Hug Hug

# 454
Ники , стискаме палци за най-прекрасните резултати  Hug след 3 седмици.

# 455
ЩЕ БЪДАТ  НИКИ  ЩЕ БЪДАТ newsm17

# 456
  • Виена
Браво на доктора! Ники, кураж, за да издържиш на напрежението докато чакаш резултатите! Сигурна съм, че ще си отдъхнем всички дружно като излязат окончателните данни! Но по-добре сега да се притесняваме по-закратко все пак!  Hug Hug Hug

# 457
Ники,  Hug Лежи, колкото е нужно. И малко от себе си вложи.  Wink Дано резултатите са оптимистични, дано.  Praynig

Ренче, сега е момента да обмените опит с Берни и Ани-Бани. Май сте случили на много ревниви майко-ревнивци.  Grinning Според мен са влезли в задкулисен заговор с бащатковците си.  Wink

# 458
Ники , всичко ще наред, не се тревожи , а сега си почивай !!!!  Hug Peace  bouquet

# 459
  • Виена
Ренче, сега е момента да обмените опит с Берни и Ани-Бани. Май сте случили на много ревниви майко-ревнивци.  Grinning Според мен са влезли в задкулисен заговор с бащатковците си.  Wink
Ронка, ако и те са паникьорки като мене...  Crazy Аз го почнах Филип с хомеопатично лекарство и непрекъснато му впръсквам в нослето кърма. Поне няма темперанура засега.  Praynig

# 460
Ники,от сутринта те мисля.Радвам се,че всичко е минало по най-безболезнения начин.Сега чакаме резултата,който е просто задължително да е добър.Почивай си днес и не му мисли много,всичко ще се нареди.
Аничка,аз не искам да давам акъл,но втора градска не ти я препоръчвам.Миналата година сестра ми роди там и не искам да си спомням кошмара,който изжива.Да не говорим за отношението,но все пак ти си знаеш най-добре.
Рени,ние бяхме по същия начин септември.Направо едва дишаше горкото.Давах му някакви хомеопатични и едни адреналинови капки му направиха в аптеката и за няколко дни се оправи.
Ние си идваме от консултация.Вече сме 7800 и 65 см.Сложиха му ваксина и големия мъж даже не гъкна.
Изчезвам,после пак,че трябва да се приспиваме

# 461
  • София
Ники,радвам се че всичко е минало добре,сега чакаме и добри резултати. Grinning
 Аничка,аз имам чувството,че всичко си е късмет.Аз и сестра ми сме раждане в Окръжна болница през 4г..С мен всичко е ок,сестра ми удрят главичката при миенето и е със доста сериозни умствени и други проблеми.
 Аз ако раждам в БГ,ще е в Токуда,защото там е моята лекарка,на която имам огромно доверие.Ако беше останала в МД,то там щях да раждам и така.

# 462
Ники,много се радвам,че манипулацията е минала успешно.
Сега ти пожелавам  възможно  най-добрите резултати Praynig!
Всичко ще  е наред Peace.

Светле,чувствата са ни повече от взаимни Hug.

Успех на всички ви  bouquet.

# 463
Привет от мен. Домъчня ми за вас  Sad Много исках да дойда на срещата ама лелката много ме тормози този път  #Crazy. Последния път не беше нормален и сега ми го върна тъпкано........ #Crazy
Надявам се да сте изкарали страхотно, Зори сигурно ви е пратила много поздрави от мен.  Hug

Ники, радвам се, че процедурата е минала добре. Сега ще стискам палци като всички за добри резултати. Ти само се опитвай да мислиш позитивно.   bouquet

Аничка, то времето ти наближавало.....Където и да избереш да раждаш, навсякъде има и съвестни и не чак толкова лекари. Аз раждах в МД и немога да се оплача от липса на разбиране и внимание.  Peace Hug

Гушкам ви силно, силно........ Hug Hug Hug

# 464
  • София
Ясна,хайде да спира вече да те тормози тази лелка.Имаме си списък и е време да се размърда! Hug
 Аз днес не съм усетила бебчо нито веднъж и съм много тъжна и уплашена.Ядох сладко,ядох цитруси,не ще и не ще. CryСамо да се роди,такъв бой ще му хвърля,дето ме тормози така. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт