Режим на Пиер Дюкан - 32 част

• 23 296
  • 625
  •   1
Отговори
# 60
За варненската среща решихме да се разберем в четвъртък или петък, според климатичната обстановка и заетостта на участващите лица.  Laughing То не сме повече от 4-5 човека, така че предполагам ще се уговорим лесно. Само не знам как ще се впише една 26 годишна бездетна стара мома сред майките с деца, но ще наблегна на опита си като детегледачка, за да компенсирам.  Hug

Ами да ти кажа значи ставаме две само дето аз не съм мома  hahaha - и аз нямам деца и съм на 26 год.
Аз май за четвъртък или петък съм по-съгласна, защото ще ми е по-лесно май да се измъкна.

# 61
  • София
И аз изчезвам момичета! Дано да ни оправили нет-а вкъщи.

До скоро!  Hug

Ралче, приятно изкарване!   bouquet

# 62
Тази вечер и аз съм на рожден ден. Дано няма много изкушения. Ще се справя. Обещавам!  Peace

# 63
Здравейте Дюканки!
Аз спазвах диетата миналата година по същото време и за около три месеца отслабнах 15 кг. От 75кг станах 58-60кг,диетата не я чувствах,като такава,а като начин на живот,нооооооо.........
 нещо се по изложих последните 1-2 месеца,май прекалих с гроздето, имаме такива хубави лозници на двора  Embarassed. Сега съм 62кг и смятам да се включа във вашата Дюканска група,целта ми е 55кг.
Мисля да изкарам 5 ударни дни.
Чао за сега и успех!
   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 64
Само не знам как ще се впише една 26 годишна бездетна стара мома сред майките с деца, но ще наблегна на опита си като детегледачка, за да компенсирам.  Hug

Ами да ти кажа значи ставаме две само дето аз не съм мома  hahaha - и аз нямам деца и съм на 26 год.

Идеално  Mr. Green аз ще си пия кафето а ви ша ми гледате дятито  Whistling Joy Ша ва впиша идеално Mr. Green

# 65
DVV, ще видим как ще се разберем по въпроса с гледането.  Mr. Green То да се видим, пък другите въпроси ще ги решаваме на място. И без това ми липсва движение - колко му е да потърча след няколко дечковци.  Crazy

# 66
Здравейте,мили Дюканки! Hug

Днес съм на протеин.досега режимна. Flutter

Честит рожденник на Вещи!Жива и здрав!  bouquet

Ралче,да е жива и здрава сестра ти!Всичко най-добро й желая.  bouquet

Честито на всички с намаления  bouquet и добре дошли на новичките! Hug

Сега ще бягам по задачи.После пак. Heart Eyes

# 67
за всички рожденици днес  Flutter
И хубав , и успешен октомврийски Дюкан

# 68
  • Провинция
Вещи,да ти е живо и здраво детенце-рождениче !
Ралче,много здраве и щастие желая на теб и сестричката ти.
Аз малко позакъснях с поздравленията,ама преди малко се прибрах от работа и какво да видя-докато ме е нямало -нова темичка и много нови дюканки,които поздравявам с Добре дошли!
Джини поздравявам те специално за изхвърлянето на тортата

# 69
Добър вечер и от мен. Много сте изписали днес Peace ама толкова ми е хубаво като ви чета - всички слабеете и стимулирате останалите  Hug чак дробчетата дето ги ям сега са ми вкусни  Laughing Laughing а са такъв бъркоч Mr. Green

Ралче много щастие и късмет на сестра ти   bouquet

# 70
  • София
Здравейте, момичета!
Човек да отиде на работа и изписвате сума ти страници  #Crazy
Мерси на всички за комплиментите! Както ви казах обаче, изглеждам малко по-слаба, отколкото съм в действителност. Но не затова сложих снимката - не се изживявам като фотомодел, а е наистина  стимулиращо. Помня като видях Вещи и Баева, после Дика - окапа ми ченето. Важно е да знаем, че може и че става, стига в действителност да го искаш. Сега съжалявам, че нямам хубава снимка "преди".
Силви  Hug, радвам се да те видя пак тук! За какви нови попълнения говорим - та ти си си дюканка! И не виждам защо приемаш тези няколко месеца като провал - все пак си задържала 4 кг, което никак не е малко! А според мен гроздето е най-лошия плод за режим - това е за Деси Добре дошла в нашите редици, Деси!. Вярно е, че отначало много мрънках дали ще мога да отслабна, как ще стане и т.н., но имах  почти едногодишни трагични и неуспешни опити. Може би и затова бях толкова стриктна. А и Дюкан казва, че хората с повече кг за сваляне спазват режима по-съвестно. Но още не съм се успокоила, защото искам да видя как ще ги задържа.  Laughing
Цвети  Hug мерси, ама още не може да се каже, че съм слаба. Просто не съм вече отвратително дебела.  Joy
Айде след малко пак, че нещо трябва да сложа за вечеря!

Последна редакция: вт, 02 окт 2007, 07:27 от krikri

# 71
Момичета, запис.
Твърдо съм решила да дюканставам.
Почвам от утре, защото днес бях в Макдоналдс Embarassed но от утре съм твърда и категорична, този път ще отслабна и ще се вмъкна в дрехите си Wink

# 72
Кри, въобще не гледам като провал на Дюкан. Аз всъщност след като го спрях свалих още 2 кг, и тях съм си качила сега. Иначе си направих твоето кремче, само че сложих вместо ванилия какао. Ще видим как съм се справила след малко. Пека си едни пилешки пържолки във фурната и за днес се чувствам добре за сега.
Снимката ти е наистина показателна. В началото говореше в такъв тон все едно си над двеста килогарама, пък така като те гледам сега не си била чак толкава пълна. Всещност тези 35 кг, до идеалното за теб тегло ли са или после ще искаш още?

# 73
  • Пловдив
В тази връзка имам едно предложение- ако Кри и Вещи са съгласни да се сложат снимките й преди и след на първа страница.
А , аз си махнах снимките ден след като ги сложих. Не ща да ме гледа всеки, който случайно се намърда в нета. Дори снимките "преди" не знам защо все още не съм ги затрила, толкова се срамувам от тях  Blush
Само не знам как ще се впише една 26 годишна бездетна стара мома сред майките с деца, но ще наблегна на опита си като детегледачка, за да компенсирам.  Hug
И аз искам да съм 26 годишна стара мома  :xarms
Ох, момичета, капнала съм от тия митинги  и шествия. Всеки ден минаваме километри, но докато останалите ги минават сами, аз съм с Приси, като отиваме до там пеша, после вървим с нея и в момента в който се заинати трябва да я и нося  Mr. Green Слава богу утре блокираме кръстовище, което е на 400 метра от нашето училище и на толкова и от нас, та  няма нужда да ходя толкова много  Party

# 74
  • София
Силви, честно казано - не знам. Наистина се чуствах 200 кг, изглеждах просто напомпана. Отначало бях решила целта да ми е 20 кг, а и това ми се струваше непостижимо. После увеличих на 30, защото видях, че е възможно. Направих ги 35... Но - до тук. Преди да направя 3 фаза по 10 дни за всеки кг, което ще рече почти цяла година  #Crazy #Crazy няма да си поставям нови цели. А иначе до килограмите ми преди 14 години трябва да настигна Майката  Laughing Малииииии

Момичета, ще се включа пак по-късно, не съм забравила да отговоря на всички! Още не съм ви и изчела...

Общи условия

Активация на акаунт